Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

FREDAGSLISTAN

Vad lyssnar du på idag? Jag började dagen med att lyssna på "Two of a Kind" med Janni och Michaela. Dem har släppt ett avsnitt på engelska vilket var minst lika bra som de svenska. Senare idag blir det förmodligen "Sånt är livet" med Alex och Ida, men annars not so much.

Vad har du på dig idag? I skrivande stund har jag PJ-pants och en skjorta på mig, då jag bör om direkt när jag kom innanför dörren (btw, vem gör inte det?!). Men tidigare idag var jag lite mer snyggt klädd i oversize skjorta, svarta jeans, boots och en lång beige kappa. Hur som helst så ska jag snart byta om igen och då blir det träningskläder.

Vad är du på för humör idag? Jag vaknade upp på rätt bra humör idag faktiskt. Det har varit strålande sol hela dagen (dock kallt) och jag har varit ledig, vilket inte heller är fy skam.

Helgens planer? Hm. Jag har typ aldrig specifika helgplaner. Jag ska träna ikväll, jag ska träna imorgon, basta. Nej men annars blir det lite häng med tjejerna och eventuellt fixa mina papper för skatter osv med Sara på söndag. Mer yay än så är det liksom inte.

Det roligaste som hänt i veckan? ..och där var betänketiden slut. Roligaste? Jag har haft rätt bra träningspass? Jag har haft intressanta möten, ja..

Det jobbigaste som hänt i veckan? Jag har haft en hel del ångest och känt mig rätt vilsen för att vara ärlig. Jag har en ångestkänsla i kroppen som bara är där konstant och rätt svår att bli av med och stundvis svår att hantera (det kan ha kommit några tårar eller så). Värre blir det såklart när jag är ensam (vilket jag är nästintill jämt), men jag känner inte av den jobbiga känslan alls när jag är och tränar exempelvis. Hur som helst så anar jag orsaken till min otrevliga känsla och hoppas att den sakta men säkert går att trycka bort.

Listan är lånad av: @johannagrahn

Gillar

Kommentarer

WEEKEND-TRIP BOOKED

Som ni kanske minns så nämnde jag i ett tidigare inlägg att jag bokat in en weekendresa inom kort. Så den 12 mars åker jag till London över helgen. Det blir en liten visit till Ps lillasyster som bor där, vilket ska bli så himla mysigt. Vi har ingenting speciellt inplanerat än så länge, men eftersom att jag inte varit i London så är jag galet taggad på att utforska staden och bara njuta av en ny plats och nya intryck. Jag kommer att spendera hela dagen på fredagen själv och då blir det förhoppningsvis lite stos på Londons gator, en härlig lunch eller nått liknande (kommer självklart att fota lite också). Jag har även hört att våren börjat komma till London, vilket vore så så härligt om så är fallet! Har ni några London-tips? Hit me up!

Gillar

Kommentarer

HAPPY THURSDAY. PSST, IT´S ALMOST FRIDAY!

Inlägget innehåller affiliate länkar.

Klockan ringde vid 7-tiden imorse, men jag ligger fortfarande i sängen (jag har alltså snoozat fram tills nu 07:50). Som jag skrev igår så är jag ledig idag + imorgon då jag fortfarande jobbar halvtid som jag gjorde under mina studier. Jag är dock klar med mina studier sedan två-tre veckor tillbaka men har inte börjat jobba heltid ännu. Jag tänker fortsätta med min halvtid under mars-månad för att hinna med lite andra roliga saker nu när jag är helt ledig. Jag åker på en weekendresa om två veckor, och helgen efter det kommer Anna på besök (love it). Fast vem ljuger jag för egentligen? Jag ska på mässa sista veckan i mars med jobbet, och då blir det definitivt fler timmars jobb än "bara" en heltid. Så låt oss säga, jag har tre veckors freeedoooom, hehe. Dessa veckor ska jag njuta till max!

Idag har jag ett möte inplanerat vid 10-tiden och därefter blir det mest chill: en powerwalk och boxning lite senare ikväll, men annars vet jag inte alls riktigt vad jag ska hitta på faktiskt. Så är det någon som har tips på bra Podcasts till min PW? Jag behöver fler att lyssna på! (Mina favoriter är: Wahlgren & Wistam, Ida Warg och Pärlan och såklart Hannalicious & @lovisawallin). Jag ligger dock i fas med samtliga favoriter och måste hela tiden invänta nya avsnitt, därav min desperata känsla av att addera några till härliga poddar till vardagen.

Bjussar på lite outfitsbilder från helgen, bär en rätt chill-look med ljusa mom-jeans, en beige tröja med Ariana Grande på samt vita sneakers. Älskar looks som dessa!

Sweater - HÄR, Vintage High Jeans - HÄR.

Gillar

Kommentarer