Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

GRAFISKA FORMER

I samarbete med Poster Store

I samarbete med livsstilsmärket Poster Store har jag fått uppdatera min tavelvägg i hemmet med nya snygga posters. Jag fick alltså scrolla runt bland oändligt med posters som har en skandinavisk touch (och är producerat på högkvalitativt och miljövänligt papper) och välja ut mina favoriter.

Varje tisdag släpper Poster Store nyheter på deras sajt, vilket gör det otroligt roligt att besöka deras hemsida för att scrolla bland unika posters och högkvalitativa ramar i akrylglas. Du finner även all inspiration du behöver - för att skapa din alldeles egna tavelvägg (som dessutom är skräddarsydd för dig och ditt hem), hos Poster Store finns det helt enkelt någonting för alla.

I detta samarbete valde jag att uppdatera min konst i min lilla sov-hörna, och det fick bli posters med grafiska former föreställande abstrakta motiv med kvadrater och cirklar. Färgskalan varierar mellan svarta streck och beiga nyanser. Minimalistiska posters som dessa ger ett lugnt intryck med en tidlös design. För att framhäva motivet aningen extra syns en vit kant runt hela designen, vilket är så stilrent och snyggt.

Eftersom att jag är så nöjd över Poster Stors fantastiska kvalitet och prisvärda produkter vill jag naturligtvis dela med mig av en unik rabattkod till er, med koden "lindaviktoria.35" får du nu HELA 35% rabatt på alla posters (förutom Selection och du kan inte kombinera koden med andra erbjudanden). Koden gäller fram till den 09.04.2021.

Jag är helt säker på att du kommer att hitta någonting du gillar! Jag klickade även hem några mat- och dryck-posters som jag ska styla mitt nya hem med lite senare (yes, du läste rätt. Det är nämligen flytt på G, och inte var som helst - utan till ett nytt land).

Du får mer än gärna skriva en liten kommentar om vilken poster du gärna vill klicka hem, det är ju så så kul att få ta del av eran inredning i hemmet också.

Gillar

Kommentarer