Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

CAIA COSMETICS ADVENTSKALENDER 2021

Jag antar att ingen missat årets snackis om CAIA Cosmetics Adventskalender? Julkalendern har fått lite väl mycket kritik enligt mig, även om jag håller med om att kalendern har ett dyrt pris i jämförelse med hur priset för innehållet tycks se ut. Hur som helst så är denna julkalender på väg hem till mig och jag är taggad på att få öppna upp lucka nummer 1 den första december (även om jag redan vet om nästintill allt innehåll).

I denna artikel hos Packhelp, listar jag årets 15 bästa adventskalendrar som du bör lägga vantarna på inför december månad och väntan på tomten. Gå gärna igenom artikeln och kom sedan tillbaka hit och berätta vilken som blev din favorit!

Jag håller faktiskt på att göra en egen adventskalender till killen också, men har än så länge enbart köpt klapp nummer 1 av 24 hehe. Så tips mottages gärna!

Sen vill jag såklart veta: vad tycker du om CAIAS adventskalender? Och har du redan fått eller beställt hem en adventskalender för i år (isåfall vilken?).

Gillar