Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

GOLDEN HOUR COLLECTION

Inlägget är i samarbete med Drop of Mindfulness.

Jag antar att jag inte är den enda som gillar att träningsmodet går att rocka både till gymmet, men även till vardags? Man är liksom fashion även om man kör ett snyggt träningsset på stan, och jag fullkomligt älskar det! Att matcha olika färger och material (även om det är träningskläder) kan vara så fashion - om man gör det "rätt". Jag fick hem ett PR-utskick från Drop of Mindfulness med lite av deras träningskläder ur The Golden Collection och jag tycker att det blev riktigt snyggt att matcha dessa mörk gröna leggings med denna guldiga sport-bh, så det fick därför bli dagens outfit när jag och Anna åt frukost på Salt Eatery efter vårt dödarpass (ben + rumpa) med Tayfun på gymmet.

Efter frukosten blev det lite stros på stan, vi knäppte några bilder och därefter tog jag en långpromenad i solen. Mötte Sara som satt och mediterade i solen, satte mig ner och snackade lite i 20 minuter för att sen gå vidare. Nu är jag i mellan-stadiet här hemma, mellan tvätt, bloggning, FaceTime med killen och planer om att gå till mataffären. Ikväll blir det lugnt, lite jobb på datorn och eventuellt ett glas vin. Vad ska du hitta på i helgen?

Oh yes, jag vet att man kanske inte ska rocka spets-trosan under. Men äsch då.

Muskelknutte där, hehe..

Helt enkelt både snyggt och bekvämt - win win! #nouwoutfit #bestofnouw

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Snyggt!!! 😍

nouw.com/hilmak