VECKAN SOM VARIT

Inlägget är i samarbete med Bubbleroom och nnehåller affiliate länkar.

Eftersom att jag inte publicerade mitt "veckan som varit" inlägg under gårdagen så passar jag på att göra det nu istället. Jag har precis kommit hem från jobbet och håller i skrivande stund på att försöka bestämma mig för om jag ska gå ut och gå, eller laga mat och stanna kvar i soffan, valet är svårt idag.

Juste, glöm inte bort att du fortfarande kan använda min rabattkod "LINDAJ" som ger dig 10% på allt hos Bubbleroom under Mars månad. Du hittar den lila cardigan jag bär på bilderna HÄR och jeansen HÄR.

VECKANS MÅENDE: Jag har varit sjuk under förra veckan, främst huvudvärk och halsont. Om jag bortser från det mådde jag ändå helt ok, jag tror att vädret (sol och +18 grader) fick en positiv påverkan på mig och mitt mående generellt.

VECKANS SÄMSTA: Ja? Kan man säga nått annat än corona? Men eftersom att allt handlar om corona just nu så väljer jag att säga: att gymmet är stängt (visserligen på grund av corona), men det är det som påverkar mig mest.

VECKANS BÄSTA: Karantän! Jag måste säga: hurra för karantän och för att vi inte sprider smittan vidare. Visst är det otroligt tråkigt att isolera sig själv, men det bör man väl ändå kunna stå ut med om det betyder gott för framtiden, riskgrupper osv. Vi gör detta för att helt enkelt minska smittspridning och annat som hör därtill. Så ja, heja oss som sitter i karantän.

VECKANS KÖP: Jag beställde hem lite vitaminer bara, för att boosta mitt immunförsvar under corona-tider. Men annars har jag inte köpt nått.

ATT SE FRAM EMOT FÖR KOMMANDE VECKA: Alltså denna vecka. Hm, jag ser fram emot att träna bättre hemma denna veckan än förra (det blev två pass bara på grund av att jag varit sjuk), plus att ta härliga promenader och utföra yoga varje morgon (som jag gjorde imorse, bara ynka 10 minuter). Däremot har jag snittat typ 3,5 timmars promenader varje dag förra veckan. Så ändå helt ok.

VECKANS MÅLTID: Jag bestämde mig för att fira min första karantän-dag med tacos och bjöd in me, myself and I. Jag åt därför tacos fredag, lördag och söndag. Men aj så gott det är.

VECKANS DRINK: Jag har druckit mängder med te i veckan. Grönt te, med smak av mint.

VECKANS APPLE WATCH UPDATE: Jag har nästan stängt ALLA mina ringar, ALLA dagar. Det är ynka en träningsring (gå-ringen) som inte stängdes under förra måndagen på grund av jobb, samt min "stå-upp-ring" som inte stängdes i fredags. Men annars, AS BRA!

VECKANS TRÄNING: Det får nog bli mitt sista pass hos Gladiators i måndags då (när de fortfarande höll öppet). Det blev dock egen träning med Evi i form av ben, rumpa, axlar och rygg.

VECKANS MEST LIKADE BILD: Du ser veckans mest likade bild HÄR, och passa på att följa mig också om du inte redan gör det!!

Gillar

Kommentarer

ByAJ
ByAJ,
For noen fine bilder! <3
nouw.com/byaj
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Usch för sjuka, och ont i halsen är inte något vidare!! Ta hand om dig <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229