Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

MACBOOK PRO

Jag sitter här framför datorn och försöker att jobba, men eftersom att min dator verkar ha några för många år på nacken så är inte mina program kompatibla längre (?!), och jag får lite smått damp. Okej att datorn varit med ett bra tag nu, sedan 2014 faktiskt, men ändå. Att behöva köpa en ny Macbook känns lite sisådär, speciellt med tanke på dess pris. Samtidigt som jag absolut INTE vill byta till något annat märke, men 17k eller mer? suck. Det är i alla fall så irriterande att datorn förstör min kreativitet såhär på kvällskvisten.

Hur som helst är jag (i liknelse med förra fredagen, och alla fredagar innan dess) glad över att vi har helg imorgon. Jag känner ett stort behov av lite ledighet och är otroligt nöjd över att få sova aningen längre än till 04:45 imorgon. Jag måste verkligen förändra min vardag så att jag inte behöver känna denna ständiga ångest och "att leva för helgen-feelingen". Jag är inne i ett hamsterhjul mitt i Covid-tider och vill helst bara att tiden ska springa förbi, till det normala igen. Frågan är bara när detta tänker ske? Det känns som att alla nästan tror att den 1 januari 2021 kommer allt vara normalt igen? Tillbaka till en normal värld utan pandemi? Bara för att ett nytt år börjar? Pft. Knappast. // Jag är inte bitter xD.

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Wow, så vacker!

nouw.com/agnesmathilda
Annika
,

😍

IP: 2a01:4f8:241:4014::2