Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

EARLY WALKS, AMRAP AND COKE ZERO

God morgon, och direkt: nej, jag startar såklart inte mina lördagsmorgnar med en Cola Zero utan bilderna togs under påskhelgen (oh no, is she sharing old material?! - yes I surely do). Btw, jag har som ni säkert också sett att Coca Cola ska ändra både utseende och recept på sin Zero - katastrof (!!), här i Frankrike säljs dock fortfarande den "normala" varianten - lucky me (får se hur länge dock). Jag kanske inte ska klaga innan jag testat den nya varianten dock, men jag får såklart fortsätta att fundera över varför man skulle ändra ett vinnande koncept?

Hur som helst så vaknade jag upp tidigt imorse (som i vanlig ordning) och passade på att ta en promenad, vilket jag har velat göra tidigt hela veckan, men tyvärr inte fått tummen ur på grund av stormigt och dåligt väder (gud vilken dålig ursäkt). Men idag var det dags igen och jag skrapade ihop ca 6 km (aningen lite för att vara mina normala PW:s, men bättre än ingenting). Nu ska jag däremot ner och köra ett AMRAP pass, och det blir faktiskt mitt egna pass som du hittar på Youtube HÄR (om du är sugen på att testa). Jag brukar köra videon x3 för att få en timmes träning (plus minska ner vilan, alternativt köra aktiv vila med lite extra abs-övningar). Lite senare idag blir det förhoppningsvis ett boxningspass med P och därefter Aperitivo och familjemiddag.

Gillar

Kommentarer