WORKOUT TAG

1. Vilken kroppsdel gillar du att träna mest respektive minst? Jag gillar att träna både rumpa och mage, kanske beror det på att dessa kroppsdelar enligt mig är rätt nice att ha "okej tränade". Annars har jag alltid tyckt att ben har varit ok, det kan ju ha med att göra att jag alltid har haft en hel del benmuskler på grund av allt fotbollsspelande, därför har väl den typen av träning varit relativt enkel för mig att utföra. Nuförtiden älskar jag dock även att träna hela kroppen genom att köra diverse boxningsvarianter dagligen.

2. Har du något träningsmål för tillfället? Mitt mål med träningen är väl delvis relaterat till mina ryggproblem, och således kör jag en hel del ryggrehab på gymmet. Förutom att bli "bra" i ryggen har jag även som mål att bli bra i själen igen. Som jag nämnt i tidigare blogginlägg så har min depression verkligen fått lite hjälp i rätt riktning på grund av träningen, och det är jag riktigt tacksam över. Heja mig!

3. Tränar du hellre på gym eller hemma? Jag tränar helst på gymmet faktiskt, jag anser att det är ganska så svårt att finna inspiration men framförallt motivation till att genomföra ett träningspass på hemmaplan. Isåfall blir det löpning ute i naturen, eller möjligtvis yoga eller meditation med levande ljus på vardagsrumsgolvet. I dagsläget hänger jag dagligen på Gladiator där jaga utför pass såsom kickboxning, boxning, muay thai, yo-bo, functional workout och så vidare.

4. Föredrar du styrka eller kondition? Tidigare har jag alltid föredragit styrka på grund av att kondition alltid är galet mycket jobbigare (enligt mig). Däremot så har jag fått mersmak till konditionsträning nu när jag går all-in med boxning. Fy vad jag ÄLSKAR när svetten rinner längs kroppen!

5. Hur ofta och hur länge tränar du varje vecka? Jag hänger på gymmet nästintill dagligen, dels med tanke på att träningen får mig att må bättre för stunden och att tänka på annat. Men även för att jag gillar att bara "hänga" där och umgås med alla härliga människor. Samt att jag faktiskt både njuter och gillar att träna, sådeså! Gällande hur länge jag tränar kan variera mellan en och tre timmar I guess.

6. Om du skulle få välja något ätbart som innehöll 0 kalorier, som du skulle få äta i resten av ditt liv, vad skulle det vara då? Om vi talar om mat så skulle jag nog säga pasta, tänk så nice om pasta inte innehöll en enda kalori? #GOALS. Om vi däremot pratar om en sötsak så skulle det nog i dagsläget få bli Ben & Jerry´s, yum!

7. Ditt favoritträningsplagg? Jag älskar mina nya svarta simpla träningstights från H&M, och till det matchar jag gärna en croppad top. Då känner jag mig som snyggast på gymmet!

8. Tränar du med eller utan sällskap? Gällande styrka så tränar jag helst utan sällskap, däremot så är ju en partner i boxning ett faktum. Därför måste jag nog säga att en blandning är det bästa av två världar. Jag älskar känslan av boxas tillsammans med en partner som pushar dig igenom ett jobbigt moment under passet.

9. Hur länge har du tränat? Oj, jag har tränat så länge jag kan minnas? Det började väl vid 5-års ålder när jag spelade fotboll någon gång i veckan. Sen har det helt enkelt rullat på med både fotbollsträning och matcher på en seriös nivå, högstadiet och gymnasiet med inriktning Idrott & Hälsa, och sen därefter mestadels gym. Jag hann även med lite dans i form av bugg tidigare i Sverige, vilket jag för övrigt ÄLSKAR! Sen kanske ni som läst min blogg under en längre tid känner till att jag även gick på danslektioner när jag bodde i Kina? Förutom tidigare nämnt så vet ni förmodligen om att jag fått en "boxningsfetisch", haha.

10. Ditt bästa träningstips? Just do it! Nej, men ett lite mer seriöst tips är att faktiskt skaffa sig en träningspartner, för då blir det svårare att "skippa gymmet" om man redan har bestämt plats, tid och träningsform. Ett annat tips är att utöva en träningsform som faktiskt får dig att må bra och ha kul, det kan vara allt från dans till boxning, glöm inte bort att fantasin sätter gränser och att det kan ta lite tid innan du hittar den träningsform som passar dig allra bäst.

Listan har jag lånat HÄR!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229