Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

A BALANCED DIET IS A RAW BAR IN EACH HAND

Jag är en sån där "jobbig" jäkel som gärna undviker vitt socker. Eftersom jag mer än gärna äter nått gottis så passar Get Raws rawbars helt perfekt som en nyttigare variant till snacks. Jag tycker att dem fungerar perfekt på eftermiddagen för en boost, alternativt innan träning. Favoriten måste nog vara "svensk chokladboll" eller "hallonpaj". Jag har dock blivit bombad på sociala medier de senaste dagarna med deras nya smaker i form av: Cinnamon bun och Lemon cake som jag bara MÅSTE testa.

Just nu har jag faktiskt ett samarbete med Get Raw på Instagram, där tre lyckliga vinnare kan vinna en varsin låda bars, hur nice? Så klicka er vidare till min Instagram för att delta (detta inlägg är dock inte ett samarbete). Jag ville bara dela med mig av ett genuint tips och härliga bilder!

Gillar

Kommentarer

GOOSEBUMPS

Jag ställde klockan på 05 imorse för att catch-the-sunrise tillsammans med Simone. Däremot så blev det ingen soluppgång, eller jo, visst gick solen upp imorse också, likväl som varje dag, men ingen synlig sådan på grund av all dimma. Vi gjorde såklart det bästa av situationen och hoppade i vattnet och knäppte några bilder. Jag tycker att de blev superfina och inte minst i svart-vitt. Ni kan se några till på Instagram @lindaviktoriaaa om ni är sugna! (Även en liten video på mig i vattnet i min story om ni är snabba).

Efter vår lilla fotografering körde vi hemåt, böt om till torra kläder och gick en långpromenad med en take-away kopp i handen. En riktigt bra start på den här söndagen må jag säga! Next up: städa lägenheten och jobba lite på datorn. Ha en grym söndag!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

BEIGE ABSTRACT POSTERS

I samarbete med Poster Store

Ni känner väl till Poster Store som är ett livsstilsmärke för stilren och prisvärd väggkonst? Återigen fick jag, i samarbete med Poster Store äran att styla om mitt hem med nya tavlor för att skapa ett unikt hem som jag trivs i och älskar. Hos Poster Store hittar du både posters och ramar med skandinavisk design, som både är vackra och prisvärda. Deras posters är tryckta på papper av hög kvalitet som även är hållbart producerat. Poster Store värderar ett långsiktigt konsumentbeteende och har som mål att minimera miljöpåverkan i form av exempelvis korta transportsträckor och smart logistik (viktigt viktigt!).

Poster Store har ett brett urval av posters i olika teman och varje tisdag släpps en ny kollektion med nya unika prints. Det blir därför superlätt för dig som konsument att hitta prints för att skapa din alldeles egna, unika tavelvägg. För min del fick det bli en stor förändring i mitt hem. Jag valde nämligen att klicka hem tre abstrakta posters i beiga toner, med matchande svarta ramar i storlek 50x70 (ramarna är gjorda i trä med kristallklart akrylglass). Mina nya posters som nu hänger ovanför min soffa är alltså: beige abstract poster, river bed poster och stained art poster. Samtlig har en inbyggd passepartout vilket jag tycker ramar in motivet på ett klassiskt och stilfullt sätt. Mina nya posters matchar även mina två tidigare "line art posters" som också kommer ifrån Poster Store. Dessa två är placerade ovanför min säng och har även dem samma passepartout. Jag är alltså så himla nöjd med min nya väggdekoration och är stolt över att jag lyckades sätta upp tavlorna sådär någorlunda rakt helt själv (utan pappsen, hehe). Om det inte räknas som "fusk" hade jag dock killen som hjälp via FaceTime för att påpeka både avstånd och höjd. Det är inte alltid lätt om man mäter avstånd med ett skaft från en skurmopp. Hur som helst så löste det sig sådär ursnyggt!

Men nu till det bästa! Vill du också förändra ditt hem med ny snygg och unik väggkonst? Isåfall kan du använda min rabattkod "lindaviktoria.30" som ger dig hela 30% på Poster Stors sortiment. Koden gäller på posters (ej selection och ramar) och är giltig tom 09.09.2020.

Ni får såklart mer än gärna tagga mig i era bilder på er nya väggkonst, jag vill ju såklart se hur fint ni gör det där hemma!

Gillar

Kommentarer