Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

BYE BYE DECEMBER

Månadens färg: Vitt såklart. Kan man ens säga en annan färg under december månad?! Jag har faktiskt haft turen att få njuta en del av snö under mitt Sverige besök, så mysigt.

Månadens favorithändelse: Det finns många guldklimpar under december månad och för att bara nämna några: julafton, juldagen och självklart bloggfikan med Isa och Amanda.

Månadens dryck: Glühwein, hur mysigt är det inte att värma sig med när man strosar runt på en julmarknad?!

Månadens detalj: Bloggfikat, om det nu räknas som en detalj? Jag tycker att en utav de bästa detaljerna under december månad helt klart är bloggfikan, där jag fått nya underbara vänner <3.

Månadens accessoar: Min faux fur från Hobbs London. En päls är helt enkelt den bästa detaljen under höst- och vintern enligt mig. Både snyggt och varmt!

Månadens middag: Julafton, trots att jag egentligen inte är ett big fan av julmat så blir julafton ändå så himla mysig pga. stämningen och familjen. Tror även att Nyårsmiddagen kommer att ligga högt upp på listan ;).

Månadens bästa inköp: Månadens bästa inköp får nog bli mitt kap på mellandagsrean, nämligen fauxfurvästen ovan. Jag tycker faktiskt att den passade perfekt ovanför min skinnjacka från Chiquelle.

Månadens upptäckt: Jag MÅSTE börja träna igen, min kropp håller inte annars. När det nya året är här så blir det till att träna och äta rätt. Jag måste även börja med pilates för min stackars onda rygg. Tur att det bjuds på Pilatesklasser på mitt älskade gym hemma i Tyskland.

Månadens projekt: Informationsjuridiken i skolan, OH LORD! Vill inte gå in på detaljer.. Riskerat att börja gråta och tycka synd om mig själv då, hehe!

Gillar

Kommentarer

HAPPY NEW YEAR

GOTT NYTT ÅR bloggen och alla fantastiska bloggläsare, klockan är inte 00:00 så jag kanske bör vänta med att säga gott nytt år, men jag anar att det är fler som läser bloggis såhär på förmiddagen än inatt?! Vem vet? Det kanske dyker upp ett inlägg lite senare också, på eftermiddagen tänkte jag få upp en "hejdå december" lista som jag gör i slutet av varje månad, spana in då igen <3. Nu ska träningskläderna på och jag och mamma ska först ta en sväng till Bålsta Centrum för hämtning och lämning av paket och därefter får det bli en liten löpsväng med mamma :-).

_____

GOTT NYTT ÅR <3

Gillar

Kommentarer

FREDAGEN DEN 30 DECEMBER

Dagen har spenderats i Bålsta med fina Amanda, det blev först lite fotografering och därefter lunch på Lucky House. Vi har verkligen så mycket gemensamt och babblar på om allt mellan himmel och jord utan problemas, så himla mysig tjej den där Amanda. Efter en lång lunch tog vi en promenad till centrum för att kika lite i butiker :-). Redan på tisdag kommer vi att ses igen, yaaay!

_____

Här kommer lite bilder från dagens outfit i alla fall som Amanda självklart fotograferade :-)

(På vissa bilder blir mitt hår verkligen gult, wtf?!)

Ser att skorna är en aning smutsiga, det blir tyvärr så i det här vädret :,(.

Kjol /H&M, Blus /Ginatricot, Väska/ PRADA, Skor/ZARA

Gillar

Kommentarer