IVYREVEL - SAMARA TOP

Inlägget är i samarbete med Ivyrevel.

SUNDAY, och jag tycker att helgen tyvärr har gått alldeles för snabbt, på alla sätt och vis. Fredagen bestod av utgång och alldeles för mycket shots vilket resulterade i att jag ramlade innanför dörren vid 4-tiden i går morse, usch! Efter en rejäl partykväll fick det bli en relativt lugn lördag med lunchdejt på Vapiano, besök på gym, lite mys och en hel del OST <3!! Jag känner att det har varit bra för mig att skippa all typ av träning under helgen på grund av min hals och hosta och hoppas verkligen att jag är fit-for-fight imorgon bitti igen. Idag däremot så ska jag iväg på äventyr, och om ni vill veta vart så får ni ta och följa mig på Instagram där ni får veta mer @lindaviktoriaaa.

Men nu till "IT", hur fin är inte den här blusen som jag fick hem i ett samarbete med Ivyrevel! Den kommer att bli mitt absoluta favoritplagg att matcha i vår med ett par ljusa jeans i denim och sneakers, to-die-for. Än så länge har jag dock inte kommit på vilken typ av bh jag ska ha på mig under, så jag kör helt enkelt utan, dock så är den snäppet för stor (har storlek XXS) så att armarna ramlar ner litegrann på mig och vi vill ju inte råka bjussa befolkningen på en tutt-chock. Kan nog eventuellt även ske via de små hålen också, men äsch. Vi alla har väl titties!

_____

Naturligtvis gäller fortfarande rabattkoden "VIKTORIAAA20" och den ger dig hela 20% rabatt på allt i webbutiken. Så spana in Ivyrevel för se vilka färska nyheter som har släppts just idag!!

HAPPY SHOPPING BABES <3!

SHOP THE TOP - HERE

Inlägget är i samarbete med Ivyrevel.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229