Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

BYE BYE AUGUST

Månadens färg: Trots sommarväder i Augusti så började jag faktiskt att snöa in mig lite grann på höstfärger. Jag tänker färger som dusty pink, rostbrunt och mossgrönt. Hösten - jag är redo för dig!

Månadens favorithändelse: Fått lite mail angående samarbeten (via bloggis) som självklart är en favorithändelse.. Ni kommer självklart att få ta del av samarbetet när allt är klart.

Månadens dryck: Aperol spritz i sensommarvärmen, så mysigt! Aperol är alltså en Italiensk aperitif och för att få en Aperol spritz blandar du: Aperol, Prosecco, Bubbelvatten, apelsinskiva och is.

Månadens detalj: Röööödvin! Nu smyger sig hösten på och vad passar bättre än att njuta av ett gott glas rödvin i soffan?! Sätt på din favoritserie och dra filten runt om dig, myyyys. (Jag hoppas att det är ok att ha vin som månadens detalj haha!)

Månadens accessoar: Chockers! Med tanke på att det tog x antal månader innan jag hittade de perfekta läderbanden för att skapa mina egna chocker-halsband så måste jag säga att månadens accessoar för mig måste bli chockers. (Bättre sent än aldrig, right?)

Månadens middag: Det har mestadels ätits havregrynsgröt med äppelmos, halloumisallad eller soppa hemma hos mig under augusti månad vilken inte har varit sådär boom chicka woow woow. Jag ogillar att laga mat när jag är ensam, så jag undrar om månadens middag kan få bli en grymt god flaska rödvin istället? Det har jag i alla fall njutit av i min ensamhet.

Månadens bästa inköp: Helt klart den här underbara klänningen ovan som kommer ifrån Ginatricot. Klänningen heter Daria spetsklänning och i hittar den HÄR (adlink).

Månadens upptäckt: Att jag förmodligen alltid kommer att se ut som en liten rosa (läs: knallröd) minigris när jag är ute och springer. Det spelar nog ingen som helst roll om min kondition är på topp en vacker dag, så är jag fortfarande den lilla grymtande minigrisen där bakom.

Månadens projekt: Månadens projekt har fått bli min stabiliseringsträning som jag har utfört nu i en vecka och kommer att fullföljas in i september också. Jag är trött på att ha ont och det ska nu bli skillnad, I hope!

Gillar

Kommentarer

REAL TECHNIQUES

Core Collection - HÄR, Starter Set - HÄR (adlinks).

Med tanke på att jag är helt värdelös på att tvätta mina sminkborstar så är jag i ett stort behov av nya. Jag har spanat in borstarna från Real Techniques som verkar ha fått superbra recensioner och jag känner ett stort HA-begär. Jag tror att jag kommer att börja med att klicka hem Core Collection som är utformade mer för basen och om jag är nöjd över resultat och kvalitet så tänkte jag även klicka hem setet för ögonen. Jag vill så gärna bli bättre på en snygg ögonmake och övning ger färdighet, men borstarna är ju så otroligt viktiga för ett bra resultat.

Är det någon av er som har prövat borstarna från Real Techniques?

Gillar

Kommentarer

TODAY I'D RATHER STAY IN BED

Godmorgon onsdag, idag är en sådan dag som jag hellre stannar kvar i sängen. Jag har återigen haft en mardröm och jag vaknade upp mitt i natten och hade lite smått panik över att någon jagade mig. Det känns inte som att jag får tillräckligt med sömn när jag springer omkring hela nätterna i sömnen liksom. Däremot så ser jag rätt glad ut på bilden, och jag är faktiskt rätt glad för det mesta! Om ni undrar varför jag har placerat lampan på golvet så var det faktiskt för att jag inte trodde att den skulle synas på bild, så nu vet ni det.. Förövrigt är det en väldigt fin liten lampa <3.

Nu står det föreläsning på schemat "Att berätta med rörliga bilder" och lite havregrynsgröt med äppelmos till frukost. Jag lovar att uppdatera er bättre idag än igår, så blog u later <3. (Ikväll kommer ett "bye bye august" inlägg upp också, det vill ni väl inte missa?!)

Gillar

Kommentarer