Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

BYE BYE NOVEMBER

Månadens färg: Jag har fått njuta av sköna kontraster under November månad. Allt ifrån blått hav och blå himmel till ett kallt och rätt grått Tyskland. Månadens färg får alltså bli en blandning mellan grått och blått.

Månadens favorithändelse: Månadens favorithändelse är helt klart Thailand. Vi njöt verkligen in i det sista trots stundtals tråkväder. Nu ser jag dock fram emot att njuta på hemmaplan och mysa rejält inför julen.

Månadens dryck: Rött vin! Efter att ha druckit öl, öl och återigen öl i Kina och Thailand så är ja glad över att åter befinna mig hemma i Tyskland och ha tillgång till sjukt gott och sjukt billigt vin, yay!

Månadens detalj: Julmarknader!! Kan det få vara en detalj?! Jag älskar när staden man bor i sakta men säkert julpyntas och görs iordning för julmarknader och julmys. Den 23:e november öppnade julmarknaden i våran lilla stad, vilken mysig detalj va?! :-)

Månadens accessoar: Jag har använt mina overkneeboots en hel del under november månad och jag älskar dem. Däremot så får jag så sjukt ont i fötterna efter sisådär 3-4 timmar så det blir inga långpromenader i dem.

Månadens middag: Ingenting slår en hemlagad middag, favoriten får nog bli våran hemmagjorda pizza som blev den första "riktiga" måltid vi lagade efter Thailandsresan i nya lyan. Vi kavlade ut degen med en vinflaska och hackade lök med en liten matkniv, hehe.

Månadens bästa inköp: Hm, svårt val. Vi har köpt på oss ganska mycket nya prylar under november månad. Men jag anar att min nya faux fur från Hobbs eller min Dionysus är på toppen av listan i alla fall. <333

Månadens upptäckt: Jag är tydligen ganska allvarligt allergisk mot någonting (?!) Jag anar att det är något ämne i aspirin som gjorde min kropp helt bananas, nu väntas utredning och förhoppningsvis hjälp av doktorn här i Tyskland! Har tyvärr fått alldeles för värdelös hjälp (eller ingen hjälp alls) i Sverige med mina allergiproblem. Från och med nu så går jag alltid runt med en adrenalinspruta i handväskan, hmf.

Månadens projekt: Renovera, köpa nytt och pyssla i nya lägenheten. Det har varit fokus på möbler, möbler och mer möbler. Sakta men säkert börjar det att likna ett hem igen, mysigt!

Gillar

Kommentarer

CLOSET LONDON

//Inlägget är i samarbete med Closet London.

Att jag älskar volanger antar jag att de flesta av er redan vet om?! Ovan bär jag en volangblus från Closet London som är så himla elegant och fin. Jag älskar även den djupa snygga ryggen samt detaljen på "chockern" där man ska knyta en söt liten rosett, jag valde att knyta rosetten baktill, men man kan även knyta den framtill. Om du är sugen på att spana in den på hemsidan så hittar du den HÄR! Jag fick även en superfin långklänning som kommer att dyka upp i ett annat inlägg, stay tuned!

-----

Matcha gjorde jag med mina overknee boots, svarta jeans och en gosig kofta.

Closet London har en massa fina saker inför julens alla festligheter, spana in allt HÄR!

Gillar

Kommentarer

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Ni följer väl mig på Instagram för fler dagliga updates?! @lindaviktoriaaa heter jag där och ni kan enkelt börja följa mig HÄR (klick!). Jag ser även fram emot att spana in era Instagramkonton då jag är ute efter flera trevliga konton att följa!

-----

Glöm inte bort att jag även har snapchat: @lindsey8907.

Gillar

Kommentarer