Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

LOVE IS IN THE HAIR

I samarbete med Mjällbusters / In collaboration with Mjällbusters

Att träna boxning varje dag resulterar i att jag inte har något val, jag måste helt enkelt tvätta håret efter exakt varje boxningspass. Att tvätta håret minst 7 gånger i veckan är allt annat än bra, och även om mitt hår känns rätt "used-to" min hårvårdsrutin och mina vanor kan likväl jag som många andra drabbas av torr och irriterad hårbotten. Att uppleva att sin hårbotten är torr i vissa skeden i livet är vanligare än man tror och ofta beror det på att hårbotten blivit uttorkad (som kan vara problemet i mitt fall) eller att den fått reaktion mot någonting (vilket också kan vara problemet i mitt fall #allergiker), förslagsvis då genom en användning av produkter man inte tål, eller en användning av för starka produkter. En torr hårbotten kan ävenså bero på dålig sömn och stress (kännefaktor deluxe). I mitt fall beror torr hårbotten med stor sannolikhet på alla nämnda faktorer, yay.

För att lindra en torr och kliande hårbotten på ett snabbt och smidigt sätt kan du använda dig av ett bra och effektivt mjällschampo. Därför vill jag presentera företaget Mjällbusters som nyligen tagit fram ett mjällschampo som tillverkats i Sverige. Och vet ni vad det bästa är? Jo, att produkten lanserades nu i September. (PSSST fri frakt och snabba leveranser utlovas)!

Schampot är framtaget för både män och kvinnor med omsorg och noggrannhet, detta för att erbjuda kund bra och vårdande produkter. Att använda rätt produkter är en förutsättning för att påverka direkt, och för att få ett grymt resultat.

Är du osäker på hur du ska använda ditt mjällschampo? Nemas problemas, på Mjällbusters hemsida finns en steg-för-steg guide som agerar din "räddare i nöden". Är du fortfarande osäker? Testa deras grymma chatfunktion för att ställa frågor och få snabb personlig service. En tjänst som jag som kund uppskattar och använder nå otroligt!

Ser ni förresten att jag varit hos frissan idag? Nu känns mitt hår faktiskt helt på topp, yay!

Gillar

Kommentarer

Barajuliiia
Barajuliiia,
Vilka vackra bilder!
nouw.com/barajuliiia
Annika
,
Så fina bilder, skönt om hårbotten mår bra.. kram
Sabinakj
Sabinakj,
Åh, det är verkligen jobbigt när hårbotten blir torrt, så det är ju himla tur att bra schampon finns för oss! Och btw, såååå fina bilder! <3
nouw.com/sabinakj
my,
Har också extremt torr hårbotten. Använder Decubal dry scalp treatment och det är min räddare i nöden haha!
mynordqvist.se
granfeldts
granfeldts,
Alltså jag älskar ditt hår, det är så fint!! Och tack för tipset, det kommer rädda min hårbotten!
nouw.com/granfeldts
Linnéa,
Sååå vackra bilder 🥰
nouw.com/linnealiebig