Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

BOOB CHECK

Hur mycket kan man älska dessa underkläder från Understatement Underwear? Massor! Jag kände att jag bara var tvungen att dela med mig av lite fler bilder här i bloggen (har några på Instagram också, @lindaviktoriaaa), däremot är detta inlägget INTE ett samarbete. Men om du spanar in min Instagram kan du få en liten rabattkod där vettja! Jag tycker typ att de här bilderna bara blev så mysiga på nå vis, håller du inte med? Jag älskar mitt hår, jag älskar min tatuering - ja allt! Älskar även "boob check" flyern du får med i din beställning från Understatement Underwear också, det är ju bara så viktigt.

Hur som helst hade jag en GRYM träning med P tidigare, jag körde hela programmet med min nya viktväst (5kg), vilket gör såååå stor skillnad. Fem kilo kanske inte låter så mycket, men herregud för burpees med +5. Jag är stolt, stolt över min prestation och min jäkligt grymma disciplin och motivation för träning. Om jag måste vara hemma själv över jul så funderar jag starkt på att signa upp mig till en online PT utbildning. Då kanske mina tre veckor ledighet går lite snabbare. Nu ska dock kila ner till källaren och hämta min tvätt (vem tvättar ens klockan 21 en fredagskväll?)

Gillar

Kommentarer

IP: 173.231.62.86