Bakslag + nya restriktioner

Hej på er!

Jag har inte alls varit bra på att uppdatera. Behöver man förklara sig varje gång? Jag vet faktiskt inte...
Jag har varit inaktiv både på instagram och bloggen. Detta är för att jag har varit slut.
Jag har helt enkelt varit slut. Jag jobbade mer än 100% förra veckan, jag har 100% plugg som jag igår äntligen blev klar med.
Min sambo har varit sjuk i Covid-19 så jag har inte kunnat åka hem till Skövde, så har varit fast i Göteborg i två veckor. Jag har kommit till den nivån att jag behövt ta ångestdämpande mediciner för att klara av att gå till jobbet, och det har inte med jobbet i sig att göra för jag älskar mitt jobb. Men det har helt enkelt blivit för mycket.
Jag fick även igår reda på att jag inte är behörig till att komma in på den utbildningen jag har kämpat för att komma in på i ett år nu, vilket känns väldigt surt.

Nu har jag fått spy av mig lite i textform, tack!
Just nu så har jag ledigt i några dagar, jag ska inte göra någonting. Jag ska bara göra det som gynnar mig, det jag känner för, och för tillfället är det att sy, ett litet udda intresse jag har haha!

Det har även kommit ut nya restriktioner, kring gym.
Jag känner såhär, jag kommer ta mitt ansvar och inte vistas på gym. Jag kommer nästa vecka handla lite redskap, så som kettlebells, hantlar, yogamatta och hopprep. Detta är för att jag vill fortsätta träna, men på hemmaplan.
Jag tycker helt ärligt att det är väldigt EGOISTISKT att fortsätta gå på gym just nu, oavsett om man spritar, har munskydd, är där vid öppning osv.
Jag mår också bra av att träna, jag har det som hobby och intresse och jag älskar att gå på gym.
Men det ligger inte rätt i tiden just nu.
Träna hemma. Använd mjölkpaket som hantlar, använd din kropp som vikt, var kreativ! Ut och spring?.
Men gå inte på gym just nu. Ta ditt ansvar och respektera alla andra, var inte egoistisk. Tack.

#gym #träning #träningsblogg #ångest #egoistisk #instagram #hälsa #kost #mat

Gillar

Kommentarer