Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

LIGHT BLUE

Hej finisar, här kommer den en rejäl bildbomb med tanke på att jag hade så svårt att enbart välja ut ett fåtal bilder att visa er, jag hoppas att ni gillar det. Såhär har jag alltså sett ut dagen till ära men för stunden har jag byt om till myskläder och sitter framför datorn och betar av nya föreläsningar som har kommit upp under dagen. Fixade naglarna tidigare på dagen också, och nu är naglarna i kortaste laget, men jag hoppas att dom håller sig korta men fräscha. Jag lyckas alltid slå sönder mina låååånga naglar, vilket resulterar i alldeles för fula nails.. Nu Körde jag på en väldigt ljusljus färg som passar prima ballerina i Thailand, ska se om det blir några fina nagelbilder senare...

Åter till studierna.

Gillar

Kommentarer

BYE BYE SEPTEMBER

Månadens färg: Grönt! Här i Kina har hösten inte helt gjort entre och vi njuter fortfarande av gröna växter och ljumna kvällar.

Månadens favorithändelse: Jag antar att ni vet precis vilken händelse som blir min favorit under september månad och självklart är favoriten när jag packade ner lägenheten i lådor och tog mitt pick och pack med mig till Kina där min älskade karl väntade på mig <3.

Månadens dryck: Bubbel, bubbel, bubbel.. Det har blivit en hel del prosecco och champagne den senaste tiden. Jag fullkomligt älskar bubblor och tar varje tillfälle jag kan för att fira med just bubblor. Den här månaden har vi t.ex. firat min ankomst till Kina, den kommande resan och mycket mer.

Månadens detalj: Chockern! Jag har använt mina hemmagjorda chockers en hel del under september månad och jag anar att chocker-trenden kommer fortsätta under resten av hösten/vintern.

Månadens accessoar: Helt klart min Canon. Under nästan hela september så har jag lämnat handväskan hemma och tagit med mig datorväskan vart jag än går istället. I datorväskan ryms det inte så mycket mer för utom just kameran, men lite små prylar såsom lepsyl och våtservetter får absolut plats.

Månadens middag: Restaurangbesöket i mitt älskade Ritan Park, kan det bli bättre?!

Månadens bästa inköp: Resan till Thailand, helt klart! Kommer att bli en hel underbar månad tillsammans med min kärlek.

Månadens upptäckt: Att jag förmodligen har saknat Kina mer än jag trott. Älskar att strosa omkring i Peking med min karl hand i hand.

Månadens projekt: Månadens projekt har helt klart varit att komma igång med skolan igen, efter nästan tre månaders sommarlov så har det varit en aning svårt för mig att komma in i pluggvanorna igen..

Gillar

Kommentarer

TIPS / OREO THIN EDITION

Jag är egentligen inget kakmonster, men för att "släcka" suget efter svenskt smått och gott här i Kina så letade jag runt bland kak- och chips hyllorna och fann dessa Oreos - thin edition. Nu är jag mer eller mindre lite smått besatt i dessa tunna Oreos, jag som inte ens har smakat en Oreos tidigare i mitt liv, suck! Kakorna stillar absolut mitt sötsug och kan nästan ätas som chips, mums!

Har ni sprungit in i Oreos - thin edition hemma i Sverige?

Gillar

Kommentarer