Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

BOR NUMERA I FRANKRIKE

Det känns helt overkligt att skriva att jag numera (sedan nästan två veckor) bor i Frankrike, och inte i Tyskland längre. Helt ärligt har jag inte ens förstått det själv ännu, och det känns så orealistiskt att jag inte kommer att packa ihop mina grejer för att snart åka "hem" till Tyskland igen. Det kommer nog att dröja ett tag, flera veckor faktiskt, innan jag faktiskt förstår att jag numera bor här.

Det är redan 1 april imorgon, vilket betyder att jag börjar mitt nya jobb som "Content Specialist". Och jag är så taggad! Jag känner redan att det här kommer att bli så så bra! Jag är glad över att jag äntligen ska få jobba med någonting som jag verkligen brinner för och vill göra (jag har ju ändå studerat hårt under de senaste åren, det vill säga både kandidat och magister för att nå dit jag är idag). Klapp på axeln på mig själv helt enkelt!

Jag är helt enkelt taggad på det mesta, att äntligen få bo tillsammans med min franska pojkvän (uhlala så charmigt det låter, var helt enkelt bara tvungen att skriva det - skämt och sido såklart, hehe), mitt nya jobb, att äntligen få träna tillsammans med P (helt klart min bästa workout-partner), att det är 20 + och sol, att jag hittat min nya favorit plats för foto (se bilder) - ja allt helt enkelt.

Prasselbyxor, topp och strumpor - Gymshark (nej tyvärr är jag inte sponsrad), skor - Adidas, keps - Marc o Polo och iPhone skal - Ideal of Sweden.

Gillar

Kommentarer

PINK ENEGRY BALLS

Det har blivit dags att dela mitt nya favorit recept på raw-balls, nämligen "pink energy balls" som är både fina att titta på (hallå, dem är liksom rosa!!) och att äta (riktigt juicy). Detta favorit-recept kommer ifrån Pamela Reifs "pam app" och innehåller få ingredienser och är väldigt enkla att slänga ihop. För att göra cirka 9 raw balls behöver du:

60 g dadlar (med kärna)

50 g havregryn

50 g hallon (jag körde på frysta)

1/2 tsk salt

10 g kokosflingor (att rulla bollarna i)

Gör såhär: Ta ur kärnorna ur dadlarna. Mixa i en mixer. Tillsätt havregryn, hallon och salt - mixa igen. Rulla små bollar och rulla därefter i kokos. Ställ i kylen. Ät och njut (håller upp till 4-5 dagar i kylen).

Jag är helt helt såld på dessa nya, fräscha och somriga raw-balls och kommer definitivt att göra dem fler gånger.

Gillar

Kommentarer

GRAFISKA FORMER

I samarbete med Poster Store

I samarbete med livsstilsmärket Poster Store har jag fått uppdatera min tavelvägg i hemmet med nya snygga posters. Jag fick alltså scrolla runt bland oändligt med posters som har en skandinavisk touch (och är producerat på högkvalitativt och miljövänligt papper) och välja ut mina favoriter.

Varje tisdag släpper Poster Store nyheter på deras sajt, vilket gör det otroligt roligt att besöka deras hemsida för att scrolla bland unika posters och högkvalitativa ramar i akrylglas. Du finner även all inspiration du behöver - för att skapa din alldeles egna tavelvägg (som dessutom är skräddarsydd för dig och ditt hem), hos Poster Store finns det helt enkelt någonting för alla.

I detta samarbete valde jag att uppdatera min konst i min lilla sov-hörna, och det fick bli posters med grafiska former föreställande abstrakta motiv med kvadrater och cirklar. Färgskalan varierar mellan svarta streck och beiga nyanser. Minimalistiska posters som dessa ger ett lugnt intryck med en tidlös design. För att framhäva motivet aningen extra syns en vit kant runt hela designen, vilket är så stilrent och snyggt.

Eftersom att jag är så nöjd över Poster Stors fantastiska kvalitet och prisvärda produkter vill jag naturligtvis dela med mig av en unik rabattkod till er, med koden "lindaviktoria.35" får du nu HELA 35% rabatt på alla posters (förutom Selection och du kan inte kombinera koden med andra erbjudanden). Koden gäller fram till den 09.04.2021.

Jag är helt säker på att du kommer att hitta någonting du gillar! Jag klickade även hem några mat- och dryck-posters som jag ska styla mitt nya hem med lite senare (yes, du läste rätt. Det är nämligen flytt på G, och inte var som helst - utan till ett nytt land).

Du får mer än gärna skriva en liten kommentar om vilken poster du gärna vill klicka hem, det är ju så så kul att få ta del av eran inredning i hemmet också.

Gillar

Kommentarer