Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

BYE BYE FEBRUARY

Månadens färg: Brunt, usch så lerigt och geggigt det har varit ute under Februari månad, suck!

Månadens favorithändelse: Sverige resan var supermys!

Månadens dryck: Rödvin, åh så gott med en bra köttbit eller en god köttgryta.

_____

Colour of the month: Brown, ugh so muddy it has been in February!

This month favorite event: The trip to Sweden was supercozy!

Drink of the month: Redwine is yummie with a good piece of meat.

Månadens detalj: Strumpbyxor med detaljer av olika dess slag, uhlala så festligt och snyggt!

Månadens accessoar: Fitbit, nu jäklar räknas det steg igen.

Månadens middag: Min underbara pasta med gorgonzola, räkor och ruccola... GE MIG NU!

_____

This month's detail: Pantyhoses with different details, uhlala so nice!

This month's accessory: My Fitbit, every step counts.

This month's favourite dinner: Pasta with gorgonzola, shrimps and ruccola... GIVE ME NOW!

Månadens bästa inköp: Hm, vad har jag ens köpt den här månaden?! Kan inte minnas förutom skorna från Vagabond.

Månadens upptäckt: Min rygg mår bra efter långa promenader!

Månadens projekt: Att fokusera på skola, jag känner ett stort behov av sommarlov.

_____

This month's best buy: Hm, what have I even bought this month ?! Can not remember except the shoes from Vagabond.

This month's discovery: My back is feeling good after long walks!

This month's project: To focus on school, I need summer holidays.

Gillar

Kommentarer

NEW IN; BOOKS!

Som jag nämnde tidigare köpte jag med mig två pocketböcker hem till Tyskland som ska läsas antingen på balkongen i solen eller på en solstol någonstans i värmen. Det fick bli Denise Rudberg - Inte riktigt enligt planen samt Mhairi McFarlane - Från och med du. Har du läst någon av dessa böcker?

_____

Såhär skriver Adlibris om böckerna;

Från och med du; Sökes: Trevlig man för intelligenta konversationer och ögonblick som tagna ur kärleksromaner.Finnes: Historisk expert med ett gigantiskt hårsvall och ett ibland oanständigt språk.Trots att Anna Alessis dejter ofta visar sig vara knäppskallar kunde hon inte vara lyckligare. Hon är 30+, har ett jobb hon älskar, och livet är bättre än hon vågat hoppas på. Men så har det inte alltid varit, och hon skulle helst glömma de jobbiga skolåren som hackkyckling.Så när James Fraser killen som låg bakom Annas sista förödmjukelse i skolan dyker upp i hennes liv igen vänds allt upp och ner. Men James verkar annorlunda nu. Han är artig. Mogen. Till och med rolig. Människor kan väl förändras? Så varför känner Anna att hon är en idiot som litar på honom?

Inte riktigt enligt planen; Paula ska bli jurist, eller möjligen jobba med kultur. Hon har inte riktigt bestämt sig än men eftersom hon närmar sig 40 börjar det bli dags att sluta leva på pappas pengar.Tom är en brottmålsadvokat som förgäves försöker få omvärlden att glömma att han har ett förflutet som barnstjärna.På ett storslaget bröllop träffas Paula och Tom för första gången och det uppstår en omisskännlig kemi mellan dem. Problemet är att det är Paulas bröllop och att brudgummen är Toms studentkamrat. Förutsättningarna för en eventuell kärleksrelation är alltså usla. Och ödet ser till att göra oddsen ännu sämre. Men trots det har både Tom och Paula svårt att släppa tanken på varandra.

_____

/As I mentioned earlier, I bought two books with me to Germany. I will read them on the balcony in the sun or on a sunde somewhere in the heat. I bought; Denise Rudberg - "Inte riktigt enligt planen" and Mhairi McFarlane - "Från och med du".

HÄR / HÄR

_____


HERE / HERE

Gillar

Kommentarer

EMBROIDERED SKIRT

Idag plockade jag upp ett paket på posten med den här otroligt fina skapelsen i, synd bara att jag fick åka direkt till ZARA och lämna tillbaka den då XS tyvärr var för stor. Det är med en aning sorg i hjärtat som jag måste lämna tillbaka denna broderade vackra lilla kjol, sad! Väl inne på ZARA testade jag lite jeans av olika slag samt några utav jackorna som jag bloggade om tidigare, däremot åkte jag hem utan nå köp, (det kanske var lika bra, då jag vill spara till en ny väska istället ;) ).

_____

/ Today I picked up a package at the post office with this incredibly beautiful creation in, just a shame that I had o go directly to ZARA and return it, XS was unfortunately to big. It is with sadness that I must return this beautiful embroidered skirt, sad! Once inside ZARA i tested some jeans and jackets, however I went home without buying anything. (But that was quite good, because I should save some money for a new bag instead ;) ).

Gillar

Kommentarer