Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

VECKOLISTA

Hur skulle du kort sammanfatta veckan? En lugn och skön vecka (som jag verkligen behövde!!) Med åren har jag sakta men säkert börja att tycka om att vara ensam ibland. Hur nice är det inte att bara krypa ner själv i soffan med en kopp te och bra serier?! Sammanfattning: egentid deluxe!

Har veckan varit bra eller dålig? Veckan har varit bra! Jag har hunnit med en massa pass på gymmet, lazyevenings i soffan och kört serie-maraton med mig själv samt bio med fina Vinita (Pets!!).

Veckans tråkigaste? Ryggont.. Min jävla rygg och rumpa har börjat att jävlas med mig igen. Måste be karln om massage när han är hemma igen! Har helt enkelt fått köra mindre vikt på Body Pumpen, samt mycket stretching med rollern. Men summan av kardemumman: Jag har iaf varit på gymmet och rört mig (klapp på axeln!)

Veckans låt? Jag fortsätter att spela "One Dance - Drake". Jag brukar ofta spela sönder låtarna tills jag lessnar, och det verkar som om jag fortsätter på det spåret..

Veckans bästa köp? Min långklänning ifrån Warehouse, hur snygg är den inte?! (Länk till inlägget: HÄR!)

Vad ser du fram emot till nästa vecka? Att min älskade karl kommer hem igen. Och då ska jag pussa sönder honom <3!

Gillar

Kommentarer

GÅRDAGENS BBQ

Jag hann inte blogga mer igår då dagen verkligen gick i ett. Under gårdagskvällen var jag inbjuden på BBQ hos några vänner och jag säger bara wooow så vackert hus de har.. och för att inte tala om Lotusen som står i garaget, drömmigt! BBQ:n var super trevlig och det blev dans och karaoke in på småtimmarna. Runt 02 gick husbilen (min ride för kvällen) hemåt.

Systemkameran fick stanna hemma så bjussar på två mobilbilder istället, alltså.. ge mig ägget!!!!

Gillar

Kommentarer

SPORTY SPICE

Godmorgon pinglor.. Jag är på uppe med tuppen trots lördag och ska göra mig redo för body pump. Dessvärre åt jag upp min sista sockerfria sylt igår och kan tyvärr inte äta havregrynsgröt till frukost (buhu!). Får ta och slänga ihop en smoothie eller nått så att jag får lite energi innan passet. Sen så får jag ju faktiskt ta och köpa mig ny sockerfri sylt om jag någonsin hittar nått liknande här i det tyska landet. Annars får jag göra min egen äppelmos, mums! Nog om sylt nu kanske..

Filmen (Pets) igår var absolut sevärd. Tror dock att jag skulle behöva se den igen och då kanske på engelska eller svenska för att hänga med i exakt alla skämt.. Sen så var jag lite sådär ofokuserad och hade tankarna lite överallt och ingenstans så jag får se om jag kan hitta den på internet lite senare i höst och tvinga karln att se den igen med mig! Men jag kan absolut rekommendera den till er också!

Nåja, nu ska jag kila till gymmet och sen ikväll blir det middag med vänner. Men självklart så kommer det upp något mer blogginlägg lite senare i eftermiddag. Tills dess får ni njuta av mina sporty spice bilder i guldjackan, hur nice?!


Gillar

Kommentarer