Träning och hälsa

Fredag åter igen, denna höstlovsvecka har gått galet fort. Tycker jag skriver i alla inlägg om hur fort tiden går haha.

Har haft mycket att göra så har inte uppdaterat här så mycket, sorry guys.
I fredags firade vi Jennifer som fyllt 18, kul med inte så lång kväll faktiskt. Igår hade jag namnsdag, fick jätte bra hårprodukter av mamma och en träningströja av min mormor, jag är nöjd haha.
Resten av dagarna har jag tränat på som vanligt. Haft jätte fin kontakt i alla muskelgrupper hela veckan, ovanligt bra, speciellt idag. Dagens pass var bröst och armar, bästa armpasset på sjukt länge så är dödligt glad.

Har även försökt träna lite tidigare under lovet vilket vart ganska skönt tro det eller ej, jag vill ju att det ska vara en del människor på gymmet för att själv bli pepp, men det är verkligen fullt med folk så allt man ska ha är upptaget ibland.. Vad tycker ni? Vill ni vara själva på gymmet?

Lite bilder från veckan:

Övningen man lätt hatälskar, jobbar på med knäböjen för där ska jag bli stark är tanken, satsar på 100 kg innan nyår, pb på 70 kg, lyckas jag är frågan?? ;) (Körde med bälte mest för att bara, det gör skillnad, det gör det).

Nej han är inte min bror, han är min väldigt lika kusin som dykte upp på gymmet samtidigt som mig i onsdags, kul kul. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Träning och hälsa

Tjena! Kände mig verkligen inte helt kry idag när jag vaknade och det sitter ännu i.
Var och köpte present till min mamma idag bland annat och mötte sen upp henne på stan och kikade lite fort på marknaden.
Hade tänkt vila idag men tog den ork jag hade och åkte till gymmet, satte nytt pb i knäböjen som planerat (jag skrev i tidigare inlägg så hade jag planerat att lägga på stången idag), riktigt nöjd med mina 3 reps på 70 kg. Kul att se att hårt arbete lönar sig för det blir enklare och enklare och uppvärmingsvikten är inte bara stången längre. Bara att jobba mot 80 kg i böjen, 100 kg ska klaras innan nyår och det tror jag verkligen på! :)

Nu ska jag duscha sen kolla paradise, sen sova och hoppas jag mår bättre i morgon! 

Likes

Comments

Träning och hälsa

Hej! Hann inte med att blogga igår tyvärr. Hade så himla mycket att stå i under dagen! (Kan bli ett lite längre inlägg eftersom jag summerar 2 dagar).
På morgonen var jag nere på gymmet och körde cardio+mage och shit svetten rann som ni ser neranför, något jag måste fortsätta med! :) På kvällen var det dags för styrkepasset, rygg och axlar stod på schemat, övningar under passet för rygg var bl.a marklyft (nytt pb wohoooo!), stående enarmsrodd i cc, stående rodd (i maskin), sittande rodd (maskin), ryggresningar, latsdrag. Och för axlar ; axelpress i vadpress, lyft med skiva och facepulls.
Hann även med att göra matlådor, skitbra, men det tar tid!

Idag hade vi prov på psykologi, som jag knappt hann plugga på igår men trots det så kändes de hyfsat bra när jag lämnade in provet!
Gick ner till gymmet så jag var där 17.30. Bröst och axlar idag! Jag lägger inte mycket fokus på bröst faktiskt då jag tycker det är tråkigt och känns meningslöst att köra, tre övningar för bröstmusklerna, bröstpress (maskin), pecdeck, dips (maskin). För armarna däremot som jag lägger mycket fokus på nu så var de en hel del fler övningar, bl.a bicepscurls med rak stång, bicepscurls, enarm bicepscurl med handtag i cc, dropsetade hammercurls i cc och bicepscurls med böjd stång i cc. Även triceps pushdowns med rep och böjd stång (dropset) och omvänd enarm pushdown var några av övningarna.
Lämnade gymmet 19.30, tog en shake och käkade lite mat.

Nu ska jag strax sova, börjat få känningar i halsen och kan verkligen inte bli sjuk nu.
Lite längre inlägg idag,sorry for that!
På återseende. :)

Likes

Comments

Träning och hälsa

Och åter igen var det söndag, veckorna går verkligen fort nu och denna månad går mot sitt slut, galet faktiskt.
Idag var vi på släktkalas eftersom en av mina mindre kusiner precis har fyllt år. Efter det åkte jag hem, tog det lite lugnt och sen vid 18 mötte jag upp Louise för ett kettlebell pass, riktigt jobbigt men också riktigt kul. Kul att blanda styrketräning med pass ibland så det inte blir så enformigt.
Tog sen också en super snabb runda på 2 km bara innan solsidan började.

Nu ska jag slå på en film att somna till, hoppas på en bra kommande vecka! :) Kram

Likes

Comments

Träning och hälsa

Idag ringde alarmet vid kvart i 10, käkade lite frukost och var på gymmet någonstans runt 20 över. Ben på schemat idag, normalt sätt ligger ben på söndag men eftersom jag gör annat i morgon så kör jag ben idag, känns bra att man har en vilodag som man kan ta igen eventuellt missade pass på. :)
Svin ont i benen efteråt, fick super bra kontakt i musklerna.
Har kört mycket knäböj sista tiden, dels för teknik men också för att gå upp i vikt på stången, och detta var sista passet innan jag planerar att gå upp till 70 kg, är så nojig med att lägga på vikter men vafan, utmaning är bra! :)

​Dagens pass:
Uppvärmning på löpband, knäböj, benpress, hack squat superset med benspark
Sittande och liggande lårcurl i superset, abductor, adductor och avslutade med hip thrusters i lårcurlmaskinen. 

Ha en fortsatt bra lördag! :)

Likes

Comments

Träning och hälsa

Hallå där! Måste börja med att säga att uppdateringen inte är sådär jätte bra men har himla mycket att stå i för tillfället så måste prioritera. Men det blir bättre med tiden.

Var nere sisådär 2 timmar på gymmet idag och körde ben, så himla nöjd över dagens pass.
Slog mitt personbästa i benpressen som tidigare var 175 kg, nu 180 kg, 5-6 reps (tappade faktiskt räkningen). Körde även knäböj, och utfallssteg supersetat med lårcurl, passade också på att köra idioten inne i squashrummet. Sen orkade jag inte mer för jag spydde hahahaha, det är tecken på att man tränat stenhårt, bara att vara glad.
Sjukt bra pass hur som helst, på lördag kör jag ben igen och längtar redan. Helt klart roligaste muskelgruppen!

Likes

Comments