Följ gärna mig på instagram! @lindbergan

För de små

Innehåller affiliate-länkar

Här har jag samlat lite heta tips för er småbarnsföräldrar eller blivande småbarnsföräldrar där ute. Detta är plockat efter mitt tycke och erfarenheter.

Leksaker finns det ju en hel del på marknaden. Egentligen behöver man inte köpa så himla mycket, jag upplever att Albin tycker ofta det är roligare att utforska saker som inte är leksaker egentligen. Som tex en stekspade. Han har en hel del leksaker ändå, och jag försöker variera och visa nya saker då och då för att han inte ska tröttna. Bästa sättet att förvara hans leksaker än så länge tycker jag är en trådkorg eller tygkorgar som ni ser ovan. Lätt att städa undan, man slänger ner alla saker där i. Och när första lekstunden äger rum älskar han att välta den och plocka ut och välja vad han vill leka med själv. Sjukt smart!

Vyssanlull är en av de bästa köpen vi har gjort. Det är så grymt att kunna ha spjälsängen bredvid vår säng, och kunna sträcka ut handen och vicka lite på hans säng för att lättare få honom att somna om. De små extra fötterna skruvas lätt på spjälsängens ben. Hett tips! Framförallt när vi skulle lära Albin sova själv.

Badkläder till de små behövs om man ska gå på babysim, vilket vi valde att göra. Så mysigt, lärorikt och bra att ha något inplanerat varje vecka. Vi köpte ett par badbrallor från imsevimse till Albin, men dessa med solglasögonen på tycke jag var riktigt balla. Det finns en hel uppsjö med olika varianter och prisklasser. Välj det som passar er och eran plånbok bäst!

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Gillar

Kommentarer