THALI LUNCH FOR ONE IN FRANKFURT

Ni som följer mig på Instagram (@lindaviktoriaaa) har förmodligen inte missat att jag var i Frankfurt, Köln och Düsseldorf förra helgen för att fira Karneval?! Det finns fortfarande bilder kvar i min story, så skynda skynda om ni vill se hur kul jag/vi hade förra helgen (om vi är sugna på att se fler bilder kan jag publicera lite mobilbilder även här? Let me know!).

Hur som helst så åkte jag tåg till Frankfurt redan på fredagen för att träffa P, käka god middag, sova på hotell och för att sedan dagen efter köra bil två timmar till Köln för THE PARTEYY! Jag kom kom dock redan tidigt på fredagen för att hinna gå runt lite i staden, äta lunch och plugga. Hamnade på det här mysiga stället och beställde in en Thali lunch för en (dock så åt jag endast riset och den vita såsen). Allt var sååå himla gott, men jag får så ont i magen efter varje måltid nuförtiden, suck! Men, jag fick lite fina bilder för 15 euro i alla fall (skämt - å - sido).

Jag hade dock högre förväntningar på Frankfurt.. Det kan ha varit så att vi hamnat på fel gata och för nära tågstationen, men när jag gick längs den mörka gränd, där tjejer sålde sig själva, människor tog droger öppet på gatan så kände jag bara ett stort obehag av hela staden. Jag ville typ springa därifrån. Vi skyndade oss i alla fall en bit därifrån, åt middag lite snabbt och gick sen direkt tillbaka till hotellet.

Likes

Comments

amandalarssons
amandalarssons,
Ser ju såå gott ut!! Tråkigt att du inte fick i dig så mycket pga magen 😔 Och vad obehagligt att tjejer sålde sig själva och folk tog droger öppet på gatan.. förstår att du fick en obehags känsla av staden då 😕💗💗nouw.com/amandalarssons
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guu vad gott det ser ut!! Tråkigt med det runt omkring dock =( Kram fina <3nouw.com/matildaberlin
Write a comment...
IP: 82.99.3.229