Header

Det är snart dags för mig att ta studenten. Jag, liksom många andra, har problem att bestämma mig för vilken klänning jag ska ha. Har valt mellan många och kan inte riktigt bestämma mig för en av dessa två klänningar🙈 Tänkte beställa hem båda två och prova dem för att se vilken som jag känner mig mest bekväm i.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi ska göra ett stort arbete inom smink på tisdag. Vi har gått igenom 20-00tal och ska nu göra både smink och hår inspirerad av något årtal. Jag valde 40tal och 60tal. Jag ska nu göra en modern tolkning av dem. Idag gjorde jag en facechart.

Likes

Comments

Idag har jag än en gång gjort masker, eftersom det är onsdag. Kolla in mitt maskschema under "Multi-Masking" i just me, senaste köpen eller tips för att veta mer. Idag gjorde jag två masker en djup rengörande med peeling och en moisture boost. Jag avslutade med en hudkräm och en ögonkräm från Clinique de heter moisture surge och all about eyes. Glöm inte att använda handkräm det sista du gör om du tvättar ansiktet med händerna👐🏼

Kunde inte ta bild med min moisture mask från Garnier eftersom jag typ använt upp nästan hela.

Likes

Comments

Nu va multi-masking inte riktigt vad jag gjort😂 men hyfsat nära. Multi-masking är när man på en och samma gång använder flera olika masker på olika ställen i ansiktet. Själv använde jag tre olika masker efter varandra. Jag har helt snöat in på hudvård den senaste tiden, fast det har nog med att göra att min hud varit riktigt dålig🙈
Jag slutade med p-piller för ca 6 månader sen och på grund av det har min hud verkligen fått en hormon chock.
De masker jag använde idag är först en djupt rengörande chokladmask, sen en renande mask med grönt te och sist men inte minst en fukt givande jordgubbsmask.
Jag följer just nu ett eget maskschema varje vecka.
Tre dagar i veckan använder jag också hårolja.

Det här inlägget hamnade under "Senaste Köpen" för att jag köpte alla tre masker idag.

Likes

Comments

Idag gjorde jag mitt första hela sett med tippar, föredrar att jobba med mallar. Min modell hade så extremt korta naglar att vi vart tvungna att ta tippar istället.

Likes

Comments

Började jobba på nattklubben BON i julas, kom in och hälsa på.

Likes

Comments

Saknar den mysiga stämningen, människorna, pharmacyna, bakelserna, hur brun jag var och hur perfekt mitt hår blev varje gång jag satte upp en messy bun.
😫😫😫

Likes

Comments