Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

TILLSAMMANS MOT NÄTHAT

SE FILMEN HÄR!

_____

Idag finner du den fiktiva kampanjfilmen som jag och Sofia har skapat i ett skolarbete (läs mer via länk ovan) på Devotes förstasida. Vi skulle naturligtvis bli så himla glada om ni ville dela, gilla och kommentera vår skapade film. Glöm också inte att alltid tänka efter innan du gör någonting (t.ex. slänger iväg ett meddelande) som eventuellt kan skada någon annan #livsviktigt.

Gillar

Kommentarer

CHIQUELLE - BLACK FRIDAY

Inlägget är i samarbete med Chiquelle.

SOON BLACK FRIDAY! Jag antar att ni inte har missat denna helt crazy svarta vecka med reor både här och där?! Jag vill dock tipsa om min favorit-nät-butik Chiquelle som erbjuder hela 40% rabatt på ALLT på hela webbsidan med koden BLACK40. Passa på att klicka hem era gobitar INNAN det är försent, för vet ni vad? Det ska nämligen jag göra!

HAPPY SHOPPING U ALL <3.

______

Inlägget är i samarbete med Chiquelle.

Gillar

Kommentarer

UNIKA SKINN FRÅN KILANDS MATTOR

Inlägget är i samarbete med Kilandsmattor.se

I samarbete med Kilands mattor fick jag hem ett äkta fårskinn i Gotlandstyp. Varje skinn är unikt vilket gör det ännu mer personligt enligt min mening. Viktigt för mig är också att fårskinn är slittåliga och passar perfekt på såväl golvet som i soffan. För tillfället har jag placerat fårskinnet i soffan, men jag tror att jag kommer att förflytta skinnet till under sängen, tänk vad mysig att gå upp på morgonen och ha en urgosig matta där under, jag behöver aldrig mer frysa om fötterna i så fall. Storleken på mitt fårskinn är runt 70 x 110 vilket är helt perfekt.

Mitt fårskinn kommer som nämnt ovan från familjeföretaget Kilands mattor. Företaget har Sveriges största sortiment av mattor och säljer självklart även mattor på nätet. Deras butik ligger i Jönköping för den som vill göra ett besök, annars går det minst lika bra att beställa från deras hemsida. Kilands mattor skickar nämligen dagligen ut mattor över hela landet.

Den gråa fägen passar perfekt in i vårt hem med detaljer av grått, vitt och svart.

Jag som alltid fryser när jag pluggar kanske får placera skinnet på stolen, då blir jag nog varm och go.

Jag är i alla fall så himla nöjd över mitt skinn från Gotland. Det är verkligen den perfekta inredningsdetaljen. Vart tycker ni att jag ska placera skinnet? I soffan, på golvet eller på en stol?

Inlägget är i samarbete med Kilandsmattor.se

Gillar

Kommentarer