Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

IN LOVE WITH THIS JACKET

Hej änglar, hur är livet i karantän? Jag känner att det är typ det enda som pratas om (plus Covid-19 såklart) sedan några veckor tillbaka. Och visst är det svårt att låta bli? Vart man än vänder sig så hör man eller blir påmind om viruset. Igår spelade jag in en snabb Snapchat video som skulle skickas, och man hör hur någon hostar ihjäl sig i bakgrunden (skrämmande). Jag är så less på skiten, men det antar jag att vi alla är. Hur som helst, nog om elaka bakterier.

Jag passar på att bjussa på några bilder där jag snodde Annas helt gudomligt snygga jacka från Zara. Jag var helt enkelt tvungen att beställa hem en till mig själv också, jag tog en storlek small för att få den lite extra oversized, och jag älskar det. Jag körde också på en vit, men jackan fanns i fler andra snygga färger, bland annat en "pastell-grön". Tycker dock att det är enklare att matcha en vit med en basgarderob och jag har bestämt mig för att satsa på mer tidslösa (säger man ens så?!) färger som vitt, grått, svart och denim. Förutom när det gäller träningskläder, då jag precis beställde hem ett par tights i en "vatten-grön" färg, så ball. Speciellt nu när man fått lite färg på huden, woopwoop. Nu är det dock dags för Yoga och träning, så vi hörs när vi hörs! Ta hand om er och håll avstånd, okej?!

Gillar

Kommentarer

MORE QUARANTAINE TIME

Hello babes, som väntat förlängdes vår karantän ikväll och det blev två veckor till (än så länge). Vi är alltså redan inne på maj-månad när nästa information om eventuell ytterligare förlängning kommer att ske. Om vi räknar med kommande karantän-veckor som nu annonserats är vi inne på 6 veckor, alltså en och en halv månad. Jag försöker att STAY POSITIVE (påminn mig gärna, hehe) och göra det bästa av situationen. Jag kommer att fokusera på jobb, relationer och träning. Jag kommer att jobba heltid, prata med vänner och familj (över internet) och träna och äta hälsosamt dagligen (yoga, PW och cardio/styrka). Idag körde jag faktiskt ett virtuellt pass med killen på 1 timma, så grymt! Han får mig alltid att pressa mig själv till the limit och jag älskar det. Efter träningspasset klickade jag hem ett par nya träningstights för att motivera mig lite ytterligare. Tyvärr var den matchande sport-bh:n slut, och jag får invänta re-stock.

När jag inte bär träningskläder (som jag gör 99% av fallen) har jag gärna på mig ett par mom-jeans, vita sneakers, en hoodie och ett par solglasögon.

Gillar

Kommentarer

NEW OWNER OF AISEL 5

Eftersom att "gå till supermarket" är nästintill det enda som är tillåtet nu under karantän-tider här i Tyskland får man göra det bästa av situationen. Jag har därför investerat i "aisle 5", skämt och sido. Hur som helst, jag tycker att det är aningen svårt att blogga under karantän-tider, det finns liksom inget material att dela med sig av. Mina dagar består liksom av samma saker dag in - och dag ut (som egentligen inte är så annorlunda i jämförelse med min vanliga vardag, men ändå, haha). Jag går upp tidigt på morgonen och 1) antingen åker till jobbet, eller 2) tränar, yogar, pw:ar eller dricker shakes dagarna i ända. Addera lite Netflix på det också! Än så länge är det karantän till och med den 20 april, och jag inväntar spänt på ny information under morgondagen (I guess).

Till nått annat, är det bara jag som blivit ett TikTok fan under karantän? (glömmer bort hur gammal jag verkligen är). Följ mig isåfall (även om jag inte lagt upp min första video än, men om ni följer mig så lovar jag att det kommer). Jag heter: lindaviktoriaaaa där!

Nu bjussar jag på en rejäl bildbomb, enjoy!

Gillar

Kommentarer