Har precis njutit av en god middag som jag för en gång skull har gjort. Annars är det min sambo som brukar fixa det med tanke på att han är så duktig.

Vi kollar på hockey och Melodifestivalen. Fram och tillbaka mellan kanalerna. 🙈

Hockey är något som är viktigt för T och HV finns i hans hjärta haha. Medan jag gärna kollar på Melodifestivalen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!
Helgen är äntligen här och igår var jag hos Arlinda tillsammans med Jennifer. Vi åt en massa och hade det mycket trevligt.

Idag spenderade jag min morgon på Axamo och gick långpromenad med Arlinda och våra hundar.

Idag blir det mys med mannen. Med god mat och bara vara. Det behöver man :)!

Tänkte lägga upp bilder på det senaste nytt som har hamnat i garderoben.

Ha en fantastisk lördag. Kram

Likes

Comments

Bra dag på jobbet och när jag kom hem blev det sallad till kvällsmat. Försöker mig på det nyttiga livet. Avslutar dagen med en PW med dogsen och 7minutes workout. Jag har träningsvärk men det är en härlig känsla med tanke på att man känner av att kroppen har arbetat och jag själv känner mig piggare.


Nu blir det en stund tv och sedan sängen. Börjar sent imorgon och tänkte börja dagen med en långpromenad och den goa workouten 😂

Likes

Comments

Hej all Goa.
Jag är tillbaka efter en lång vilopaus.
Tänkte först om jag skulle sluta och skriva. Men med tanke på att både Facebook och Instagram finns så vet ju många av er vad jag hittar på. Men då tänkte jag att varför inte. Jag ger det ett försök igen:)!


Tänker ger er bilder på vad jag har gjort det senaste.


Jag har fixat mina klor med en härlig rosa färg. Var med min vän i helgen och promenerade i snön med våra hundar, vi åt mat , kollade på Melodifestivalen och åt en massa godis.

Även börjat med 7minutes workout som man kan göra hemma, perfekt träning för den som vill hålla sig hemma. För mig är det
Promenad med dogsen och kör detta varje dag. Förhoppningsvis blir det resultat. Det märker vi och då är det ett stort plus.

Likes

Comments