Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

CONTENT SPECIALIST @PACKHELP

Har jag ens berättat för er, att jag har flyttat till Frankrike? Om inte, så ja.. Nu vet ni. Hursomhelst så har jag inte bara tagit mitt pick och pack och flyttat till ett annat land (igen), jag har även börjat jobba som Content Specialist hos Packhelp för nästan två månader sen. Om jag gillar det? - JA!

Är ni sugna på att läsa lite content som jag har skrivit, så kan ni bland annat spana in min Inspiration om Fitnessguru - HÄR, eller ett blogginlägg HÄR. Jag har naturligtvis skapat mer content än så, så det finns mer att ta del av - om man är intresserad!

Jag vet att några av er varit intresserade av att veta vad jag faktiskt gör som content specialist, så här kommer en del av mina arbetsuppgifter:

Skriva blogginlägg (allt från research om nya intressanta ämnen & nyckelord), skriva diverse artiklar (inklusive bilder, yoast och videos i Wordpress). Copywriting i både längre och kortare form, gäst-blogg-inlägg, ta kontakt med våra kunder och skapa content tillsammans med dem (exempelvis intervjuer för att skapa inspirerande berättelser), översättningar, copywriting till nyhetsbrev, Social media och så vidare. Kort och gott: så är jag supernöjd! Att jag även har ett så pass flexibelt jobb som gjorde att jag kunde flytta till Frankrike och vara med P är inte fy skam heller.

På bilderna ser ni mitt välkomstpaket som jag fick på posten någon dag innan jag började mitt nya jobb. Paketet innehöll hoodie, t-shirts, datorfodral, Macbook, pennor, block, stickers och så vidare. Hur trevligt?! Har faktiskt aldrig varit med om ett företag som gett nyanställda ett onboarding-paket tidigare.

Gillar

Kommentarer

artist
artist,

Grattis till nya jobbet. Vad roligt att du trivs!!!

nouw.com/artist
gabriellejogen
gabriellejogen,

Gud vad intressant! Drömmer själv om att bli copywriter, kul att ha hittat hit!

nouw.com/gabriellejogen