• Post featured

    Min utrustning

    Läs mer
    https://fagerbits.com/sv https://www.psofsweden.se/ https://www.hooks.se/ https://getthegallop.com/

Barnvakt + ridning

Sitter nu vid datorn och tänkte skriva lite om min dag som vanligt, jag vaknade vid halv 9 men somnade om och gick upp halv 11 snosade till 11-11.15 sen gick upp plattade mitt hår så man inte såg ut som ett troll, åkte till Bonnie red henne och vi red en liten runda idag sen fick hon sin kraft och sen åkte jag till djur och natur och köpte 2 stycken spånbalar till pytte, sen vidare till pytte och när jag kom dit började jag mocka och då stod alla små barnen och borstade gjorde flätor i pytte och skulle rida, lite motion skadar inte.
Gick bra men ett barn ramla av typ hundra gånger men var modig och hoppa upp igen, blev många tårar men hon gav sig aldrig.
Riktigt fint att se!
Vi har även hittat en lösning till pytte hon går med hönorna just nu så hon kan få komma ut så hon är inte ensam, jag är fågel rädd men ropar ja bara på pytte så kommer hon så går hönorna iväg tack pytte för du räddar min rädsla haha !
Vi börjar komma på banan igen, snart ska vi börja tömköra och hoppas på att vagnen kommer på snart igen. 

Var även lite barnvakt massor med ungar sprang en åt häger så sprang andra åt vänster, och alla ungarna skulle rida och dem gled åt sidan 2 stycke. Och sa att dom blev avkastade men de blev dom inte för dom gled av, man kan ju inte skratta heller för då blir dom ju ledsna. 
Sen åkte jag och skulle till stallmöte som började vid 18.00 slutade typ 2 timmar senare helt död !

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229