Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

LOVE IS IN THE HAIR

I samarbete med Mjällbusters / In collaboration with Mjällbusters

Att träna boxning varje dag resulterar i att jag inte har något val, jag måste helt enkelt tvätta håret efter exakt varje boxningspass. Att tvätta håret minst 7 gånger i veckan är allt annat än bra, och även om mitt hår känns rätt "used-to" min hårvårdsrutin och mina vanor kan likväl jag som många andra drabbas av torr och irriterad hårbotten. Att uppleva att sin hårbotten är torr i vissa skeden i livet är vanligare än man tror och ofta beror det på att hårbotten blivit uttorkad (som kan vara problemet i mitt fall) eller att den fått reaktion mot någonting (vilket också kan vara problemet i mitt fall #allergiker), förslagsvis då genom en användning av produkter man inte tål, eller en användning av för starka produkter. En torr hårbotten kan ävenså bero på dålig sömn och stress (kännefaktor deluxe). I mitt fall beror torr hårbotten med stor sannolikhet på alla nämnda faktorer, yay.

För att lindra en torr och kliande hårbotten på ett snabbt och smidigt sätt kan du använda dig av ett bra och effektivt mjällschampo. Därför vill jag presentera företaget Mjällbusters som nyligen tagit fram ett mjällschampo som tillverkats i Sverige. Och vet ni vad det bästa är? Jo, att produkten lanserades nu i September. (PSSST fri frakt och snabba leveranser utlovas)!

Schampot är framtaget för både män och kvinnor med omsorg och noggrannhet, detta för att erbjuda kund bra och vårdande produkter. Att använda rätt produkter är en förutsättning för att påverka direkt, och för att få ett grymt resultat.

Är du osäker på hur du ska använda ditt mjällschampo? Nemas problemas, på Mjällbusters hemsida finns en steg-för-steg guide som agerar din "räddare i nöden". Är du fortfarande osäker? Testa deras grymma chatfunktion för att ställa frågor och få snabb personlig service. En tjänst som jag som kund uppskattar och använder nå otroligt!

Ser ni förresten att jag varit hos frissan idag? Nu känns mitt hår faktiskt helt på topp, yay!

Gillar

Kommentarer

IDA WARG - MIN EGEN VÄG

Bild lånad från Ida Wargs blogg

Sedan jag fick reda på att Ida Warg skulle släppa sin egen bok har jag längtat efter att få lyssna på den, och hur glad blev inte jag när hon släppte ljudboken för någon vecka sedan (!!). Därför klickade jag hem ljudboken från Adlibris imorse för ynka 60 riksdaler, hur värt?! Jag började lyssna på boken redan imorse när jag städade lägenheten och är fast (efter ynka 30 minuter), kommer definitivt att fortsätta lyssna under min PW lite senare i eftermiddag och är säkerligen klar med boken redan imorgon, hehe. Därför vill jag verkligen rekommendera ER att lyssna på Idas fantastiska bok.

Såhär står det på Adlibris om boken "Att våga gå sin egen väg – oavsett vad. På ytan ser allt ut att vara perfekt; hundratusentals följare på Youtube och Instagram, en härlig familj och lägenhet i Stockholms innerstad. Men vägen dit har stundtals varit tuff. Ida Warg delar ärligt och personligt med sig om hur hon som nittonåring flyttade från den lilla orten Åmål till Stockholm för att försörja sig som dansare, och om hur resan mot ett framgångsrikt liv som offentlig person kantats av ätstörningar, prestationsångest, näthat och snåriga relationer."

Har du redan läst/lyssnat på boken? Vad tyckte du?

Gillar

Kommentarer

HJÄRTLIGT - MADE IN SWEDEN

I samarbete med Hjärtligt / In collaboration with Hjärtligt

I samarbete med Hjärtligt fick jag hem superfina hårvårdsprodukter både till mig, killen och min mamma. Hjärtligt är en ekologisk och miljövänlig produktserie både för privatpersoner men även för salonger/frisörer. Produkterna är tillverkade i Småland och framtagna för oss som är känsliga och allergiska - helt perfekt för mig med andra ord.

I paketet till mig fanns det detox schampoo, hårinpackning, glansserum, leave-in och värmeskydd. Killen fick Hårvax och Schampoo och mamma två små minisar (dock ej med på bild) i form av schampoo och balsam som är perfekt vid resa. Lite längre ner i inlägget kan du läsa mer om respektive produkt. Än så länge har jag inte hunnit testa produkterna (mer än att dofta - MAGI), men hojta till om ni är sugna på en recension lite senare.

-

In collaboration with Hjärtligt, I got some hair care products for me, my guy and my mom. Hjärtligt is an ecological and environmentally friendly product range for both private individuals and also for salons / hairdressers. The products are made in Småland in Sweden and developed for us who are sensitive and allergic - absolutely perfect for me in other words.

In the package for me there were detox shampoo, hair conditioner, serum, leave-in and heat protection. My guy got Hair Wax and Shampoo and Mom two small minis (though not included in the picture) in the form of shampoo and conditioner which is perfect for traveling. So far, I have not been able to test the products (more than to smell - MAGICAL), but let me know if you´d like a review later on.

Glansdroppar: 100% oljor. Dropparna slätar ut och mjukgör.

Moulding Cream: ett miljövänligt vax.

Schampo för män, ett grönt sådant för dig som inte önskar onödiga tillsatser.

Vårdande leave in som slätar ut och vårdar. Ger bra volym och glans + Värmeskydd som ger glans, lyster och stärker ditt hår.

Detox Schampo som rengör på djupet + hårinpackning som återuppbygger och mjukgör.

Gillar

Kommentarer