Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

SUNDAY MOOD

Igår ställdes klockan på 07:30, så att jag kunde gå upp tidigt idag för en frukost-dejt med Gisi. Jag går nästan alltid upp tidigt så i vanliga fall är det inga problem. Men imorse dunkade huvudet av en rejäl värk. Jag gjorde mig iordning och mötte upp mitt sällskap på BAR Centrale för en extremt nyttig prosecco frukost - mysigt. Efter frukosten gick jag hem igen och körde min powernap nummer 1, som sedan gick över i en andra, tredje och en fjärde. Så kort och gott: jag har sovit nästintill hela dagen idag (förutom några stunder med Netflix). Jag har inte känt mig pigg alls och kunde knappt öppna mina ögon mellan sovstunderna. Jag fick tvinga mig själv vid 18-tiden, för att jag ska lyckas somna ikväll. Trycker i mig en Nocco med lite koffein för att hålla mig vaken, bra där.

Föresten så fick jag hem min nya kalender tidigare i veckan. Och hur tillfredsställande är det inte att ha en ny kalender att skriva i? Jag är en riktig kalender-typ och älskar allt som har med checklistor osv. att göra. Utan en kalender skulle nog mitt liv gå under, jag riktigt strukturerad! Helst behöver jag en fysisk kalender, men jag ska försöka att göra mer digitalt i min iPhone också. Måste bara lära mig att kika där i istället för i min fysiska kalender isåfall. Eller i så fall i båda. Nåja, nog om min kalender hehe.

Bjussar på lite bilder från ett tidigare samarbete med NA-KD. Hoppas att ni gillart!

Jag har problem med att koppla min Instagram till Nouw nu igen? Jag vet dock inte om det beror på att min dator i allmänt håller på att ge upp hoppet om livet? Dags för en ny snart...

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

LÅT-MIG-VARA-INSTÄLLNING

Jag vet att tiden är det enda man inte kan få tillbaka, men helt seriöst så är jag riktigt less på år 2020 (det skulle faktiskt inte göra mig sådär fasligt mycket om året snart var över, vilket det visserligen snart är, hehe). Jag är inte bara less på alla händelser under årets gång utan även på att vara deprimerad, nere och bitter. De senaste veckorna har ångest och magont hälsat på och jag känner mig stressad. Jag vet att min stress delvis handlar om saker och ting jag själv tyvärr inte kan påverka just nu, och det suger - rent ut sagt. Jag får försöka leva i nu:et och har satt mig själv på något slags överlevnadsmood. Jag är inne i en period när jag bara vill vara själv och har en låt-mig-vara-inställning. Och återigen är det bästa jag vet att träna. Glad är jag i alla fall över att gymmet är öppet igen - även om det ännu inte är som vanligt. Fortfarande rockar jag mina träningsoutfits med en mask, snyggt!

Fick iaf lite härliga endorfiner efter mitt träningspass med killen idag i alla fall. Det såg ut såhär (för er som behöver lite träningsinspiration):

Set 1: 5 x burpees, 5 x inside out squats, 5 x half burpees, 5 x jumping lunches (per leg), 5 x mountain climber (per leg), 5 x crunches.

Set 2: 10 x burpees, 10 x inside out squats, 10 x half burpees, 10 x jumping lunches (per leg), 10 x mountain climber (per leg), 10 x crunches.

Set 3: 15 x burpees, 15 x inside out squats, 15 x half burpees, 15 x jumping lunches (per leg), 15 x mountain climber (per leg), 15 x crunches.

Set 4: 20 x burpees, 20 x inside out squats, 20 x half burpees, 20 x jumping lunches (per leg), 20 x mountain climber (per leg), 5 x crunches.

Set 5: 25 x burpees, 25 x inside out squats, 25 x half burpees, 25 x jumping lunches (per leg), 25 x mountain climber (per leg), 25 x crunches.

Set 6: 30 x burpees, 30 x inside out squats, 30 x half burpees, 30 x jumping lunches (per leg), 30 x mountain climber (per leg), 30 x crunches.

Så helt enkelt en slags pyramid. Vi skulle ha klättrat neråt igen (men tiden räckte inte till): Ta cirka 1 minut paus mellan seten. Efter set 6 gjorde vi plankan + lite extra abs. Testa gärna, och hojta till hur det gick! Lycka till!

Gillar

Kommentarer

ALWAYS BELIEVE IN MAGIC

Gårdagen resulterade i en liten mini-roadtrip till Altmühltal (där jag jobbar) för att njuta av solnedgången på en picknickfilt. Vi köpte med oss lite thaimat och njöt av mat, gott sällskap och en magisk omgivning (som ni ser på bilderna). Dessa hopfenplantor är något utöver det vanliga, det är så otroligt vackert. Naturligtvis passade vi på att knäppa några bilder - som alltid sker när jag är med. Jag kan inte bestämma mig om det ser ut som om jag ska vara med i nästa skräckfilm, eller om det helt enkelt bara är vackert? Hjälp tack! För er som inte vet vad dessa plantor är, så kan jag kort och gott säga att det har med öl att göra ;).

Nu ska jag laga Flammenkuchen, duscha och sätta på Netflix. Det har kommit upp en massa töntigt-bra filmer som måste ses. Igår såg jag "I Feel Pretty" och idag får det bli en annan nyhet (alternativt Vampire Diaries igen). Sugna på att få receptet på min hemmagjorda Flammenkuchen? Eller ni kanske inte ens vet vad det är?

Gillar

Kommentarer