IDA WARG - MIN EGEN VÄG

Bild lånad från Ida Wargs blogg

Sedan jag fick reda på att Ida Warg skulle släppa sin egen bok har jag längtat efter att få lyssna på den, och hur glad blev inte jag när hon släppte ljudboken för någon vecka sedan (!!). Därför klickade jag hem ljudboken från Adlibris imorse för ynka 60 riksdaler, hur värt?! Jag började lyssna på boken redan imorse när jag städade lägenheten och är fast (efter ynka 30 minuter), kommer definitivt att fortsätta lyssna under min PW lite senare i eftermiddag och är säkerligen klar med boken redan imorgon, hehe. Därför vill jag verkligen rekommendera ER att lyssna på Idas fantastiska bok.

Såhär står det på Adlibris om boken "Att våga gå sin egen väg – oavsett vad. På ytan ser allt ut att vara perfekt; hundratusentals följare på Youtube och Instagram, en härlig familj och lägenhet i Stockholms innerstad. Men vägen dit har stundtals varit tuff. Ida Warg delar ärligt och personligt med sig om hur hon som nittonåring flyttade från den lilla orten Åmål till Stockholm för att försörja sig som dansare, och om hur resan mot ett framgångsrikt liv som offentlig person kantats av ätstörningar, prestationsångest, näthat och snåriga relationer."

Har du redan läst/lyssnat på boken? Vad tyckte du?

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Denna har jag hört SÅ mycket bra om och måste helt klart läsa denna!! <3nouw.com/emmaengstrom
celinelundqvists
celinelundqvists,
Har verkligen ingen koll på henne men alla verkar ju tycka att hon är superbra! Får kolla upp henne bättre hihi!nouw.com/celinelundqvists
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229