Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

PRETEND TO BE IN ITALY

Inlägget innehåller en annonslänk.

Eftersom att vädret är på topp och resor fortfarande är "förbjudet" så passade jag på att låssas vara i Italien i en söt liten sommardröm under gårdagen. Du som är sugen på en likadan hittar den HÄR! Det är helt klart den perfekta klänningen att "bara dra på sig" till nästan vilket aktivitet som helst. Jag körde till och med en powernap i den etterråt, vilket var galet nice, hehe. Det gäller dock att köra på nude-färgade undies om det ska vara lite sådär lagom diskret. Är ni taggade på att fortfarande läsa bloggen? Ska/bör jag lägga massa energi på den? Eller räcker det med Instagram? Tell me.

PUSS.

Gillar

Kommentarer

DENIM & SPETS

För att få någonting annat på hjärnan så tänkte jag passa på att uppdatera bloggen på ett sånt där ytligt plan. Det brukar faktiskt fungera för mig. Jag mår helt enkelt inte så bra just nu, punkt. Hur som helst så mådde jag galet mycket bättre när jag lyckades klicka hem mina favorit jeans från Only med hela 30% rabatt (råkade nämligen dra sönder mina andra två favoritpar i för några veckor sedan). Jag använder alltid samma modell, i olika färger och slitningar. Älskar att dessa finns i 30 i längd och att de är så mjuka och sköna. Priset för ynka 27 Euro (nu på rea) var inte heller fy skam. Jag slängde därför mina trasiga par (har ni samma problem när ni "hoppar" uppbyxorna med hjälp av hällorna?!) och använder numera dessa två par. Däremot så saknar jag fortfarande ett svart par, men jag letar vidare. Bodyn köpte jag också tidigare, däremot fick den lämnas tillbaka då jag insåg att den förmodligen inte skulle användas alltför mycket (klappar mig själv på axeln), ångrar mig nästan nu dock när jag ser den på bilderna, för visst är den fin? För dig som är sugen är den nu på REA och du hittar den HÄR! Lägg upp lite snygga bilder + tagga mig så att jag kan bli lite sådär avis på hur snygg du är i den tack!

Gillar

Kommentarer

UNIK INREDNING TILL DITT HEM

Inlägget är i samarbete med BestCanvas.se

En stor del av min vänskapskrets är grymma på att fotografera, till viss del kan vi förmodligen tacka sociala medier för denna talang. Vi använder oss av riktigt bra kameror och skapar bilder att dela med oss av till omvärlden, på internet. Vi alla känner nog till att vissa bilder ger en sån där BAM, I nailed it känsla och du är riktigt stolt över vad du åstadkommit eller hur du såg ut. Bilderna publiceras och glöms sedan bort i ett oändligt flöde, vilket är aningen ledsamt. För att våra konst inte ska glömmas har BestCanvas.se gjort det möjligt för oss att skapa väggkonst av våra egna fotografier. Du kan alltså skapa dina egna canvastavlor med hjälp av deras tjänst.

Besök BestCanvas för att hitta och skapa din unika väggkonst med din personliga touch. Passa även på att använda rabattkoden "LINDAVIKTORIA10" för att få10% rabatt på din beställning.

Så hur går du tillväga? Nedan bjussar jag på en steg-för-steg guide med utförliga bilder för att genomföra en beställning!

STEG-FÖR-STEG GUIDE

1. Besök deras hemsida (du hittar länk precis ovan i stycket)

2. Tryck på ”SKAPA” (du finner bilden i mitten av sidan)

3. Välj format, ramtjocklek, kantalternativ, skuggram och bildeffekt. På samma sida ser du en sammanfattning på vald produkt likväl som priset att betala. Du klickar därefter på "lägg i varukorgen".

Som ni ser är det alltså väldigt enkelt och smidigt att skapa egenkomponerad väggdekoration hos BestCanvas. Du går sedan till kassan, betalar och väntar på din produkt.

Vet ni vad? BestCanvas säljer även CUSTOMASK® munskydd, alltså egendesignade munskydd att bära nu under Covid-19-tider. Jag är osäker på hur det ser ut i Sverige? Men jag måste bära mask dagligen för att kunna utföra vissa vardagliga aktiviteter (såsom: att gå till affären,tanka bilen, på gymmet, hos restauranger osv.), och hur coolt hade det inte varit att rocka ett egendesignat munskydd? Jag hade gärna haft fler varianter att styla olika outfits med.

Gillar

Kommentarer