Jag tröttnar så snabbt på människor. Både vänner och killar. Så fort jag känner att nånting inte är rätt så drar jag. Jag tänker ofta på att livet är alldeles för kort för att spendera på ovärdiga människor som inte värdesätter dig. Jag har haft vänner som gått bakom min rygg, snackat skit om mig och spridit rykten om mig. Jag har umgåtts med killar som tagit mig för givet, som aldrig visat mig uppskattning och som sett rakt igenom mig. Människor som inte ens frågar hur du mår. Människor som ber dig om saker när det passar dom. Människor som aldrig någonsin ger tillbaka. Människor som aldrig lyfter ett enda finger för dig. Varningstecken varningstecken varningstecken.

För flera år sedan hade jag stora problem då jag väldigt snabbt kunde bli "attached". Jag kunde stå ut med väldigt mycket för jag var så rädd att förlora personen. Idag är jag helt tvärtom. Idag är det väldigt sällsynt och idag är det ganska lätt för mig att lämna någon när jag känner att jag inte blir behandlad på rätt sätt. Det kan låta väldigt egenkärt och "hybris" att säga men jag har oftast en del killar som skriver till mig, vill ses och oftast verkar dom väldigt genuina och trevliga. Vad gjorde jag förut? Jag dissade dom för den douchiga killen som inte kunde bry sig mindre om mig. Vad gör jag idag? Jag dissar den douchiga killen för en eventuellt bra kille. Sen når det inte alltid hela vägen fram. Det är nästan alltid något som inte känns helt hundra, att man inte klickar eller att man är för olika helt enkelt. Olika platser och tider i livet som gör att det inte funkar där och då. Jag har dejtat en del äldre killar runt 25 års åldern och man märker ganska stor skillnad. Ibland är det till och med för mycket skillnad även fast det bara handlar om 5 år hit eller dit. Jag är inte särskilt intresserad av killar i min egen ålder om jag ska vara ärlig. Har på senare år börjat söka mig till äldre för det känns mer givande. Inga spel. Inga oklarheter.

Man lever bara en gång och det enda livet man har är väldigt kort. Jag tänker på det väldigt ofta. Nästan läskigt ofta och det skrämmer mig. För när jag befinner mig i en plats i livet eller tillsammans med en person som bara gör mig ledsen så brukar jag påminna mig själv om att jag slösar bort mitt korta lilla liv där och då. Jag är inte särskilt rädd för döden. Jag är rädd för att ligga på dödsbädden och ångra saker jag gjort eller inte gjort i livet. Jag är rädd för att jag ska känna att jag slösat bort mitt liv på onödiga saker och människor. Att jag inte tagit tillvara på det enda liv jag fick. Det är en av mina största rädslor och jag tror att det är därför som det är så enkelt för mig att släppa taget och gå vidare från något eller någon som inte är bra för mig. Allt från sömntabletter till killar och vänner. Mina föräldrar har alltid sagt till mig att jag är väldigt snabb på att avfärda människor, nästan för snabb. Jag skulle säga att det är på gott och ont. Självklart kan jag ha mer överseende ibland beroende på situationen men jag tycker oftast att jag tar rätt beslut i slutändan. Jag är väldigt nogrann med att speciellt relationer ska vara ömsesidiga. Det ska inte bara vara den ena personen som gång på gång ger och aldrig får något tillbaka.

Jag såg en kille i min skola när jag gick i 7an. Jag fick direkt en "crush" på honom som man fick på den tiden. Jag trånade efter honom och gjorde allt för att han skulle lägga märke till mig. Vi började prata efter ett tag och snart började vi även ses. Jag visste aldrig att det var början på en 7 års relation. Jag minns att vi aldrig träffade varandra under en längre period utan det tog slut nästan lika snabbt som det började. Vi tog bort varandra från sociala medier och ville inte ha någon kontakt alls. Men det dröjde inte länge förens vi tog upp kontakten igen och började flirtas och ses som vanligt. Allt var så giftigt nu när jag ser tillbaka på det. Jag som aldrig riktigt varit kär kan säga att han var det närmsta kär som jag kommit även fast vår relation var en berg o dalbana och trots att vi var destruktiva tillsammans. Eller snarare han gjorde mig destruktiv. Jag kunde gråta floder över honom. Han kunde ignorera mig, säga elaka saker till mig när han blev arg, spana in min allra bästavän och fortfarande skylla allt på mig när vi bråkade. I 7 års tid höll vi på fram och tillbaka. Han hade förhållande med 2 tjejer under denna tid och då pratade vi inte med varandra men så fort han blev singel så började vi ses igen. Han brukade säga att jag var hans kryptonit, att jag är den tjejen han alltid kommer tillbaka till oavsett vad. Vilken tjej han än är med så är det alltid jag i slutändan. Och vilken tjej hade inte velat höra det? Vi började ses i oktober 2017 strax efter min 19 åriga födelsedag. Vi hade inte träffats på ungefär 1 år och denna gång kände jag att det faktiskt kunde bli nånting. Att vi båda hade varit för omogna tidigare för ett förhållande men att det nu var vår golden ticket. Att denna gång blir det vi och vi kommer vara. Men dramat började ganska snabbt och jag märkte hela tiden hur fel jag hade tagit på oss två denna gång. Han jobbade inte i Stockholm så vi sågs bara på helgerna om ens då. Han hade en enorm svartsjuka och var väldigt kontrollerande. Jag var tvungen att gömma undan saker och vågade inte lämna min mobil nära honom för jag trodde att han skulle misstolka sms och bli arg. Så fort han såg en killes namn på min mobil blev han irriterad. Jag förstår att man bryr sig om man är kär i någon men han och alla mina vänner vet om att jag har flest killkompisar för jag funkar inte så bra tsm med tjejer. Det började urarta ganska rejält och vi bråkade en hel del. Under den här perioden mådde jag även extremt dåligt och var sjukskriven. Jag hamnade på sjukhus en kväll för jag gjorde en dum sak och inte ens då kunde han erkänna att han gjort fel.

I mellandagarna så beslutade jag mig för att jag inte orkade mer. Han gav mig bara negativ energi och just under denna period var det det sista jag behövde. Jag gick hos en psykolog och hon rådde mig till att avsluta det. Men jag vågade först inte för jag visste att om jag gör det så är det förmodligen sista gången. Sista gången jag ser honom. För det var det vi hade sagt. Att det är nu eller aldrig. Att det här var sista gången och om det inte funkar nu så kommer det aldrig göra det. Jag drog ut på det och försökte gång på gång se hans fina sidor istället för han hade ju fina sidor. Jag menar, jag älskade honom och det hade jag gjort i 7 års tid. Jag var inte kär i honom men jag älskade honom och jag var så nära kär jag nånsin kommit. Men i mellandagarna så beslutade jag mig för att avsluta oss två. Han blev arg och kom hem till mig för att hämta sina saker. Han slängde igen dörren efter sig och efter det har jag inte sett honom igen. Han blockade mig överallt och jag tror det hjälpte mig att komma vidare lite, Jag började med mig själv. Att komma upp på fötter och börja må bra igen. Att inte se honom överallt hjälpte nog mig att komma över honom. Jag trodde det skulle bli betydligt jobbigare och jag grät hela den natten. Men sen när han började skriva till mina vänner, flirtades med dom och försökte såra mig så insåg jag att jag gjorde rätt val och det tackar jag honom för. Jag tackar honom för att han visade mig att jag gjorde rätt val i att lämna honom en gång för alla. Jag såg en video på honom som jag har spelat in häromdagen. Jag hade ingen aning om att jag hade kvar den. Men när jag såg den så blev jag glad. Jag är glad över den tiden vi hade tillsammans. Jag älskade honom och vi har delat så många fina stunder tillsammans. När han visade sin kärlek för mig så mådde jag så otroligt bra. Jag kunde gråta glädjetårar för han var så fin mot mig. Men ni vet hur det är, negativa saker väger tyngre än positiva saker.
Jag önskar att det hade funkat. Jag var rädd att jag inte skulle träffa någon igen som gillar mig lika mycket som han gillade mig. Jag kan fortfarande tänka så. När jag umgås med en kille som inte alls visar lika mycket känslor för mig eller överhuvudtaget bryr sig om mig så kan jag tänka på honom ibland och tänka "tänk om jag hade stannat hos honom istället". Men jag vet att det är fel att tänka så för det finns så många bra killar, jag råkar bara träffa dom dåliga men jag försöker lära mig och snart sitter det.

Jag vet att jag hade ångrat mig om jag hade stannat med honom och bråkat om och om igen om samma saker. Alla små saker jag störde mig på hos honom. Att han alltid tog mig för givet. Jag såg ju hur mina vänners killar behandlar dom. Det är så det ska vara. Inget halvdant. Ingen som är där när den vill vara där, när det passar den. Ingen som slösar bort min tid för att dom inte har något bättre för sig. Jag lever bara en gång och jag förtjänar att vara glad och lycklig, inte somna med tårar i ögonen eller ett krossat hjärta. Jag är 19 år. Jag har hela livet framför mig så varför ska jag gråta över någon som inte vill vara med mig när det finns 10 andra som vill?
Jag är hellre ensam än att vara med någon som skiter i mig och mitt välmående. Jag mår till och med jävligt bra av att vara själv så jag behöver inte någon för att fylla upp någon tomhet i mig. Jag är ung och jag är fri. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Stressad inför Alla hjärtans dag och vad du ska ha på dig? Ta't lugnt, I got your back girl!
Själv har jag inga planer på Alla hjärtans dag. Tycker dagen är så sjukt överskattad men det kanske bara är för att jag inte har någon loverboy. 😜 Kanske ska ut och partaja istället och då kommer jag definitivt ha min röda tighta klänning på mig som ser ut som den till vänster nedanför. Rött är verkligen så fint och passar perfekt på Alla hjärtans dag så även om ni inte hinner köpa något nytt nu så hoppas jag att jag kan inspirerar er ändå med olika outfits. Till outfiten kan man ha massa snygga smycken, en ball kappa eller päls och ett par klackar. Jag är lite mer för coola outfits än gulliga/fina och därav brukar jag addera lite läder på antingen kjolen eller jackan. Beroende på outfiten så kan man antingen köra på lite coola klackar med nitar eller färg, eller så är helt plain svarta också snyggt om man har en röd kort klänning.

Klicka på bilderna för att komma till produkten

Likes

Comments

Under en periods tid så har jag fört anteckningar i min mobil över saker jag gör och olika beteenden som jag har som knappt ens mina vänner vet om och nu tänkte jag dela med mig av några stycken.

1. Beroende av Pepsi Max

Om man hänger och umgås med mig ofta så vet man att jag dricker Pepsi Max varje dag. Mängden varierar men har alltid Pepsi Max hemma. Börjar bli löjligt då jag knappt dricker vatten och har ersatt vatten med Pepsi Max liksom. Jag dricker inte andra läskedrycker, endast Pepsi Max.

2. Använder aldrig luft-handtork 

Måste ju vara bland det äckligaste jag vet. Jag är inte utmärkande bakterierädd men det känns bara så äckligt med all smuts och oren luft som åker in i den där apparaten för att sedan "sprutas" på dina händer. Jag använder bara papper och inget annat än papper för att torka händerna när jag tvättat dom offentligt.

3. Min blindtarm är för stor

Ja ni läste rätt hehe 😜 Min blindtarm är alltså för stor och därav kan den bli inflammerad då och då vilket har gjort att jag har fått sådana grova smärtor i magen att jag har behövt åka in till sjukhuset akut 2 gånger. Andra gånger har jag genomlidit smärtan för den brukar gå över efter ca 45-60 minuter om jag har tur. Det som händer vid mina "attacker" är att jag får som "knivhugg" i nedre delen av magen men lite mer åt höger där blindtarmen sitter. Det strålar ner i ljumskarna och ner i benen, kan liknas vid en grov mensvärk men denna smärta är ca 10 ggr värre. Min kroppstemperatur går upp och ner som en jävla berg o dalbana, ena sekunden sliter jag av mig alla kläder för jag brinner upp och andra sekunden fryser jag ihjäl, Jag svimmar till och från och tappar medvetandet. Jag hyperventilerar och i princip bara skriker rakt ut non stop. Jag kan inte stå upp eller gå så senast fick jag krypa ner för trappan för att mamma skulle höra och hjälpa mig. Dessa attacker kommer väldigt sällan, kanske en gång per år om ens det och dom kommer helt oväntat utan förvarning. Jag är så glad över att dom kommit när jag varit hemma eller hos någon vän. Jag har velat operera bort den men dom har aldrig funnit tid för det då det alltid har kommit in akuta fall under natten som har behövt prioriteras framför min operation så nu står det i min journal att den ska bli borttagen nästa gång jag kommer in med smärtor så nu går jag bara runt med ångest och väntar på en till attack..

4. Allergisk mot katter

I början av förra året när jag var hemma hos en tjejkompis så klappade jag hennes katt och råkade klia mig i ögat efteråt och jag skojar inte när jag säger att jag var blind i flera timmar efter det. Jag fick proppa i mig receptfria allergitabletter för det var det enda hon hade hemma. Hjälpte inte ett skit så jag fick ställa mig i duschen och skölja ögonen i typ 40 minuter för det brann i mina ögon.. Hela min högra hand flammade upp och blev helt röd och full av små blåsor. Så nu vågar jag inte röra katter längre för jag känner i ögon och näsa så fort det är en katt eller katthår nånstans. Jag har hund och började känna av honom förra året vid samma period men jag vande bort det så nu är det inga som helst problem att sova, klappa eller vara omkring min hund.

5. Stressad av biljakter

Något som ger mig sådan sjuk stress och panik i kroppen, som verkligen ökar mina hjärtslag är biljakter på filmer. Kan till och med tycka att det är jobbigt att åka bil i passagerarsätet för jag får alltid för mig att det ska springa ut någon i vägen. På filmer när det är biljakter så är det samma sak. Jag blir skitstressad för jag tänker på alla människor som blir överkörda och skadas. Kan bli så stressad att jag håller för ögonen eller kollar bort haha 😝

6. Jag fick min mens i 4an

Jag utvecklades och kom in i puberteten väldigt tidigt. I 4an var jag ca 10 år och då fick jag min mens för första gången. Minns att jag blev rädd och inte visste vad det var för något. Efter mensen så kom brösten, kroppsbehåringen och jag utvecklades väldigt snabbt både fysiskt och psykiskt. Skulle säga att jag var nästan färdigutvecklad i 6an och sedan har ju mitt mindset och min mognad rent psykiskt utvecklats efter det. Även kurvor och former har vuxit fram mer på senare år.

7. Svårt för att sova med andra

Har på senare åren fått problem med att sova med andra. Tycker det kan vara jobbigt och krävande att sova med andra människor. Trångt, varmt, obekvämt och framför allt kan jag inte sova med någon jag inte trivs med. Det går verkligen inte. Jag måste känna en trygghet med personen för att ens kunna ge det en chans. Och min framtida pojkvän får bara acceptera att jag inte kan ligga och mysa med honom en hel natt. När jag sover måste jag sova för mig själv och inte ha nån klängandes på mig.

8. Har svårt för svartsjuka

Jag har själv väldigt svårt för att bli svartsjuk. Vet inte vad det beror på, om jag har bra självkänsla/självförtroende eller om jag bara bryr mig för lite om saker och ting haha 😉 Men jag har behövt dumpa killar jag gillat pga deras svartsjuka för det har varit för jobbigt och krävande. Jag har inte tid för att bli svartsjuk och fattar inte poängen med det heller och det kanske är därför jag inte fattar andra som blir det enkelt. Om jag ser något eller hör något eller får reda på något som någon jag gillar har gjort mot mig som inte är rätt så tänker jag inte så mycket utan jag bara drar från den eller stänger av alla känslomässiga band med den personen.

9. Har slutat på fotboll

Har alltså spelat fotboll i 15 år och befunnit mig i perioder där jag satsade allt för att bli proffs. Jag vann individuella priser på cuper och hamnade i tidningen. Men efter att ha bytt klubbar, tränare och lagkamrater samt även blivit äldre och skaffat jobb så har jag tappat intresset och tiden till fotbollen. Jag tycker inte det är lika kul längre pga olika anledningar, speciellt inte under vinterhalvåret. Ska nog lira lite i sommar men just nu kör jag ensam på gymmet för det passar bättre ihop med jobbet jag har då jag kan bestämma mina egna träningstider.

10. Uppfattas som dryg över telefon

Alltså alla mina vänner och då menar jag alla har vid något tillfälle sagt att jag låter jävligt dryg och kall över telefon. Inte i telefon men på Snapchat och SMS. Jag skriver tex aldrig smileys och kan svara ganska kort, ibland svarar jag inte alls. Dom som känner mig i verkligheten vet att jag är raka motsatsen. Är alltid jätte glad och trevlig liksom men uppfattas som en hel annan person över telefon. Försöker jobba på det men har för lite energi för att försöka låta världsglad över mobilen. Tycker inte det är super viktigt så länge man får fram budskapet 😜

Likes

Comments

Låter ganska osannolikt va? Lättare sagt än gjort? Jag har dom senaste åren märkt att jag har en förmåga som är ganska ovanlig. Det är som en av och på knapp. Bokstavligt talat. Jag kan antingen gilla någon sinnessjukt mycket och då gör jag allt för den personen. Allt från att laga mat, städa, köpa presenter, visar kärlek, vill visa personen för min familj och allt vad det innebär att gilla någon utöver det vanliga. Denna sida kallar jag för "På-sidan." Den andra sidan är "Av-sidan" och då kan jag gå från allt som jag beskrev till den mest iskalla, dryga och känslokalla människa du kan tänka dig.

Jag minns en period förra året specifikt. Jag började gilla en kille och det händer väldigt sällan så jag gick verkligen all in för att få det att funka. Han var inte lika villig då han skulle åka till Asien i ett halvår så han ville inte fortsätta och det krossade mig. Jag satt framför honom och grät för jag visste att det var över och att det kommer ta lång tid innan jag kommer gilla någon på samma sätt igen. Vi hade ett fint avslut och dagen efter skjutsa han hem mig och sen tog det ett par månader tills vi tog upp kontakten igen bara för att se hur läget var. Mina känslor kom tillbaka och jag tänkte vänta på honom. Han lovade så mycket men jag såg att allting bara var en bluff. Jag grät i duschen i nästan en timme och när jag kom ut ur duschen så var det som att alla mina känslor hade runnit ur mig. Jag kunde inte känna ett dugg. Jag stirrade bara rakt in i väggen som om inget hade hänt. Jag tog bort honom överallt och såg aldrig tillbaka på oss två igen. Den kvällen är så obeskrivlig för mig. Min mamma kunde fråga mig varför jag var så känslokall, varför jag inte brydde mig om nånting. Det är en sjuk känsla att känna absolut ingenting. Samtidigt som jag raderade alla mina känslor för honom så försvann ju mycket från alla andra känslor. Jag hade svårt för att visa glädje, tacksamhet, lycka m.m.

På senaste tiden så har jag försökt så mycket att hitta tillbaka. För att gå från PÅ till AV går snabbt men att gå från AV till PÅ är betydligt svårare. Jag håller på att hitta tillbaka och jag skulle säga att jag är på god väg. Mina vänner, min psykolog och min familj har hjälpt mig en hel del men jag tror att jag gjort den största framgången på egen hand. Jag är fortfarande väldigt försiktig när det gäller kärlek och känslor för någon då jag är rädd för att jag ska gilla någon på samma sätt igen och bli sårad igen. Jag är rädd för att bli så pass sårad att jag väljer att stänga av mina känslor igen. Det går fortfarande väldigt mycket upp och ner. Vissa dagar känner jag massa glädje och lycka och kärlek för andra. Andra dagar kan jag gå under jorden och inte bry mig om något eller någon annan än mig själv. Jag jobbar på det och gör framsteg hela tiden. Det är en effektiv men läskig förmåga jag har.

Det är många som säger att "jag ska bara sluta känna känslor" men det är oftast inte så det funkar. Gillar du någon så gillar du personen tills du inte gör det längre och den perioden är individuell. Den perioden bestämmer din hjärna och hjärta. När kroppen märker att du är redo för att släppa taget så gör den det automatiskt utan att du tänker på det och wips så känner du ingenting för den där killen eller tjejen när du hör hens namn eller ser hen på stan. Men för mig är denna individuella process något som bara min hjärna styr. Den stänger av sig utan att se hur mitt hjärta känner och jag tror inte det är hälsosamt.

Jag kan bli sårad idag. Jag dejtar och träffar killar som gör eller säger saker som smärtar i mitt hjärta. Jag försöker förvandla beteendet så att jag blir ledsen och reagerar som en normal människa skulle göra. Det är väldigt hårt och det tar mycket energi från mig. Jag gråter inte lätt och det är inget jag pressar fram för att jag vill framstå som normal. Många gånger känner jag förakt mot den som sårar mig. Jag känner mig otroligt dum framför allt. Och sen stängs alla känslor av men jag kämpar hårt för att det inte ska hända igen. För att den sidan inte ska ta över igen.

Likes

Comments

1 februari - Torsdag

Dagen började tidigt med att min väckarklocka ringde kl 5 på morgonen. Jag packade ner det sista och fick sedan skjuts till stationen vid 05.30 av mamma. 05.42 gick tåget till centralen och där mötte jag Amanda kl 6 för att köpa frukost och Arlanda Express biljetter. Allt gick väldigt smidigt förutom att planet var försenat en timme så vi kom fram ca 30 minuter senare än planerat till London. Vi var framme ca 10 engelsk tid (en timme bakåt) och då tog vi tåget till Seven Sisters där vi hade hyrt en lägenhet via AirBnB. Väldigt mysigt och fräscht. Vi landade i lägenheten och bytte om för att sedan bege oss ut på Oxford Street. Vi var konstigt nog jätte sugna på donken så vi svängde förbi där för lite lunch och påfyllning av energi till shoppingen. Vi strosade runt på Oxford hela dagen, åt belgiska våfflor med glass choklad och banan och köpte massa trevliga saker.


På kvällen hittade vi en restaurang med italiensk mat där jag tog pasta och Amanda tog en pizza. Väldigt gott! Efter det åkte vi förbi och köpte massa amerikanskt godis som vi sedan testade på kvällen när vi kom hem till lägenheten. Jag har nog ett nytt beroende av Reeses tror jag. Så galet gott!

2 februari - Fredag

På fredagen tog vi oss till Westfield Stratford City som är ett enormt shoppingcentrum i Stratford. Tog kanske 40 minuter att ta sig dit med alla byten av tåg men när vi väl var framme var det så värt. Finaste shoppingcentrumet jag varit i! Vi satte oss på ett café och åt frukost först. Det blev en toast med kyckling och juice för mig., Amanda tog någon annan macka med kaffe. Efter det tog vi oss direkt upp till högsta våningen för att gå in på Missguided. Så cool butik och nästan allt där inne var snyggt! Vi stannade där hela dagen och åt en sen lunch som blev souvlaki med pommes och tzatsiki. Efter det åkte vi hem för att börja fixa oss inför kvällen. En kontakt till mig lyckades fixa bord till oss på restraurang Ours som är ganska exklusivt. Vi fixade oss klart och begav oss till restaurangen där vi hade bord klockan 8. Jag tror jag aldrig betalat så mycket för en middag förut men jag tror heller aldrig ätit något godare i hela mitt liv. Vi båda tog en Cosmopolitan att dricka, någon biffrätt med en sjukt god sås och till det tog vi pommes med parmesan och tryffel.😱 Helt klart värt 800 kronor. Efter det hade vi planerat att gå till Cirque Le Soir men det var en sjuk kö och vi hade brutalt ont i fötterna efter klackarna så vi skippade det och drog hem istället. Hade inte varit nice att vara svinbakis hela lördagen. Jag gick på riktigt i strumpbyxor utan skor på Oxford Street för jag hade så ont i fötterna. Då kan ni förstå att vi bara ville komma hem 😜
Den röda klänningen jag har på mig är från Missguided

3 februari - Lördag

Dagen började på Oxford Street för att köpa dom sista sakerna som vi suktat efter. Vi åt belgisk våffla för sista gången och senare på dagen tog vi oss till Camden Town där det finns en stor marknad. Det regnade ganska mycker på lördagen vilket gjorde att det drog ned kvalitén på dagen för det blev kallt och blött. Vi åt lunch på KFC i Camden Town och tanken var att vi skulle vidare till Shoreditch men vi bestämde oss för att åka hem och värma oss istället. Vi duschade, packade väskorna och myste i sängen innan vi tog oss till Tottenham Court Road för att köpa en resväska på Primark och för att äta på Shake Shack. Det var verkligen sjukt gott och det levde upp till mina förväntningar! Ni kan ju se på bilderna själva och föreställa er. Trots regnet och kylan hade vi en otroligt mysig dag som avslutades i sängen med godis och tjejsnack.♥

4 februari - Söndag

På söndagen behövde vi checka ut 10 så vi vaknade tidigt, fixade med dom sista sakerna och sedan tog vi oss till Oxford. Vi turistade lite vid Hyde Park och fina gator tills butikerna öppnade och då shoppade vi vidare. Vi gick bland annat in på Forever 21, New Look och Bershka. 😍När klockan började närma sig 13.30 så åkte vi tillbaka för att hämta våra väskor innan vi skulle till Kings Cross där vi skulle ta tåget till Luton Airport. Vi kom fram vid 14:15 och vårt tåg skulle gå 14.38 men Amanda ser att det tåget är inställt så vi hade 3 minuter på oss att hinna med det tidigare tåget så vi sprang till tåget och hann precis innan dörrarna stängdes. När vi kom till flygplatsen så käkade vi och köpte godis innan vi gick på flyget. Tog ca 2,5 timme hem och på Arlanda stod mamma och väntade på oss för att skjutsa hem oss. Så skönt det var att sova i sin egna säng sen på kvällen.. innan jag la mig så packade jag väskan till jobbet dagen efter och duschade. Otroligt nöjd med resan! 😄

Likes

Comments

Det är äntligen dags för London och jag är så galet taggad! Det var ett par år sedan jag var där och har aldrig varit där som "ungdom" med någon tjejkompis så det kommer förmodligen bli en aning stökigare denna gång. Vi ska gå ut och festa en del, äta god mat, besöka restaurangen Our och shoppa loss. Ska försöka uppdatera så gott jag kan men kommer förmodligen vara mer aktiv på Instagram så vill ni följa med på äventyret så följ mig där @lindenemilia.

Ikväll måste jag sova tidigt då jag ska ta tåget från Stuvsta som går 05:42 så jag kommer vara i stan 05:55 för att möta Amanda där. Vi ska köpa frukost och sedan ta Arlanda Express till flygplatsen. Vi har hyrt en sjukt mysig lägenhet och jag har några bekanta som vi ska möta upp där och festa med. Okej slutpratat om London! Nu ska jag ner och äta tacos med familjen och sedan packa det sista. Ska försöka sova kring 21-22 idag så vi hörs imorgon när jag vi är påväg. Puss!

Likes

Comments

Alla mina tjejkompisar väntar alltid med att öppna en killes snap för att dom inte vill verka för desperata. Jag? Jag har varken förståelse för det eller tålamod för den delen. Om det pirrar sådär skönt i kroppen när hans namn lyser upp på skärmen men du känner att du måste lägga dom där fjärilarna åt sidan och vänta med att öppna endast för att du inte vill att han ska tro att du gillar honom, vad är då meningen?
Vi är så dåliga på att visa för någon att vi gillar dom. Vi utgår alltid från att den andra spelar spel och därför gör vi samma sak.
Och ni som säger att det inte är en lek att man inte vill verka för desperat, ni ljuger. Ni sitter där och kollar på hans namn på snapchat, messenger or whatever och försöker lista ut hur länge du kan vänta. Hur lång tid tog han på sig? 15 min? 30 min? Ja då ska du vänta dubbla det.

Vi klagar alltid på hur killarna leker med oss, men vad gör vi tillbaka då? Vi gör exakt samma sak. Jag vet, för jag har själv gjort det. Lekt svår, ignorerat, spelat spel. All denna tid och energi för att få vara med killen vi gillar men vi vaknar aldrig upp och frågar oss själva "varför?" Varför måste man komplicera saker när det kunde varit så enkelt? För att han började? För att lika är rätt? För att ni ska vara på samma emotionella nivå? För att han inte ska tro att du är uppnåelig för att sedan tröttna? För att killar är sånna, dom jagar allt dom inte har eller kan få. Katt och råtta. Ännu en lek.

Men jag har insett en sak och det gäller inte bara alla tjejer där ute som väntar med att öppna hans snap. Det gäller er killar också. Sluta vänta. Sluta tänk så satans mycket. Du lever nu. Livet är alldeles för kort för att vänta med att öppna hans/hennes snap. Att vänta med att säga hur du känner för honom/henne. Att vänta med att bryta upp när du inte känner dig rättvist behandlad längre. Det finns så många andra, så många möjligheter och så mycket potential som du går miste om när du sitter hemma i ditt rum och tänker igenom varenda litet steg du tar för att du försöker uppnå någon idealisk bild av dig själv som han/hon kanske, bara kanske, kommer vilja ha i slutändan. Jag säger det nu, det är inte värt det. När han/hon gör fel, låt han/hon veta det. När du känner för att skriva, skriv. När du ser hans/hennes namn på skärmen, tillåt dig själv att känna alla härliga känslor i kroppen och öppna hans/hennes snap så snabbt du bara kan. Tillåt dig själv att tråna och längta, men var även medveten om när det är dags att sluta tråna och längta. När det är dags att gå vidare och söka andra potentialer.

Likes

Comments

Har funderat lite på vad man ska köpa i London och här är några saker jag ska kolla efter.
Har ni fler förslag på affärer och saker man bör köpa så holla at me!

Träningskläder

Skor

Kjolar

Hoodies

Likes

Comments

​Onsdag. 24 januari. Dagen innan löning. Är så galet fattig just nu och vill inte ta från mina sparpengar så jag får hålla ut lite till,. Trots att jag är pank så bokade jag ändå in en tid hos frissan idag efter jobbet då jag lät min syster klippa av mitt hår typ 2 dm igår och nu insåg jag att det är ojämt. Detta innebär att jag kommer behöva klippa ännu mer så jag kommer ha kort hår efter idag haha...äsch fräscht till London nästa vecka! 

Ska möta upp Amanda i stan vid 17 efter hon varit hos frissan så får hon hänga med mig. Efter det ska vi gymma tillsammans och det var fan ett bra tag sen. Båda jobbar hela tiden och hinner aldrig ses nu för tiden.. Idag ska vi köra mage och rygg och jag känner verkligen att det behövs. Jag har börjat få ont i ryggen av att sitta på kontorsstolar hela dagarna. 

I veckan händer inget speciellt och likaså helgen, eventuellt fest eller bara häng med vänner. Puss

Likes

Comments

Hej på er! Varit ganska mycket förra veckan och i helgen så har inte hunnit blogga något. I torsdags var jag ute på Urban Deli på Sveavägen och tog ett glas vin med G. Kom hem rätt sent så det var tufft att gå upp på fredagen klockan 05.30.. På kvällen skulle jag egentligen ut på klubben med Fanny men hon drog till Örebro så jag mötte upp G och spöade honom i biljard på söder. På lördagen tog jag en fika med J efter att vi promenerat från city till gamla stan. Efter det drog jag iväg och gymma och det har nog aldrig varit så få människor på gymmet vad jag har sett haha.. jag och nolifers som inte har något och göra på lördagkväll. Nolifers eller ambitiösa? :p
Efter det så drog jag till J, käkade lite och bara umgicks. Har verkligen inte känt för att festa i helgen så det har varit skönt att bara ta det lugnt. Igår hängde jag hemma under dagen, lagade en god söndagsmiddag bestående av köttfärsbiffar med fetaost, klyftpotatis och sötpotatis i ugn, tzatsiki och sallad. Jag håller på och lär mig att laga mat och det är faktiskt ganska kul när det går som det ska.. hehe. Vid 18 blev jag upphämtad och sedan spenderades kvällen i Tyresö. Drack vin, lyssnade på musik, badade jacuzzi och drack bubbel. Vid 10 tog jag uber hem och lyckades somna kring halv 1.

Denna vecka är en vanlig arbetsvecka. Har garanterat jobb måndag tisdag och torsdag och sedan får vi se om jag är ledig eller blir utbokad onsdag fredag. Vore skönt att vara ledig lite då jag har lite saker jag behöver fixa. Idag står det gym på schemat så jag ska förbi där efter jobbet och sedan hemåt.

Likes

Comments

Sorry hörni! Har varit helt off på sistone så har glömt skriva vad som händer. Hela förra veckan jobbade jag på bank 9-18. I fredags var jag på 20 års fest hos Marcus i Tyresö. Sjukt trevligt med sköna människor! Tog mig hem rätt tidigt då jag gillar att vakna upp nyduschad i min egen säng dagen efter en fest när man känner sig sliten och bakis. På vägen hem så hörde Gustaf av sig så jag fick skjuts hem från Gullmars.. puhh svin skönt!

I veckan väntar bara massa jobb, träning och idag även en andra intervju med finansföretaget på Malta. Har gått vidare i processen fick jag veta igår så nu får vi se vad som händer. På fredag ska jag och Fanny ut och partaja lite. Träffa massa bekanta killkompisar och ha det trevligt. Resten av helgen väntar lite andra roligheter men inget jag kan säga än så vi håller det hemligt sålänge. ;-)

Är iallafall påväg till jobbet nu och jag börjar om 10 minuter. Jobbar 8:30-17:30 idag. Sjukt sega tider men jag klagar inte på sovmorgon med tanke på att jag började 07:45 i Rotebro igår.. zZz
Efter jobbet blir det gym i vanlig ordning. Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Varför vill man alltid ha den som inte vill ha en? Den som inte ens tittar åt ens håll. Som inte lägger märke till alla små saker du gör för dom.
Men visst fortsätter man försöka.. för tänk om? Tänk om han tillslut ser dig och inte igenom dig.

Jag hör ofta tjejer säga att killar är skit. Att alla bra killar är upptagna eller bara vill ligga. Jag har själv sagt det ett ex antal gånger. Förmodligen direkt efter jag blivit sårad av killen som inte ville ha mig. Som inte såg mig.

Men tjejer, det stämmer inte. Jag har träffat killar. Bra killar. Till och med fantastiska killar. Killar som ville vara med mig. Killar som uppskatta mig. Killar som visade mig kärlek varje dag.

Men dom killarna tog jag för givet. Varför?
Jag var för upptagen med att tråna efter den självupptagna, otacksamma och trångsynta killen som inte tyckte det var fel att flirtas med andra tjejer. Som inte tyckte det var fel att styra och ställa med mig. Som inte tyckte det var fel att skrika och kalla mig saker när han blev arg.

Jag tänker ofta på det. Hur människor lyckas hitta sin andra perfekta halva. Hur man lyckas hitta någon som gillar en exakt lika mycket tillbaka. Hur dom lyckas undvika alla spel som samhället automatiskt har stämplat relationer med.
Jag avundas er.

Min bästa vän Maya till exempel. Hon var precis som jag för 1-2 år sen. Dejtade olika killar från månad till månad. Hade lite kul. Blev sviken. Gick vidare och sen fortsatte det så. Som en ond cirkel. Men idag. Jag har aldrig sett henne lyckligare i hela hennes liv. Hon hittade en kille för ett år sedan som hon inte alls ville ha från början. Hon stötte bort honom och avvisade honom. Hon ville ju ha den där coola killen som hon fick kämpa lite för. Men kort därefter insåg hon nog hur blind hon var och jag tror hon tackar sig själv idag.

Så ja. Jag känner mig ensam emellanåt om det är det ni undrar. "Varför träffar du massa killar hela tiden? Uttråkad? Ensam?"
Jag trivs väldigt bra i mitt egna sällskap.
Jag har lärt mig att aldrig ha förväntningar för då väntar inga besvikelser på andra sidan.
Jag sa det rakt ut idag. "Jag älskar att vara ensam."
Jag blir avundsjuk när jag ser hur mycket kärlek en kille har för min bästavän och önskar emellanåt att jag kunde haft den turen också.
Men det här ger mig andra möjligheter.
Dom ringde från Malta.
Jag fick jobbet.
Jag tror jag ska åka.

Likes

Comments

Jag är en väldigt spontan person. Jag säger och gör saker innan jag hinner tänka efter. Jag är full av energi och jag kan inte sitta still. En av mina nyårslöften är att åka iväg och jobba utomlands. Lämna allt och alla här hemma och dra iväg på obestämd tid helt ensam.

Nu har jag jobberbjudanden från Grekland, Barcelona, Malta och Lissabon. Efter att ha kollat igenom avtal och företaget så lutar det mot Malta. Där kommer jag jobba på ett finansbolag där jag kommer hjälpa människor att ta lån. Jag kommer syssla mycket med ekonomi dvs. En ny utmaning helt enkelt! Jag skulle isåfall åka redan i mars. Jag skulle åka helt ensam. Vara borta på obestämd tid. Bo ensam. Sköta allting själv. Säga upp mig från mitt nuvarande trygga jobb i Sverige. Det låter drömmigt, ellerhur? Men är det verkligen det? Tror detta är första gången som jag faktiskt tänkt efter väldigt mycket innan jag sagt ja och dragit. Det är så mycket som håller mig kvar. Jag är rädd för att lämna vissa människor. Jag är rädd att allting kommer ha förändrats när jag kommer tillbaka. Att jag kommer trivas så bra där borta att jag inte kommer tillbaka på väldigt lång tid.

Kanske känns otroligt löjligt för många av er och i vanliga fall skulle detta varit det enligt mig också. Men jag vet inte om jag är redo. Jag vill så gärna lämna all skit i Sverige. Dåliga vänner, killar som inte behandlar en schysst, familjeproblem och vädret framför allt. Men det är en sån stor risk och även chans såklart. Jag menar, mars är väldigt snart. Det är ca 1,5 månad kvar och sedan skulle jag ha packat ner allt jag äger och dragit från Sverige, min familj och vänner. Det är så många som gör det. Så många som tycker det är piece of cake och det är det säkert när man väl är där.

Men nu när dom ringer och berättar att jag fått jobbet och att jag måste börja planera inför flytten, kolla efter boende etc så fryser jag. Jag säger att jag ska återkomma om beslut men jag vet inte vad jag ska säga. Så jag ringer inte.

Likes

Comments

London med Amanda 1 februari

❤ Jobba utomlands ett par månader i antingen Malta eller Lissabon

❤ Jag fyller 20 år den 12 oktober vilket innebär att jag kan gå på fler klubbar och gå på systemet

❤ Detta år är det första året jag får rösta i riksdagsvalet

❤ Alla små weekends och resor jag ska unna mig detta år

❤ Stockholmsveckan i Visby på Gotland

Summerburst

Ska försöka spara ihop pengar till en resa till Bali i höst

Likes

Comments

Just nu sitter jag på jobbet. Väldigt lugnt idag så jag har tid att slänga in ett inlägg om vad som händer denna vecka. Idag slutar jag vid 17 och då ska jag raka vägen till en anställningsintervju för ett jobb på Malta. Efter intervjun ska jag bara hem, äta middag med familjen och ta det lugnt. Imorgon jobbar jag 8-17 i stan och på min lunch har jag Skype-möte med företaget i Lissabon. Efter jobbet har jag bokat bord på Pinchos där jag och Amanda ska äta middag. På onsdag efter jobbet är det gym på menyn efter jobbet och sedan ska jag förmodligen träffa Adam och sova där. Torsdag vet jag faktiskt inte men då blir det förmodligen en normal vardag för mig med jobb och gym. I helgen har jag inga specifika planer men jag kan gissa på lite festligheter, mys och god mat.

Likes

Comments

Yes det stämmer! Denna vecka har det hänt lite grejer och jag har påbörjat mina nyårslöften. Jag vill resa mer och jag ska jobba utomlands i år var två av löftena och nu går förmodligen båda i uppfyllelse.

I tisdags på jobbet satt jag och kolla på resor på jobbet. Jag slängde iväg ett samtal till Amanda och nu har vi bokat flyg och boende till London 1-4 februari. Detta var första resan jag bokar för egna pengar och det kändes sjukt skönt och roligt! Vi hyr en sjukt fräsch lägenhet väldigt centralt i London och har grymma flighter. Direktflyg från Arlanda till Heathrow tidig torsdag morgon den 1 feb och sen eftermiddag från Heathrow till Arlanda den 4 februari vilket ger oss 4 heldagar. Jag har redan börjat planera vad vi ska hitta på och var vi ska käka. Jag har fixat lista på en fet klubb som heter Cirque Le Soir och reserverat bord på restaurang Ours. Vi ska shoppa, gå på gayklubb(för upplevelsens skull), äta goda middagar, fotografera, festa och dricka drinkar.
Den andra roliga saken som händer är att jag satt och sökte massa utlandsjobb igår och jag har redan fått 3 jobbintervjuer och erbjudanden. Kreta, Malta och Lissabon. Eftersom jag var i Lissabon i somras och blev vän med några portugiser där så lockar det mest. Det är goda villkor och avtal samtidigt som jag älskar landet, språket och värmen. Jag har anställningsintervju på tisdag förmiddag och om jag bestämmer mig för att åka så kmr jag åka i mars och sen stannar jag hur länge jag vill. Jag kommer då jobba som säljare, ha eget boende centralt i Lissabon och få det mesta betalat av företaget jag kommer jobba på. Om jag får jobbet så kommer jag nog definitivt åka, utan tvekan. Jobbigt att lämna allt här men måste ut i världen och göra något annat. Tror detta är min Golden ticket! Vad tkr ni?

Likes

Comments

1. Hur gammal är du? 19
2. Hur gammal känner du dig? Betydligt yngre haha
3. Vad har du gjort i dag? Jag har jobbat på Morgan Stanley, gymmat och käkat på ett nytt hamburgerställe på söder med Dennis.
4. Vilken film såg du senast? Kollar mest serier och senaste var Gåsmamman
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Är du besatt av någonting? Choklad och tacos
7. Är du rädd för blod? Nja, är det mycket blod så blir jag lite illamående
8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Skönaste platsen i världen aka min säng
9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Kan knappt nuvarande statsministerns namn
10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? Nope
11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Svart & vitt typ
12. När vaknade du i dag? 07:00
13. Vilken är din favorithögtid? Halloween & nyår om det räknas
14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? På en vit sandstrand i Bali
15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Gynekologen :p
16. Hur vill du tillbringa din pension? I ett stort vackert hus utomlands nånstans med mannen i mitt liv
17. Vad lyssnar du på just nu? A drop in the ocean
18. Har du någon gång brutit ett ben? Nej aldrig
19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Tacosås, choklad, pepsi Max, tortillabröd och körsbärstomater
20. Vem är din favoritkändis? Hmm har nog ingen
21. Vad är du på för humör just nu? Trött humör!
22. Vilka världsdelar har du varit i? Europa och Asien om det räknas att jag åkt bil mellan Asien sidan av Turkiet till Europa sidan
23. Snarkar du? Nej men kan andas tungt
24. Vilka yrken har du provat på? Servitris, kassörska, receptionist, assistent
25. Hur går du helst klädd? Yogapants, svart tjocktröja och kappa. Lite mer finklätt så typ lackade byxor, nån stickad tröja eller tuff blus med pälsjacka eller kappa
26. Vilket stjärntecken är du född i? Vågen
27. Vilket är ditt favoritgodis? Choklad och surt
28. Vad sa du senast? Stäng dörren helt
29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Psykologi
30. Vad har du på dig just nu? Trosor :-)
31. Vilken är din favoritaffär? Zara, Bershka, Pull&Bear, Mango. På internet är det Asos och Nelly
32. Vad har du för storlek i kläder? Olika beroende på märket men mellan 34-36
33. Vad har du i dina fickor? När jag har fickor så brukar det väl ligga nycklar, busskort, bankkort, gymkort, läppsyl och hörlurar
34. Vad köpte du senast? Middag - hamburgare
35. Hur många gånger har du flyttat? 3 ggr
36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Mobilen, all choklad i världen och bikini
37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska lätt! Hatar att gå upp på morgonen
38. Senaste filmen du såg på bio? Star Wars
39. Har du blivit sydd någon gång? Nepp
40. Har du någon gång badat naken utomhus? Ja, nattbadat naken har jag gjort
41. Vad åt du till frukost? 2 mackor & juice på jobbet
42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Jag gick i lågstadiet/mellanstadiet och livet lekte
43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Blir svårt utan körkort
44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? En kille jag dejtade i augusti-oktober som bjöd mig till Paris och Metallica konsert
45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? Bredvid mig på nattduksbordet
46. Vad var det sista du åt? Cheeseburgare och sötpotatis på restaurang
47. Vem är världens vackraste kvinna? Enligt mig är det Xenia Deli
48. Är du blyg? Inte det minsta
49. Vilken var den sista konserten du var på? Metallica i Paris!!
50. Vad heter du i andra namn? Filippa
51. Har du varit med om en bilolycka? Nej
52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Det har jag säkert
53. Vilken är den roligaste träningsformen? Fotboll och styrketräning av rumpa, ben och mage på gymmet
54. Har du några husdjur? En hund
55. Vill du gifta dig? Yes senare i livet
56. Vad är du sugen på just nu? Att se ett avsnitt av Gåsmamman
57. Vad är klockan? 23:44
58. Vad är det konstigaste du ätit? Skolans cornflakes-fisk
59. Har du någon udda förmåga? Öh inte vad jag känner till
60. Var växte dina föräldrar upp? Pappa i Hallunda och mamma i Slagsta. Orten-barn
61. Vad önskade du dig i julklapp? Önskade mig inget särskilt, en kappa typ och det fick jag
62. Har du någon gång uppträtt inför massa människor? Ja tyvärr. Talangjakten i skolan och sjöng i kyrkan på skolavslutningen i 6an
63. Göteborg eller stockholm? Sthlm
64. Har du sett någon dö? På film
65. Har du någon gång ringt polisen? Ja nån gång eller två
66. Hur många grader är det ute? 3 plus
67. Vilken färg har ditt hus? Vitt och mörkbrunt
68. Vad sjöng du senast? Happier - Ed Sheeran
69. Har du insett vilka som är dina äkta vänner? Nej ska ta reda på det i år
70. Har du någon gång varit ”medverkande” i en rättegång? Ja jag har varit vittne
71. Har du svenskt ursprung? Ja det har jag
72. Hur mycket väger du? 57 kg
73. Har du ett turnummer? Haha nej men hade 8 som liten
74. Vem kramade du sist? Dennis när vi sa hejdå
75. Har du någon gång åkt snowboard? Testat
76. Kan du åka skateboard? Kan improvisera
77. Nämn någon du beundrar och varför? Elisabeth Massi Fritz, för hon är en så jävla mäktig och cool kvinna
78. Har du gröna fingrar? Nej lila
79. Har du svimmat någon gång? Ja
80. När lärde du dig senast någonting nytt? Idag. Att jag inte kan ha brödrosten och kaffemaskinen igång samtidigt på jobbet för då går proppen
81. Har du, eller har haft, något smeknamn? Japp, Millan av familjen och Lia av vänner men numera är det bara Emilia
82. Vad skulle du göra om du fick full lön i ett år utan att behöva jobba? Plugga, resa
83. Är du vidskeplig? Vem vet
84. Vilka är dina största svagheter? Envis som satan(på gott och ont), känslokall
85. Vad händer till helgen? Utgång förmodligen, äta gott och umgås med vänner
86. Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand du inte skriver med, hade du gjort det då? Glöm
87. Vad har du gjort idag för att ditt liv ska vara bättre imorgon? Spontanbokade en resa till London så nu börjar nedräkningen till 1 februari
88. Nämn tre saker du absolut inte kan göra? Gå ner i split/spagat, knäcka fingrarna, gå och lägga mig i tid
89. Vilken är din favoritrestaurang? Beslutsångest men tror det är nån grekisk eller tapas restaurang iallafall
90. Bada eller duscha? Duscha
91. Är du bra på att laga mat? Beror på maträtt men ska bli bättre lovar
92. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb du har haft? Behöver nästan dagligen ha kostym
93. När och varför var du på sjukhus senast? För ca 1 månad sen, jag gjorde en dum sak
94. Vilket är ditt drömyrke? Advokat eller FBI agent
95. Har du några piercings? Nej bara i öronen
96. Löskokta, hårdkokta eller stekta ägg? Hatar alla ägg
97. Om du fick resa tillbaka i tiden och återuppleva en händelse, vilken skulle det vara? Summerburst, studenten, alla fotbollscuper och Portugal i somras
98. Vad gjorde du 8.00 imorse? Packade väskan inför jobbet
99. Har du gråtit idag? Nä bara skrattat
100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Kolla på Gåsmamman och sova

Likes

Comments

Jag är så ledsen men jag måste gå
Jag måste släppa taget om oss två
Jag orkar inte bråka mer
Hoppas du förstår att inget plåster kan täcka mina sår
Du anar inte hur jag mår
Sedan du stack har min värld bara varit grå
En tår rinner ner för min kind och jag saknar dig så
Även fast du hatar mig så ska du veta
Du var så mycket mer än bara det där
Du var hela min värld
Du tog hela min själ
Du var min första kärlek
Men nu står jag här själv varje kväll och ångrar allt som har hänt
Jag lämnar dig men jag älskar dig

Det var för mycket turbulens
Jag trodde jag skulle krashlanda
Men jag tänker på dig varje dag och jag kan knappt andas
Jag måste sansa mig själv för inget är detsamma
Allting är redan förstört och jag kan inte stanna
Det finns ingenting kvar mellan dig och mig
Vi har tappat glöden
Våran sol har blivit månen och det dödar mig att inte se ditt namn på telefonen
Jag undrar vad du gör och hur du mår nu
Jag trodde aldrig att våran kärlek skulle dö ut
Jag är ledsen att jag tog dig i min famn och sa att jag älskar dig för evigt och att allt kommer bli bra

Jag har sagt det för många gånger
Du har stängt din dörr för många gånger
Det finns ingenting kvar

Vår kärlek gör ont som ett skott i min kropp
Min själ känns så tom nu när du är borta
Jag såg dig för första gången när jag var tolv och nu saknar jag dina kläder på mitt golv

Jag fastnade direkt när du gav mig din blick

Men du tog med dig allt när du smällde i dörren och gick


Likes

Comments

Wow, nu är 2017 verkligen över. Historia. Idag är första dagen av ett nytt år, ett nytt kapitel. Jag har funderat länge på nyårslöften för 2018 då jag aldrig riktigt haft några för jag har så dålig disciplin så jag vet att jag skulle bryta dom. Men detta år ska jag ändra på det och jag tänkte dela med mig av mina löften för 2018;

🌹Jobba utomlands någon gång under året

🌹 Byta jobb och tjäna mer pengar

🌹 Tacka ja till fler tillställningar, inbjudningar och äventyr

🌹 Plugga upp betygen

🌹 Komma in på juristlinjen till hösten 2018 eller våren 2019

🌹 Inte ge människor fler chanser än dom förtjänar

🌹 Resa mycket, främst besöka Asien

🌹 Lära mig att laga mat


Nu tänkte jag berätta för er om min gårdag. Hade verkligen super roligt! Min dag började med att jag försov mig till 11 när jag skulle möta Amanda i stan vid 12 så vi sågs 12:30 i Skanstull för att gymma tillsammans. Vi körde rumpa och ben fram till 14:00 då vi tog bussen två stationer till Rosenlund där mitt solarium ligger. Där gjorde hon mig sällskap i 15 min och när vi var klara så tog hon bussen tillbaka till Skrapan där hennes kille jobbar och jag tog bussen till Stockholm södra där jag tog tåget till Odenplan där Jossan bor.

Jag och Jossan började plocka undan saker, vi gick till affären och köpte förnödenheter och började fixa oss inför kvällens fest. Jag blandade en bål som blev sjukt populär. Allt ni behöver är 2 liter 7up/Sprite, 350 ml Absolut Vodka, en halv fläderblomssaft, en halv champagne flaska och massa frysta bär och givetvis is. Jag hade ananas, jordgubb, blåbär och hallon i bålen. Vi dukade upp fint och pyntade lägenheten lite.

Vid 22 började folk rulla in och festen kunde starta. Vi var ungefär 25 stycken i en lägenhet i Vasastan och det var sjukt mysigt. Körde beerpong, dricklekar, sjöng, dansa, drack och hade det allmänt trevligt. Vid tolvslaget gick allihopa ut i regnet till Vanadislunden som låg 50 meter ifrån lägenheten. Där var det smockat med folk som skulle kolla på fyrverkerierna och där räknade allihopa ned till tolvslaget. Vi smällde även några raketer och skålade in det nya året. Otroligt lyckat! Sedan började vi röra oss tillbaka för alla var kalla och blöta. När vi kom tillbaka så höjdes tempot och nivån på festen och det var inte förens vid 03:30-04:00 som folk drog. När alla hade dragit så var det jag, Tove och Jossan kvar och eftersom vi var så sjukt hungriga och berusade så drog vi till donken och köpte lite fyllekäk. Vi städade lite innan vi la oss men däckade vid 6. Hade väldigt kul och det var ett mycket trevligt sätt att börja det nya året på! Puss

Likes

Comments

Ja, detta år börjar lida mot sitt slut och jag kan inte ens beskriva hur skönt det ska bli att börja på ett nytt år. Nya möjligheter, nya erfarenheter och nya äventyr. Kommer kliva in i 2018 och inte blicka tillbaka på 2017. 2017, vilket jävla år! Och det menar jag inte positivt. Jovisst har den haft några höjdpunkter som jag kommer minnas för livet. Mösspåtagningen. Studenten. Summerburst. Portugal med laget. Festerna. Dom nya vännerna. Men om jag skulle summera året så väger det negativa tyngre tyvärr. Men snart börjar första sidan av ett nytt kapitel och jag skulle inte kunna vara mer förväntansfull.

Den näst sista dagen av 2017 och den sista lördagen av 2017 spenderades i stan med Amanda. Shoppa, äta & umgås. Det jag gör bäst helt enkelt! Hittade en svart transparent blus, en mörkblå axelbandsväska samt ett halsband och ringar till imorgonkväll. Idag käkade vi på Prime Burger i stan och man kan inte bli annat än otroligt nöjd och mätt! Jag tog cola light, cheeseburgare och sötpotatis och Amanda tog samma sak men med vanliga pommes. Men imorgon, vad händer då? Jag lyckades övertala Amanda att träna med mig imorgon så vi ska ses 12 i Skanstull och gymma tillsammans. Efter det ska vi dra till mitt solarium som också ligger i Skanstull för att få en fräsch bränna. För mig bär det sedan av direkt till Jossan där jag ska hjälpa henne att fixa inför kvällens festligheter. Vi ska förbi affären och köpa förnödenheter, blanda bål och fixa oss.

Men nu när vi pratar om ett nytt år och ett nytt kapitel. Hur ser ni på nyårslöften? Behöver man ha något/några?
Har ni nyårslöften och isåfall hur lyder dom?

Likes

Comments

Varje år firar jag alltså jul 3 dagar i rad. Julafton, juldagen och annandag jul. Julafton startar 8 på morgonen med att mamma springer in till mig och syrran och sjunger julsånger. Sedan vankas det frukost och julklappar. Efter det fixade vi oss och åkte till min äldsta kusin och hennes killes lägenhet i Sundbyberg där vi käka gröt och skinka. Vid ca 13:30 åkte vi vidare till moster i Duvbo för att förbereda inför mat och tilltugg. 15:00 är det Kalle Anka i vanlig ordning och då bjöds det på ostar, julgodis och champagne. Efter middagen så är det julklappslekar och jag lyckades kamma hem en högtalare och en "neck-massage" som jag använder i skrivande stund. Kittlas i hela kroppen av vibrationerna hihi. Vid 22 tog jag en uber till Kevin och så sov jag där.

På juldagen så åkte jag hem för att fräscha till mig innan julmiddagen nummer 2 hos farmor med pappa som befinner sig i Sverige just nu. Klockan 16 var vi där och sedan bjöds det på julmat för att sedan avsluta med en saffranskaka med glass. Har påriktigt haft matkoma i 2 dygn nu.. efter det drog jag till Kevin igen då han bor några busstationer bort från min farmor.

Kom nyss hem och ska snart duscha, fixa mig och hjälpa mamma inför kalkonmiddagen. Varje år på annandag jul så har vi en liten "thanksgiving" inspirerad middag hemma hos oss med kalkon. Hela släkten samlas och äter gott. Längtar nästan till ikväll när alla gått hem för nu har jag tröttnat på julen och vill bara gå vidare till nyår.
Vad är era planer inför nyår förresten? Berätta gärna. Puss


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Har precis fikat med familjen och farfar för att fira julen lite då vi inte kommer ses imorgon på julafton. På morgonen blev det lite julbak då jag och syrran står för julgodiset imorgon och det ska vi fortsätta med ikväll.

Nu ska vi byta om och få skjuts till Skärholmen av farfar för att fixa med dom sista julklapparna och sen ska jag förmodligen dra och träna. Vi får se vad jag känner för och hur mycket klockan blir. Hoppas ni har en fin lördag så hörs vi imorgon på julafton! Puss på er

Likes

Comments

Hey! Har inte bloggat då jag inte haft något roligt att blogga om hehe.. har bara hängt på gymmet och umgåtts med familj. Just nu sitter jag på jobbet och kollar runt lite på datorn. Inte så värst mycket och göra sista dagen innan ledighet. Jobbar på en Investeringsbank idag som heter Morgan Stanley. Sjukt svårt och mycket att hålla koll på men roligt och utmanande!

Idag drar jag från jobbet vid ca 18 och då ska jag åka till Mall of Scandinavia för att fixa med dom sista julklapparna innan jag beger mig hemåt för en lugn kväll med familjen. Skulle egentligen ut med Amanda men hon har blivit sjuk och jag ska ha julbak hemma med farfar, syster och mamma imorgon förmiddag och då vill man vara pigg så det har nog för det bästa. Hoppas ni har en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen! Puss

Likes

Comments

Blev inget jobb idag så jag släpade mitt arsle till gymmet och var där 75 min med fokus på mage och rumpa. Med tanke på träningsvärken i benen idag så blev det mest mage..

Nu kom jag precis hem från stan där jag mötte upp Amanda för att ta en drink. Vi hamnade på Vau de Ville och efter allt prat i typ 2 timmar så beställde vi in lite mat och satte oss inomhus. Sjukt mysigt! Vi var bästavänner i 1an på gymnasiet och sen hände lite saker så vi var i princip ovänner dom sista 2 åren i gymnasiet i samma klass men nu i helgen tog vi kontakt igen och herregud vad mycket vi båda missat! Så kul att träffa henne och umgås igen.

Likes

Comments

Yes! Är påväg hem från gymmet nu. Nu när fotbollssäsongen inte är igång är det skönt att träna upp musklerna inomhus. Jag och Dennis körde ben idag och jag körde lite mage och rumpa också. Nu är jag galet hungrig så ska käka och sen duscha när jag kmr hem.. Imorgon blir det inget gym för jag ska ta en AW med Amanda efter jobbet. Men på onsdag blir det rygg & biceps så vi får se hur det går hehe..

Likes

Comments

Yes! Idag var det min tur att testa på den populära restaurangen Pinchos. Jag och Alicia beställde in 4 rätter var och jag beställde en drink. Sjukt roligt koncept måste jag säga! Snabbt och smidigt. Jag var även på jobbintervju innan middagen som gick bra. Har två till framför mig. En imorgon förmiddag och en på måndag eftermiddag.

Imorgon börjar jag 12 och jobbar till 17. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske utgång, kanske något mysigt med vänner, kanske hemmakväll.. vi får se vad jag känner för.

Likes

Comments

Hej alla fina. Sitter just nu på lunch och ska tillbaka till jobbet om 20 min. Det blev thaimat, lyxigt va? 😉 Slutar 16.30 idag och sen ska jag nog möta upp syrran i Mos för att vi ska kolla på en pälsjacka till mamma. Annars blir det bara hemmakväll. Inte så värst sugen att gå ut i det här vädret faktiskt... men imorgon är det jobb i vanlig ordning och sen fysträning. På torsdag har jag bokat bord på Pinchos där jag och Alicia ska äta middag då hon åker iväg till Asien i flera veckor på fredag. Helgen bjuder inte på några särskilda planer förutom fotografering. Eventuellt går ut eller hittar på något annat spännande. Men nu ska jag äta upp och börja röra mig tillbaka. Puss

Likes

Comments

Jag ska stå framöver en kamera. Yes, ni läste rätt! Jag ska bli fotograferad i helgen av en proffsfotograf. Så jag håller på att tänka ut var jag vill fota, vad jag ska ha på mig, vilken stil, tema och vinklar jag vill ha. Är dock väldigt nervös då jag är väldigt kameraskygg när någon annan ska fota mig då jag inte tycker att jag är fotogenisk. Men killen verkar trevlig så det blir säkert grymt! Tror även Carro ska med så vi kan ta några bilder tsm också.

Om ni har några idéer angående min fotografering så skulle jag bli otroligt tacksam om ni vill dela med er av dom i kommentarsfältet. Och kanske några tips, om det finns nån här som står mkt framför kamera? 😄


Likes

Comments