Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

SPORTY SPICE

En timmes tabata med P, dusch och saffrans-risotto - så såg min sista novemberkväll ut för i år. Jag antar att jag inte kan klaga på denna. Hur som helst ska jag peta i mig mina kosttillskott (magnesium och zink) snart vilket förhoppningsvis kan hjälpa mig att sova aningen bättre! Jag sov så dåligt igår natt, på grund av mardrömmar. Sömn är ju så viktigt, så låt mig bara få sova tack!

Imorgon dyker det upp en ny träningsvideo på Gladiator76 - kanalen, det är en burpee-tabata på cirka 8 minuter som är en början på en serie. När alla små serier sen är släppta kan du alltså mixa och matcha din tabata hur du själv vill. Men imorgon kan du alltså testa på en kortare tabata, alternativt köra den x 2 (recommend recommend). Naturligtvis kommer jag att länka tabatan här i bloggen, vid 19-tiden dyker den upp! Jag vore så glad om du ville ta dig tid att spana in träningen, och såklart att genomföra den med mig :-). Om du testar på den - tagga mig vettja, så att jag kan få se hur det går för dig!

Gillar

Kommentarer

NEW WORKOUT VIDEOS ON THE WAY

Hej mina vänner, hur mår ni? Idag har jag spenderat dagen med att filma nya workout videos till er, hur kul?! Jag fullkomligt älskar att träna, och jag älskar sociala medier så hur trevligt är det inte att jag nu kan kombinera mina två största intressen? MEGA! När vi filmar dessa videos fokuserar vi naturligtvis på övningar som du kan göra i hemmet utan några redskap alls (perfekt nu under corona-tider). Jag rekommenderar att införskaffa dig en yoga-matta (om du inte redan har en det vill säga) för att göra det aningen mer bekvämt för dig och din kropp. Det kommer även att bli en del "nybörjar övningar" också, så om du inte är van vid att träna kan du såklart också joina! Vad vi har fokuserat på idag tänker jag hålla hemligt än så länge, men det är i alla fall 5 kortare videos som du (när alla publicerat) kan kombinera efter eget önskemål. Är du sugen på att testa min Legs and Booty workout som publicerades tidigare kan du hitta den HÄR (den är grym)!! Ge mig gärna lite kärlek, det är alltid svårt med rörligt material i början, jag ska gärna känna mig bekväm med att svettas inför andra (jag älskar dock att svettas så jag försöker att inte bry mig så mycket om det droppar på yoga mattan, hehe).

Jag är osäker på när första videon dyker upp, men jag lovar såklart att posta den så snart den är live!

Gillar

Kommentarer

LET´S GET NAKED

I samarbete med Poster Store

I samarbete med livsstilsmärket Poster Store har jag nu fått uppdatera min väggkonst i hemmet med unika posters efter min egen smak. Nu vill jag därför lyfta Poster Stores prisvärda tavlor och väggkonst i skandinavisk touch som är producerat på högkvalitativt och miljövänligt papper såhär lagom till Black Friday (och, såklart till julafton)!

Eftersom att Poster Store har ett brett urval av posters i olika teman (och med nyheter som släpps varje tisdag) kommer du definitivt att hitta några nya posters till dig själv och ditt hem, alternativt som den perfekta julklappen till en familjemedlem eller vän. Du hittar även ramar i akrylglas för att möjligen komplettera din beställning.

I detta samarbete valde jag främst att uppdatera min konst i sovrummet, först och främst valde jag en sensuell svartvit poster med ett motiv av en kvinnokropp klädd i en blöt skjorta. Den blöta skjortan faller på ett konstnärligt sätt över kvinnans nakna kropp. Postern heter "Wet Shirt Poster". Den andra postern fick bli en modern texttavla i svart och vitt med texten "Let´s get naked" skrivet i mitten på postern. Typsnittet ger ett modernt intryck vilket jag älskar. Jag tycker att det blev riktigt passande i sovrummet speciellt med min nya staty i ett liknande motiv som kvinnokroppen.

För att sätta lite färg på lägenheten passade jag även på att beställa hem några färgrika illustrationer med motiv av den feministiska konstnären Frida Kahlo. Hennes konst är en symbol för feminism och jag tycker att de lekfulla och färgglada konsten ger en ball touch i mitt hem. Till samtliga posters kör jag nu på svarta ramar, vilket passar hur bra som helst!

Med min Black-Friday-rabattkod "lindaviktoria45" får du nu HELA 45% rabatt på alla posters (förutom Selection). Koden gäller från Black Friday 27 november t.o.m Cyber Monday 30 november. Jag hoppas att du hittar nått du gillar! Jag måste säga att jag gått och kärat ner mig i deras nya "mat-posters". Typ den med avokados över hela printet, eller blåbär, yum!

UPDATE: För dig som missat min Black Friday kod, byter jag nu ut min rabattkod till "lindaviktoria35" som istället ger dig 35% rabatt (förutom Selection). Koden är giltig tom 27 december 2020.

Gillar

Kommentarer