Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

ATT STÄNDIGT OGILLA SIG SJÄLV

Det är skrämmande, att vid nästan 30 års ålder fortfarande se sig själv i spegeln och säga alla dessa nedvärderande och fula ord till sig själv. Ord som man aldrig någonsin skulle säga eller tänka om någon annan har man mage att dagligen kasta i sitt egna ansikte. En del av mig trodde att själv-hatet skulle minska med åldern och att man med tiden förhoppningsvis lär sig att älska och acceptera sig själv precis så som man är, dessvärre ser inte verkligheten ut så. Inte för mig, och förmodligen inte för förslagsvis dig själv, din vän eller din kollega. Det skrämmer mig att jag tillåter och accepterat ständigt visar missnöje mot mig själv genom att ständigt ogilla mig själv och min kropp. Varför accepterar vi att tänka så fula tankar om oss själva?

Jag försökte leta fram en bild på mig själv från barnsben, dessvärre kunde jag inte hitta någon där jag är tillräckligt liten. Men jag har en bild i tankarna, en bild där jag står framför en dörr eller en vägg, i en rosablommig klänning som jag har matchat med en solhatt som förmodligen satt fast runt mitt huvud i en sån där gummisnodd, ni vet. Jag har långt blont hår, förmodligen nästan lika långt som idag. Men framförallt bär jag den finaste accessoaren en människa kan bära, mitt leende. Mitt leende på bilden är absolut inget fint leende, för det har jag aldrig haft, men det är äkta, sådär äckligt äkta. När jag tänker på den där lilla genuint glada tjejen i fotot, hon som ler sådär äckligt äkta skulle jag aldrig få för mig att se henne i ögonen och tänka eller säga alla dessa fula tankar som jag accepterat ständigt säger till dessa ögon idag, det är skrämmande. Varför anser jag själv att det är accepterat att kasta hat på dessa ögon idag, när det givetvis aldrig hade skett om jag hade haft tjejen på fotot framför mig. Det är samma ögon, samma tjej, men i en vuxen kropp. En kropp som varken då eller nu förtjänar allt som den måste stå ut med, men som den ändå gör.

"Shoutout to all the girls out there trying to love themselves in a world that´s constantly telling them not to."

_____

Det finns ingen tanke bakom det här inlägget, utan jag ville mest bara skriva av mig. Dela min verklighet som jag garanterat kan säga att jag definitivt inte är ensam om. Jag är trött på att ständigt hata mig själv, och vara så elak mot mitt egna psyke. Jag förtjänar inte det, och det gör inte du heller.

Gillar

Kommentarer

WORKOUT TAG

1. Vilken kroppsdel gillar du att träna mest respektive minst? Jag gillar att träna både rumpa och mage, kanske beror det på att dessa kroppsdelar enligt mig är rätt nice att ha "okej tränade". Annars har jag alltid tyckt att ben har varit ok, det kan ju ha med att göra att jag alltid har haft en hel del benmuskler på grund av allt fotbollsspelande, därför har väl den typen av träning varit relativt enkel för mig att utföra. Nuförtiden älskar jag dock även att träna hela kroppen genom att köra diverse boxningsvarianter dagligen.

2. Har du något träningsmål för tillfället? Mitt mål med träningen är väl delvis relaterat till mina ryggproblem, och således kör jag en hel del ryggrehab på gymmet. Förutom att bli "bra" i ryggen har jag även som mål att bli bra i själen igen. Som jag nämnt i tidigare blogginlägg så har min depression verkligen fått lite hjälp i rätt riktning på grund av träningen, och det är jag riktigt tacksam över. Heja mig!

3. Tränar du hellre på gym eller hemma? Jag tränar helst på gymmet faktiskt, jag anser att det är ganska så svårt att finna inspiration men framförallt motivation till att genomföra ett träningspass på hemmaplan. Isåfall blir det löpning ute i naturen, eller möjligtvis yoga eller meditation med levande ljus på vardagsrumsgolvet. I dagsläget hänger jag dagligen på Gladiator där jaga utför pass såsom kickboxning, boxning, muay thai, yo-bo, functional workout och så vidare.

4. Föredrar du styrka eller kondition? Tidigare har jag alltid föredragit styrka på grund av att kondition alltid är galet mycket jobbigare (enligt mig). Däremot så har jag fått mersmak till konditionsträning nu när jag går all-in med boxning. Fy vad jag ÄLSKAR när svetten rinner längs kroppen!

5. Hur ofta och hur länge tränar du varje vecka? Jag hänger på gymmet nästintill dagligen, dels med tanke på att träningen får mig att må bättre för stunden och att tänka på annat. Men även för att jag gillar att bara "hänga" där och umgås med alla härliga människor. Samt att jag faktiskt både njuter och gillar att träna, sådeså! Gällande hur länge jag tränar kan variera mellan en och tre timmar I guess.

6. Om du skulle få välja något ätbart som innehöll 0 kalorier, som du skulle få äta i resten av ditt liv, vad skulle det vara då? Om vi talar om mat så skulle jag nog säga pasta, tänk så nice om pasta inte innehöll en enda kalori? #GOALS. Om vi däremot pratar om en sötsak så skulle det nog i dagsläget få bli Ben & Jerry´s, yum!

7. Ditt favoritträningsplagg? Jag älskar mina nya svarta simpla träningstights från H&M, och till det matchar jag gärna en croppad top. Då känner jag mig som snyggast på gymmet!

8. Tränar du med eller utan sällskap? Gällande styrka så tränar jag helst utan sällskap, däremot så är ju en partner i boxning ett faktum. Därför måste jag nog säga att en blandning är det bästa av två världar. Jag älskar känslan av boxas tillsammans med en partner som pushar dig igenom ett jobbigt moment under passet.

9. Hur länge har du tränat? Oj, jag har tränat så länge jag kan minnas? Det började väl vid 5-års ålder när jag spelade fotboll någon gång i veckan. Sen har det helt enkelt rullat på med både fotbollsträning och matcher på en seriös nivå, högstadiet och gymnasiet med inriktning Idrott & Hälsa, och sen därefter mestadels gym. Jag hann även med lite dans i form av bugg tidigare i Sverige, vilket jag för övrigt ÄLSKAR! Sen kanske ni som läst min blogg under en längre tid känner till att jag även gick på danslektioner när jag bodde i Kina? Förutom tidigare nämnt så vet ni förmodligen om att jag fått en "boxningsfetisch", haha.

10. Ditt bästa träningstips? Just do it! Nej, men ett lite mer seriöst tips är att faktiskt skaffa sig en träningspartner, för då blir det svårare att "skippa gymmet" om man redan har bestämt plats, tid och träningsform. Ett annat tips är att utöva en träningsform som faktiskt får dig att må bra och ha kul, det kan vara allt från dans till boxning, glöm inte bort att fantasin sätter gränser och att det kan ta lite tid innan du hittar den träningsform som passar dig allra bäst.

Listan har jag lånat HÄR!

Gillar

Kommentarer

IVYREVEL - SAMARA TOP

Inlägget är i samarbete med Ivyrevel.

SUNDAY, och jag tycker att helgen tyvärr har gått alldeles för snabbt, på alla sätt och vis. Fredagen bestod av utgång och alldeles för mycket shots vilket resulterade i att jag ramlade innanför dörren vid 4-tiden i går morse, usch! Efter en rejäl partykväll fick det bli en relativt lugn lördag med lunchdejt på Vapiano, besök på gym, lite mys och en hel del OST <3!! Jag känner att det har varit bra för mig att skippa all typ av träning under helgen på grund av min hals och hosta och hoppas verkligen att jag är fit-for-fight imorgon bitti igen. Idag däremot så ska jag iväg på äventyr, och om ni vill veta vart så får ni ta och följa mig på Instagram där ni får veta mer @lindaviktoriaaa.

Men nu till "IT", hur fin är inte den här blusen som jag fick hem i ett samarbete med Ivyrevel! Den kommer att bli mitt absoluta favoritplagg att matcha i vår med ett par ljusa jeans i denim och sneakers, to-die-for. Än så länge har jag dock inte kommit på vilken typ av bh jag ska ha på mig under, så jag kör helt enkelt utan, dock så är den snäppet för stor (har storlek XXS) så att armarna ramlar ner litegrann på mig och vi vill ju inte råka bjussa befolkningen på en tutt-chock. Kan nog eventuellt även ske via de små hålen också, men äsch. Vi alla har väl titties!

_____

Naturligtvis gäller fortfarande rabattkoden "VIKTORIAAA20" och den ger dig hela 20% rabatt på allt i webbutiken. Så spana in Ivyrevel för se vilka färska nyheter som har släppts just idag!!

HAPPY SHOPPING BABES <3!

SHOP THE TOP - HERE

Inlägget är i samarbete med Ivyrevel.

Gillar

Kommentarer