Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

FREDAGSLISTAN

Vad lyssnar du på idag? Jag började dagen med att lyssna på "Two of a Kind" med Janni och Michaela. Dem har släppt ett avsnitt på engelska vilket var minst lika bra som de svenska. Senare idag blir det förmodligen "Sånt är livet" med Alex och Ida, men annars not so much.

Vad har du på dig idag? I skrivande stund har jag PJ-pants och en skjorta på mig, då jag bör om direkt när jag kom innanför dörren (btw, vem gör inte det?!). Men tidigare idag var jag lite mer snyggt klädd i oversize skjorta, svarta jeans, boots och en lång beige kappa. Hur som helst så ska jag snart byta om igen och då blir det träningskläder.

Vad är du på för humör idag? Jag vaknade upp på rätt bra humör idag faktiskt. Det har varit strålande sol hela dagen (dock kallt) och jag har varit ledig, vilket inte heller är fy skam.

Helgens planer? Hm. Jag har typ aldrig specifika helgplaner. Jag ska träna ikväll, jag ska träna imorgon, basta. Nej men annars blir det lite häng med tjejerna och eventuellt fixa mina papper för skatter osv med Sara på söndag. Mer yay än så är det liksom inte.

Det roligaste som hänt i veckan? ..och där var betänketiden slut. Roligaste? Jag har haft rätt bra träningspass? Jag har haft intressanta möten, ja..

Det jobbigaste som hänt i veckan? Jag har haft en hel del ångest och känt mig rätt vilsen för att vara ärlig. Jag har en ångestkänsla i kroppen som bara är där konstant och rätt svår att bli av med och stundvis svår att hantera (det kan ha kommit några tårar eller så). Värre blir det såklart när jag är ensam (vilket jag är nästintill jämt), men jag känner inte av den jobbiga känslan alls när jag är och tränar exempelvis. Hur som helst så anar jag orsaken till min otrevliga känsla och hoppas att den sakta men säkert går att trycka bort.

Listan är lånad av: @johannagrahn

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Åh, tack för pod-tipset 😍
nouw.com/linnealiebig
Enna,
Häftiga bilder😍
sayyeastofashion.blogg.se
carroat
carroat,
Härligt med en ledig fredag och snygga bilder! 😍
nouw.com/carroat
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men fyyy för den där j*kla ångesten alltså =((( Hoppas det släpper helt snart! Och hoppas du har en magiskt bra helg fining!! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Tack fina fina du <33
nouw.com/lindaviktoriaaa
isabylund
isabylund,
Hur glad är jag att du tagit upp bloggen igen? JÄTTEGLAD!!
nouw.com/isabylund
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Men tack babe!!! <33
nouw.com/lindaviktoriaaa
Johannna
Johannna,
Du är så sjukt fin 💕
nouw.com/johannna
linndossing
linndossing,
Usch för ångesten!! Får man låna denna listan? Kram <3
nouw.com/linndossing
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Men självklart, jag har lånat den också 😊 <33
nouw.com/lindaviktoriaaa