Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

"WHEREVER YOU GO BECOMES A PART OF YOU SOMEHOW"

Inlägget är i samarbete med Flightright

Bilder: lånade av Pinterest.

Det finns nog inte en chans i hela världen att någon av er läsare har missat att mitt liv vänts upp och ner under de senaste månaderna. Att jag i stort sett gått från att vara en; positiv, sprallig och glad tjej, till en; ledsen, deprimerad och likgiltig tjej med krossade mål och drömmar i livet. Jag känner därför ett stort behov av att resa och se världen för att utforska vad som mer finns där ute för mig. För att jag känner med hela min kropp att det finns någonting därute, som jag bara måste få se och tal del av. Det finns helt enkelt en hel värld som väntar på just mig därute.

I juni i år kommer jag att ta min kandidatexamen (om allt går som det ska det vill säga) och jag känner bara att jag är SÅ VÄRD en resa efter tre års heltidsstudier. Det spelar egentligen ingen roll om det är två veckor till Thailand, en vecka till Grekland eller en weekend till Paris så länge jag får åka någonstans för att fira min nya titel och att jag äntligen är någonting, och då förhoppningsvis även känner att jag är någon igen. Jag har kikat runt lite på både Momondo efter enbart flygresor, men även på Fritidsresor för diverse charter-resor. En del av mig är dock lite anti charter-resor så att jag tror nog att det lutar åt det förstnämnda.

Efter fler Google-sökningar efter diverse resemål hit och dit kom jag i kontakt med tjänsten Flightright som är ett företag som hjälper dig med att få tillbaka pengar vid en eventuell flygförsening. Jag kom då att tänka på den mardröms-resa som jag hade med mitt ex för hundra år sedan när vi flög till Egypten. Eller egentligen var väl inte flygresan dit ett problem, inte heller resemålet i sig, utan problemet låg i hemresan som var min värsta i hela världshistorien. Om jag inte minns fel så var det i samband med det hemska vulkan-utbrottet på Island vilket resulterade i att vi var det sista planet som fick lyfta från Egypten efter många timmars försening. Väl uppe i luften fick vi reda på att Sverige valt att stänga sitt luftrum, vilket då resulterade i att vi skulle få landa i Tyskland och ta buss hem till Sverige igen, men efter en halvtimme kom det ett nytt besked. Vi fick nu reda på att även Tyskland hade valt att stänga sitt luftrum och piloten meddelade att vi numer inte har någon aning om vart vi ska ta vägen. Kan ni förstå passagerarnas panik under det scenariot? Tillslut fick vi landa i Finland, bo några timmar på ett hotell och åka med partyfärjan Galaxy hem (Note: jag var magsjuk under hela resan vilket förmodligen gjorde allting tusen gånger värre). Vi blev alltså flera dygn försenade och försäkringsbolaget skötte hela händelsen extremt dåligt. Kan ni förstå vilken bra hjälp jag hade fått av Flightright om jag känt till deras tjänst redan då?

_____

Hur som helst så ska jag fortsätta att drömma mig bort till varmare breddgrader och se om jag eventuellt kan lyckas boka in en resa i början av Juni, det vore guld på alla sätt och vis. Jag ska bara kalkylera budget och ragga en resepartner ;).

Inlägget är i samarbete med Flightright

Gillar

Kommentarer

GIGI HADID LIP KIT

Tidigare i januari passade jag på att klicka hem två stycken lipkit från Gigi Hadids kollektion för Maybelline New York. Jag valde färgen Lani som är i en perfekt röd färg, men även Mc Call i den perfekta nude. Jag har faktiskt inte hunnit testa läppstiften eller läppennorna ännu mer än på handen men båda ser fantastiskt fina ut, notera att jag googlade runt samt kollade en hel del på Youtube innan jag kom fram till vilka färger jag skulle klicka hem. Att välja en röd samt en nude var givet, men det fanns tre av varje nyans om jag inte minns fel. Hur som helst har läppstiften fått riktigt bra recensioner, och jag ser verkligen fram emot att rocka båda färgerna. Speciellt den i nude då jag under en längre tid varit ute efter ett perfekt läppstift i just den färgen. Föresten, när ni använder läppenna, använder ni den innan eller efter läppstiftet? Jag har alltid kört innan, men på förpackningen står det att man 1) ska fylla i läpparna med läppstift och 2) linjera upp runt läppstiftet. Har jag gjort fel i hela mitt liv?

På tal om någonting helt annat har jag känt mig helt slut under de senaste dagarna, jag antar att jag försöker att "rulla på" i samma tempo som jag tidigare har haft (det vill säga samma tempo som jag haft när jag mått bra) men det verkar inte alls fungera. Igår höll jag på att somna framför datorn redan klockan 17 och jag passade därför på att borsta tänderna kort därefter. Väl i sängen kan jag absolut inte sova och jag får PANIK. Fick i alla fall ett riktigt bra träningspass igår också i form av löpning en timme som får mig att må snäppet bättre, och idag är tanken att köra ryggrehab, heja mig. Föresten jag har även börjat med meditation varje morgon, är det någonting ni önskar ta del av?

Det glädjer mig att förpackningarna är så fint designade, för visst är den ändå halva grejen?!

Gillar

Kommentarer

LACE BABE DRESS

Jag fortsätter mitt samarbete tillsammans med Chiquelle på Instagram där jag visar upp dessa fantastiska bilder. Men självklart så kände jag att ni som inte följer mig på Instagram även ska få se dem här i bloggen (Go Follow @lindaviktoriaaa). Självklart tycker jag dock att ni SKA följa mig även på Instagram, idag till exempel kör jag en liten TB till fotbollstiden, volleybolltiden men även "rallytiden" vilket kan vara kul för er att se, GO GO GO! Jag har faktiskt varit mycket mer aktiv på Instagram under den senaste tiden också, så följ mig där om ni inte vill missa en massa bra content.

Igår bestämde jag mig för att cykla till Westpark för att lämna tillbaka ett par alldeles för stora skor som jag hade beställt från Zara. Det kändes som en fantastisk idé när jag kollade ut genom fönstret och såg en klarblå himmel, MEN.. Ni som har kollat på nyheterna kanske har hört om stormen som cirkulerar över Tyskland för tillfället? När jag cyklade hamnade jag konstigt nog mer bakåt än framåt och jag fick sammanlagt EN timmes träningspass på cykeln, galet. Efter lite shopping i Westpark så hade jag ett telefonmöte med Anna inför kommande examenskurs. Vid fyra tiden hamnade jag dock på gymmet för ett, hör och häpna.. TVÅ timmars löppass på bandet, WOW. Återigen; jag känner mig lätt som en fjäder och jag tvingade mig själv att sluta efter två timmar.. Annars hade jag nog fortfarande sprungit. Nästa gång ska jag öka hastigheten rejält och se hur länge jag orkar springa den gången. Men först, någon timmes vila innan jag drar till gymmet för ett ryggrehab-pass idag igen, yay!

OCH... till er som undrar hur det gått med aptiten, den är fortfarande inte helt här. MEN... igår efter två timmars löpning plockade jag upp en pasta på Vapiano och tog med mig hem, så; yes. JAG ÄTER! Dock inte pasta varje dag, men sallad, couscous, gurka och hummus ;).

Klänning - HÄR!!

Gillar

Kommentarer