Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

KRAPFEN SÄSONG

Som jag nämnde igår så är det Krapfen säsong här i Tyskland, vilket innebär krapfen i mängder. Krapfen är liknande en munk och är fylld med olika smaker, mina favoriter är helt klart; ägglikör, raffaelo och vanilj. Men man kan i stort sätt köpa krapfen med vilken smak som helst, hur gott?! Däremot så gillas det inte av mitt nya nyttiga jag som ska bli av med mitt sockerberoende, hehe.

_____

Från vänster; Raffaelo, Vanilj och Ägglikör.

Jag slog på stort och köpte ett 6-pack, och då fick man en 7;e på köpet. Och nej, jag äter inte alla själv ;).

Känner ni till chokladen Raffaelo?! Små vita bollar av vit choklad med kokos på? MUMS!!

Så när ni där hemma mumsar på semlor i mängder äter jag krapfen, helt ok!

Gillar

Kommentarer

BYE BYE JANUARY

Månadens färg: Grått och vitt. Usch vad jag ogillar januari månad. Känns som en transportsträcka till bättre tider, ge mig vår NU!

Månadens favorithändelse: Fick med mig bästa vännerna hit till Tyskland, åh så mysigt vi hade det! En till favorithändelse var när karln och jag återförenades igen, gud vad jag älskar den där mannen <3!

Månadens dryck: Bubblor (jag säger nog bubblor ganska ofta?!) men jag tar varje tillfälle i akt för att fira med bubblor. (Btw. så har jag redan suttit på en uteservering och njutit av bubblor... I januari, kan ni förstå?!)

Månadens detalj: Vårblommor! Är det bara jag som har börjat pynta lägenheten med tulpaner i vårens alla färger?

Månadens accessoar: Förutom att jag återförenats igen med karln så har jag även återförenats med min älskade GUCCI, åh det får helt klart bli månadens accessoar!

Månadens middag: Middagen med Josefin och Emma på Swept Away i mitten av Januari, åh vad jag älskar detta Vegetariska/Veganska ställe. Super goda drinkar också ;). Även som take away, like heaven!!

Månadens bästa inköp: Jag måste nog säga mina sling backs skor. Har däremot en annan riktigt nice beställning på väg, men mer om det senare ;).

Månadens upptäckt: Jag har ett jobbigt sockerberoende som ska väck NU!

Månadens projekt: Komma igång med träningen igen. Pilates och jag är väl inte sådär super bra vänner.

Gillar

Kommentarer

SUSHI FOR ONE

Lördagens middag bestod av sushi som jag beställt hem direkt från soffan. Jag älskar när maten levereras direkt hem utan att man ens behöver ta sig utanför dörren, perfect treat. Till middagen så festade jag till det med bubbelvatten i vinglas & te och Polly till efterrätt. Jag njöt av min hem-levererade mat framför The Vampire Diaries.

Som ni ser så blev det rätt mycket mat (man måste beställa för en viss summa för att få maten levererad), så jag fick med andra ord köpa sushi för 12 Euro, men vad gör det när man har en extra sushi-matlåda i kylskåpet?!

_____

Jag gillar avokado.

Däremot så brukar jag peta bort sjögräset. Så jag äter i stort sätt avokado med ris ;).

Gillar

Kommentarer