Festligheter, Vänner

En super bra midsommarhelg är här med slut.
Redan i torsdags började vi fixa, åkte och handlade mat till midsommarfesten. Senare åkte jag, Ida och Madde ut till Björkö där vi spenderade kvällen med matfix och mys, samt vår midsommar tillsammans med ett härligt gäng killar från Linköping och sara, vendela och Linnea.
Midsommarafton bestod av dagsfylla, lekar, åkt mule (golfbil typ), grillat och vara uppe tills det ljusnat igen.
Alla va uppe tidigt och käkade frukost innan vi åkte hem och Linköpingskillarna följde med till Västervik för en rond 2. Stannade kvar tills stängning och lite därefter, slutade med att man blev utelåst halv 6 på morgonen men även det löste sig som det mesta brukar göra.
Vi vaknade runt 12 super hungriga så lite pizza och eftermiddag på lysningsbadet i galet varmt väder innan 5 timmars jobb. Nu säger jag tack och godnatt, ny vecka på g och jag är tillbaka på gymmet med SJUKASTE motivationen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Festligheter, McDonald's squad

Godmorgon på er, som märks så är jag uppe med tuppen för att packa det sista eftersom jag flyger från Göteborg senare i eftermiddag. Usch, nervös inför flygningen nu haha.

Igårkväll la Adrian upp bilder från jobbfesten som han tog med systemkamera, kul att se och dessutom roligare än alla mobilbilder jag bara hade. Så här har ni massor bilder, donkens jobbfest del 2.

Fan vilket gött gäng vi är, och att få chansen att jobba ihop med några av sina allra bästa vänner är fkn bäst, ni förstår inte. Att komma till jobbet och möta de bästa människorna man har i livet gör hela jobbet 1000 gånger bättre! <33

Sjukt nervös Mallan i bakgrunden som får klätter(dräkt??) på sig för att göra de värsta man vet, så höjdrädd haha.

Man är gladaste tjejen i bakgrunden helt klart, himla tur att man är gladare än man ser ut!

​Och med det sagt, och dessa bilder så önskar jag er en trevlig vecka, och jag hoppas ni får regn! ;) 
HA DEEEE

Likes

Comments

Festligheter

Igår bjöds det på jätte bra väder och jobbfest med McDonald's gänget.
Vi hade lite möte, körde 5 kamp och äventyrsbana, som jag absolut inte rekommenderar för höjdrädda ;)
Efter det umgicks vi och hade roligt.
Vi gick ner mot stan vid typ halv 12 tiden och senare mötte jag upp Louise och hennes kompis för lite corner innan jag gick hem och somnade direkt.

Dagen spenderas i sängen, packa lite och sova tidigt. 2 days left <333

Likes

Comments