Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

SPORTY SPICE

En timmes tabata med P, dusch och saffrans-risotto - så såg min sista novemberkväll ut för i år. Jag antar att jag inte kan klaga på denna. Hur som helst ska jag peta i mig mina kosttillskott (magnesium och zink) snart vilket förhoppningsvis kan hjälpa mig att sova aningen bättre! Jag sov så dåligt igår natt, på grund av mardrömmar. Sömn är ju så viktigt, så låt mig bara få sova tack!

Imorgon dyker det upp en ny träningsvideo på Gladiator76 - kanalen, det är en burpee-tabata på cirka 8 minuter som är en början på en serie. När alla små serier sen är släppta kan du alltså mixa och matcha din tabata hur du själv vill. Men imorgon kan du alltså testa på en kortare tabata, alternativt köra den x 2 (recommend recommend). Naturligtvis kommer jag att länka tabatan här i bloggen, vid 19-tiden dyker den upp! Jag vore så glad om du ville ta dig tid att spana in träningen, och såklart att genomföra den med mig :-). Om du testar på den - tagga mig vettja, så att jag kan få se hur det går för dig!

Gillar

Kommentarer