Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

COFFEE TO GO

Kan ni fatta att jag gick runt såhär, utan en jacka den 31 oktober 2020?! Det är ju helt galet om ni frågar mig, hehe. Som ni kanske då förstår så har vi haft helt underbart väder idag, +15 grader med blå himmel och strålande sol. Jag och Simone passade därför på att ta en promenad in till stan för att ta en kaffe-to-go och köpa te (+ kika lite i butiker). Jag behöver (eller kanske inte om vädret fortsätter såhär även i November) införskaffa mig ett par nya tumvantar. Men det verkar inte vara så populärt nuförtiden? Är det bara jag men är inte tumvantar ett måste nu när det blir kallt? Man vill väl inte ha vantar med fingrar heller? Efter stan svängde jag förbi mataffären för att köpa hem en Poké Bowl till middag att njuta av framför serier. Det slutade dock med att jag köpte och laddade hem en e-bok som jag nu läst i tre-fyra timmar istället (och då känns det helt plötsligt som att jag gjort nått mer "vettigt" med min tid idag).

Jag slänger in lite bilder från dagens outfit, hoppas att ni gillart!

Gillar

Kommentarer

KANGOL X H&M

Är det bara jag som är sådär löjligt glad över att det är fredag idag? Jag lever liksom för mina lediga helger. Extra trevligt är det när man kan gå hem från jobbet runt 13-tiden för att åka direkt till gymmet för att köra ett riktigt grymt träningspass. Idag lyckades jag skrapa ihop hela 305 burpees och genomförde ett riktigt grymt pass (klappar mig själv på axeln). Jag hinner tyvärr bara genomföra ett till träningspass på gymmet imorgon bitti, för sen är det stängt på söndag och återigen lockdown på måndag. Jag kommer dock köra på som vanligt i lägenheten, utomhus och i källaren för att keep-up-my-level. För mig är det dock inga problem - då jag klarade mig fint gällande träningen under förra lockdown:en också. Min motivation till träning och att ständigt bli bättre är starkare än någonsin. Det är mest den mentala biten som är väldigt jobbig. November månad är redan i sig hemsk. Det är kallt, det är mörkt, det är trist och ja, listan kan göras lång. Och plus detta ska jag vara ensammare än ensammast igen - suck.

Har ni lust att vara aktiva med mig i Storys på Instagram?? Hojta! (@lindaviktoriaaa)

Gillar

Kommentarer

THE SECOND LOCKDOWN

Det har blivit dags igen. Vår andra Lockdown står på ingång och redan nu på måndag är det återigen dags att stänga in sig. Ensam i en lägenhet. Jag får inte längre göra det som betyder allt för mig - nämligen att träna på gymmet med min "familj" som jag har där. Jag får heller inte träffa mina vänner, enbart max en ynka (det är absolut bättre än ingenting dock). Jag vet att vi alla "sitter i samma båt", men det är aningen provocerande att vi återigen ska sitta i karantän när det finns andra länder där allt är fritt fram som vanligt. Jag har svårt att acceptera det. Jag är så otroligt less på hela Covid-19 situationen och ser helt seriöst inget slut på det? Det här året kan bara beskrivas med ett ord - tufft.

Jag tänker naturligtvis försöka att göra det bästa av situationen. Och tänkte därför spela in lite träningsvideos hemma till Instagram, så ni som är sugna: FÖLJ MIG @lindaviktoriaaa och ge mig lite kärlek på mitt content - det betyder!

Gillar

Kommentarer