GLADIATOR 76 (PART TWO)

På söndagar är Gladiators Gym tyvärr stängt, vilket leder till en så kallad ofrivillig vilodag. Jag hade faktiskt mer än gärna kört ett boxningspass idag också. Dock så lutar det åt en eventuell löprunda istället (om kroppen klarar av det). Annars får det helt enkelt bara bli lite mage/rygg/rumpa på hemmaplan som sedan avslutas med meditation. Hur tränar ni i veckorna? Och har ni obligatoriska vilodagar? Let me know!!

Idag ska jag lunchdejta med Emily på Salt (vi ska hälsa på Kathi som jobbar), och annars står det bara plugg på schemat. Det gäller att jag lägger gasen i botten nu innan min jobbresa i Köln, där jag förmodligen inte kommer hinna plugga någonting alls + att jag har en deadline mitt i allt jobbelijobb också. Jag fick en fråga ang. jobbresan också, om vad det är för typ av resa. Det är nämligen en 5-dagars Mässa i Köln som vi ska befinna oss på, vilket betyder jobb 24/7. Förhoppningsvis hinner vi ha lite kul också, och knäppa lite bilder här o där (Köln ska ju nämligen vara helt fantastiskt, + att vi är där mitt i Karnevalstider, wow).

Oh yes, det är snö. (Ledsen att göra er besvikna när ni säkerligen trodde mer på butt-sweat, hehe).

Jag vill så så så så så göra mina läppar igen (yes gjorde det i Juni). Funderar bara på om det är värt att lägga 250 Euro på det eller ej?!

Seriös som vanligt och visar upp mina obefintliga muskler ;).

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Jag vill också göra mina läppar... Men är så rädd för allergi 😔 Fått utslag igen senaste dagarna, såå irriterande!! Hoppas ni hinner med att ha lite kul också på jobb resan 😍 Min träningsvecka såg ut såhär måndag: ben/rumpa, tisdag: rygg/biceps, onsdag: axlar, torsdag: bröst/triceps, fredag: vila, lördag: cardio, idag: ben/rumpa, ingen specifik vilodag utan alla veckor blir lite olika 😂 fina bilder också!! 😍 Puss! nouw.com/amandalarssons
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Åh, jag vet... Sist klarade jag mig bra, så tror nog att jag gör det igen 😉 (I hope)..
Grymt bra träningsvecka ju, jag är STOLT över dig 😃 <33
nouw.com/lindaviktoriaaa
amandalarssons
amandalarssons,
Förresten skum fråga men vad har du för trosor under?? så obekvämt med string men jag hatar när troskanten syns igenom träningstightsen hur bra som helst??nouw.com/amandalarssons
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Jag kör på string, favoriterna kommerifrån H&M!! <33nouw.com/lindaviktoriaaa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229