Igårkväll efter att jag träffat Maja och haft träning blev jag akut sjuk..Vaknade idag med feber och ont i hela halsen. Tack universum!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter 5 timmar i bil så är vi äntligen hemma, bilresan gick oväntat snabbt vilket var väldigt skönt! Nu har jag duschat och tagit tillbaka min hudkvalitet med lermask efter några dagar utan tankar på hudvård. Om nån timme blir det mellomys med Mamma som jag saknat. Rebecca är min halvsyster på pappas sida så därför följde inte Mamma med men även för att hon jobbade. Imorgon ska jag träffa Maja och sen är det träning med mina brudar som jag också saknat. Nu kommer verkligheten ikapp.. Kommer sakna alla underbara lov efter studenten :(

Likes

Comments

16-26/12-16 i Dominikanska Republiken

NYÅR PÅ EKERÖ <3

4-11/1-17 I New York

Jag hade turen att uppleva mitt livs bästa jullov vilket jag är otroligt tacksam över. Davids Mamma och hennes man bjöd med mig på deras 50-års resa till Karibien där vi njöt i hela 10 dagar, Nyår firade jag på Ekerö med mina och Davids vänner och bara 4 dagar senare så åkte jag och Mamma till New York i en vecka, Dom här resorna var verkligen höjdpunkten av året och jag upplevde sååå mycket. I sommar så åker jag till Malta och i Maj åker vi till danmark, det och svängar till Skåne blir nog resorna i år.

Likes

Comments

Jag tog bara med mig en näve smink vilket är en väldigt liten del jämnfört med vad jag brukar ha med mig, inte för att jag använder många produkter men tänker alltid att "jag kanske minsann kan behöva en extra primer". Så här såg jag ut idag när vi åkte och shoppade loss (!!!!!). Lite solpuder, mascara och ögonbrynsgelé, det gör allt!

Likes

Comments

Måste erkänna att jag verkligen älskar Skåne, det är så otroligt vackert här. Jag tror och hoppas verkligen att jag kommer flytta hit någon gång eftersom jag tror att det verkligen passar mig. Stockholm är fint men det känns onödigt att lägga lika mycket pengar på en lägenhet i en förort till Stockholm där man inte trivs bara för att vara nära Stockholm när man kan köpa en dubbelt så fin och central lägenhet här för samma eller till och med bättre pris. Men vi får se hur jag känner efter studenten men jag är verkligen jättesugen på att flytta till typ Helsingborg eller Lund. Dessutom så finns det många bra högskoleutbildningar i lund som jag är intresserad av. Det som jag tycker är så charmigt med skåne är att stadskärnan och landet är så nära varandra, från det här huset som ligger vid åkrar och gårdar tar det 30 minuter till Helsingborgs centrum och 10 minuter till Ängelholm. Det ger en sån mysighetskänsla!!

De senaste dagarna har jag hjälpt min syster Rebecca med hennes hästar och följt med på olika hoppträningar och hennes ridlektioner. Rebecca äger 5 st hästar och håller privatlektioner på dom dessutom jobbar hon som ridskolärare vilket betyder att det är full rulle hela tiden, men det tycker jag bara är kul. Vi är väldigt lika på så sätt att vi gillar att ha mycket att göra och tar ofta på oss lite för mycket.. Jag älskar att hålla på med hästar och är väldigt hästvan eftersom jag red många år när jag var liten men slutade för några år sen eftersom jag är lite rädd av mig när det kommer till ris delen och då försvinner det roliga. Men at jobba på marken och ta hand om hästarna tycker jag är jättekul.

Idag ska vi åka till ett stort shoppingcenter utanför Helsingborg som heter Väla och gå runt hela dagen, ser verkligen fram emot det! Jag ska kolla efter en kamera men kollar mest på typ Tradera eftersom jag inte har hur mycket pengar som helst att lägga på en kamera men vill verkligen kunna ta fina bilder. Men för tillfället när jag är här så lånar jag syrrans Kamera och tar några fina bilder så ni får se hur vackert det är här!

Likes

Comments

För nästan en vecka sen valde jag att starta bloggen, gick det bra att uppdatera eller? Sådär.. Till mitt försvar så glömde jag datorn hemma när jag åkte till Uppsala över helgen. Men nu är jag redo för att faktisk ge det här ett ärlig försök.

Som sagt så var jag i Uppsala under helgen på utbildning med Melinda, för er som inte vet så är jag tränare i truppgymnastik och då åker man på olika utbildningar för att få licenser och sånt men det är en lång historia. Vi bodde på hotell och hade det väldigt bra trots teoriprov och extremt dålig sushi. Igår så åkte vi direkt från Uppsala till träningen och sen hämtade pappa mig så jag kunde åka hem och packa. Imorse åkte vi nämnligen hela långa vägen till Skåne för att träffa min syster, systerson och hans pappa. Dom flyttade hit i somras från Stockholm och jag har inte träffat dom sen dess så det var jättekul att komma hit. Jag börjar bli mer och mer förtjust i södra Sverige, kanske blir en framtida hemstad? Vem vet.. Nu ska jag leka lite med Douglas sen äta middag, ha det underbart ni!!

Likes

Comments


Hej kära du som läser, vad roligt att du gör just det!! Välkommen till mig och mitt försök att nå ut till fler än mina 960 följare på Instagram eller de som jag möter i korridoren om dagarna. Nu kör vi!

Jag har bloggat förut, i högstadiet någon gång men det gick sådär. Då var det mest för att alla andra gjorde det.. Jag tycker ändå att det är en rolig grej att ha som en offentlig dagbok och älskar framförallt att läsa bloggar, det ger mig inspiration att leva på vissa sätt när jag läser hur andra lever.. konstigt jag vet. Jag har självt tänkt tankar om vem som skulle vilja läsa min blogg, jag menar mitt liv är inte intressantare än någon annan och jag har inget viktigt att skriva om egentligen men jag har på något sätt en vilja i mig att skriva. Jag vill skriva och vill se mina bilder i estetiska ihoppsättningar mer än i mitt flöde så därför tyckte jag att det här var en bra idé men det återstår att se.

Jag har lätt för att ursäkta mig i förhand och undvika att göra saker eftersom jag tänker för mycket på vad andra tycker men på något sätt så är jag så otroligt trött på det även om det fortfarande får mig att vilja sudda allting jag precis skrivit. Jag har spenderat nästan hela mitt liv med att fundera över vad andra tycker om mig och hur jag ska bli en bättre version av mig själv vilket jag tror präglar en majoritet av dagens ungdomar speciellt unga tjejer som aldrig riktigt känner att dom kan leva upp till sin självbild eller vara bra nog. Det är en uttjatad sak att prata om men det är en sak som påverkar mig 90% av min vakna tid och som påverkar nästan alla beslut jag tar. Jag tar nästan alla mina beslut beroende på vad jag vill att andra ska tycka eller tänka, även fast jag försöker intala mig själv att jag "gör som jag vill" och skiter i vad andra tycker trots att jag vet hur mycket jag egentligen bryr mig. Som ni märker så tänker jag mycket, jag överanalyserar och mår ganska dåligt över detta eftersom det får mig att vara kritisk mot mig själv och hur jag är som person. Därför tänker jag med den här bloggen försöka hitta någon slags mening eller liknande, en mening att skriva av mig..

Jag hoppas att den här spontana idén var god, eftersom jag känner på mig att det här kan bli kul!!

Vi hörs snart, Alicia

Likes

Comments