Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

BYE BYE OCTOBER

Månadens färg: Nyanser av blått. Vi har fått njuta av en massa härliga nyanser av blått under Oktober månad. Blått hav, blå himmel, blått gör mig lugn!

Månadens favorithändelse: Trippen till Thailand - helt klart! Vi tog vårt pick&pack med oss från BJ och bestämde oss för att njuta i Thailand under en månads tid. Bra beslut? Jamenvisst!

Månadens dryck: Öl! Vad passar bättre än en kall öl på beachen? Jag dricker gärna en Chang, ju större, desto bättre!

Månadens detalj: Färsk tropisk frukt på vår lilla uteplats, helt klart den bästa detaljen under oktober månad.

Månadens accessoar: Solhatten, jag älskar att glida runt i en stor fin solhatt! Det är enligt mig väldigt fashion samtidigt som det hjälper att skydda plytet mot solens starka strålar ;)

Månadens middag: Svårt att välja ut en enda middag. Jag och karln njuter av färsk fisk och färska skaldjur. Älskar helt enkelt allt som kommer ifrån havet (nästan!)

Månadens bästa inköp: Min bad-donut! Jag har njutit massor på min lilla donut i poolen, helt klart månadens bästa inköp.

Månadens upptäckt: Jag är inte alls kitslig på mat längre. För nått år sedan var jag nästan hel vegetarian. Men nu äter jag allt!

Månadens projekt: Att klara av att plugga samtidigt som man beifnner sig i paradiset. Med distansstudier gäller det att ha bra diciplin.

Gillar

Kommentarer

BON ISLAND

Gårdagen var helt magisk, vi hoppade på vår lilla moppe och åkte för att äta lunch på en "fiskmarknad". Där köper man de fisk och skaldjur som man vill ha och sen går man till valfri restaurang och får det tillagat, hur grymt som helst!! Efter lyxlunch som bestod av hummer, räkor, musslor och dyl. så hyrde vi en egen liten longtailbåt ut till Bon Island. På den här söta lilla ön var jag och karln nästan helt ensamma, lyx! Vi spenderade några timmar på beachen och åkte därefter tillbaka till fiskmarknaden för att äta en lyxmiddag. Snacka om mängder av fisk och skaldjur under den här resan. Jag fullkomligt ääääälskar räkor, hummer, musslor, pilgrimsmusslor och allt som kommer ifrån havet. Det är så otroligt färskt och gott, så OM ni har vägarna förbi Phuket besök Rawai fishmarket!

Sugna på att se lite bilder från fiskmarknaden?!

Gillar

Kommentarer

VECKOLISTAN

Hur skulle du kort sammanfatta veckan? Vi har haft en underbar vecka här i paradiset. Solen har till och med kikat fram och vi har fått njuta en hel del av beachen :-)

Har veckan varit bra eller dålig? Veckan har varit bra, 5/5 toasters!

Veckans tråkigaste? Lite seg information ang. datorn, det kommer att ta ytterligare en vecka till innan datorn är i min famn igen. Priset gick på cirkus 200 Euro, jag hade hellre köpt mig en ny vinterjacka..

Veckans favoritplats? Coconut Island, som på bilderna. Vi tog en liten båt ut till floatingrestaurant och hade en supermysig eftermiddag. (Fick även se hajjar, usch usch usch!)

Veckans bästa köp? Hm, en till vecka har gått och jag står återigen här utan köp. Eller jag har faktiskt beställt hem fina blommor till min mammas 50-årsdag, så det får bli veckans bästa köp!

Vad ser du fram emot till nästa vecka? Sol & Bad! Ska även få hämta ut min macbook (om den är klar dvs..) Håller tummar & tår!

Hur har eran vecka varit?

Gillar

Kommentarer