BASEBALL CAP

Idag har jag verkligen haft en mysdag, den började med en liten promenad till posten för att hämta upp ett litet paket. I paketet låg denna baseball keps som jag fullkomligt älskar. Jag är lite skeptisk för mig själv + keps, men inser av dessa bilder att det inte ser så dumt ut ändå. Hur som helst så blev det en timmes boxning efter PW:n med Emily och därefter en sväng på stan med Nina. Vi gick lite i butiker, shoppade och satte oss därefter i en bar och drack en västin drink (hugo). Jag om har fått en allergisk reaktion (nässelutslag över hela mig - ovanligt va?!) måste chilla lite med vad jag stoppar i mig - och alkohol brukar rekommenderas att inte drickas då. Däremot dricker jag så sällan så ett glas hit eller dit kan väl inte skada? Nu i skrivande stund sitter jag och väntar på Nina som är på G och då blir det prosecco och skitsnack - SÅ MYS.

Har du saknat mina outfitsinlägg? Isåfall: låt mig få veta. Det blir roligare för mig då att fotografera fler outfits åt er!

-

Today I really had a cozy day, it started with a small walk to the post to pick up a small package. In the package was this baseball cap that I absolutely love. I'm a bit skeptical with myself + cap, but realize from these pictures that it doesn't look so stupid anyway. Anyway, I trained boxing after the walk with Emily, and then I headed to town with Nina. We went for shopping, took some pics and then went for a drink in a bar.Now at the time of writing I am sitting waiting for Nina who is on the way here and then it will be prosecco and girl talk - SO COZY.

Gillar

Kommentarer

Annika
Annika ,
fina bilder ja fram för mer outfits det är kul och inspirerande 😍
Pia
Pia,
Alltid kul med outfits!
www.piaw.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229