Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

HANNASCHÖNBERG X NAKD

@hannasch är en av mina favorit influencers och designers, helt klart. Hennes första kollektion med NA-KD var wow och det blir bara bättre och bättre för varje släpp. Tidigare i somras släpptes en kollektion "special occasion" där jag lyckades lägga fingrarna på en magisk blå festblåsa som jag väntar spänt att få använda. Men förutom en långklänning fick det även bli denna one shoulder dress i en grön färg (samt ett till party-set).

Nu i slutet av juli kom ytterligare ett släpp i form av en "beach collection" och även där var jag otroligt snabb med att klicka hem några klänningar och en bikini. Även om jag redan hann klicka hem typ fyra klänningar och en bikini är jag redan sugen på meeeer.

Jag tänkte att jag kan dela med mig av dessa outfits lite nu & då, om intresse finns såklart!

Den ena klänningen hade jag på mig när jag strosade omkring i Saverne med mina föräldrar som var på besök. Rockade den med sneakers när vi gick runt för att sedan byta ut dem mot ett par klackar innan restaurangbesöket.

#nouwoutfit #nouwoutfits

Gillar

Kommentarer