Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

VI SÄGER HEJ DÅ JUNI

Månadens färg: Om jag får välja en hel kategori så blir det pastellfärger såsom ljusrosa och ljusblått. Jag älskar att klä mig i pasteller under sommarens finaste månader och juni är absolut en av dem. Måste jag välja en så blir det självklart ljusrosa vilket är en färg som jag mer än gärna klär mig i.

Månadens favorithändelse: Jag har flera favorithändelser från Juni och det är bland annat mitt besök i Sverige när jag var "hemma" och hälsade på nära och kära. Min andra favorithändelse var självklart när bästis dök upp i Tyskland.

Månadens dryck: Prosecco!! Jag dricker mer än gärna ett (läs: två) glas prosecco i solen med trevligt sällskap. Men vem gör inte det??

Månadens detalj: Levande ljus. Trots att sommaren är här och solen skiner en längre period så älskar jag att tända ljus hemma och bara njuta. Enligt mig så är ljus extremt lugnande och jag blir alldeles varm i själen. Så mer levande ljus åt folket! (Gärna ett varmt bad, levande ljus och ett glas vin, vilket enligt mig är den bästa kombon!)

Månadens accessoar: Måste säga midsommarkransen trots att jag själv inte bar någon i år. Men enligt mig så är det absolut årets finaste accessoar, däremot så är jag mer för en krans med äkta blommor i då det enligt mig är en tradition på midsommar att plocka sina blommor på en vacker äng, sitta i gräset och binda en krans och slutligen bära upp den med stolthet. Oavsett om den är lite halvful och inte ens rund så har det absolut sin charm.

Månadens middag: I skrivande stund så kan jag tyvärr inte komma på en specifik middag, men jag anser att grillat av alla dess slag smakar absolut bäst en sommarmånad som denna. Sätt inga gränser utan grilla allt: avokado, frukt, kött osv!


Månadens bästa inköp: Ny allergi-medicin, jag vet att det låter hur tråkigt som helst.. Men det nya medicinen har föreklant min vardag. Jag kan liksom andas igen, både genom mun och näsa, hur lyxigt är inte det på en skala??

Månadens upptäckt: Jag är dålig på att vara nyttig, jepp! Jag skäms inte över att säga det. Onyttigt smakar bäst alla dagar i veckan och hur mycket jag än försöker att bli av med mitt sötsug så är det extremt svårt. Jag gillar att njuta av ett glas vin på ballen, en Ben&Jerrys till favorit-serien eller en god måltid med kolhydrater och sås. Ska jag slösa bort hela mitt liv på att försöka att vara nyttig? Nja, jag vet faktiskt inte om det är värt det.

Månadens projekt: Rensning av lägenheten och då menar jag allt. Allt som inte ska vara kvar i lägenheten ska antingen slängas eller bäras ner i källaren. Det gäller även garderoben - det som icke används byebye! Jag kommer däremot inte att slänga prylar som ligger mig varmt om hjärtat trots att det inte används. Dessa saker kommer att gömmas i källaren under en period för att se om jag verkligen saknar det.

Listan har jag lånat av: Johanna

Gillar

Kommentarer

SPLASHY MELON & VANILLA CAKE POP

Sprang in på DM häromdagen och fick syn på ännu fler nya dofter ifrån serien BiBi Loves You. De nya dofterna är alltså Vanillia cake pop, Splashy melon och Cherry blossom (som jag visar upp tidigare). Och eftersom jag fullkomligt älskar duschskummet så köpte jag med mig en av varje hem. Ska dock spara dofterna till ett speciellt tillfälle och börja med att göra slut på de två som redan står i duschen. Den jag tror kommer att bli min nya favorit är - Splashy melon. Åh vad jag längtar tills jag får lyxa till det med dessa underbara produkter.

Förutom att de doftar underbart så måste jag även säga att förpackningarna är så otroligt fina.

Gillar

Kommentarer

PIC OF TODAY

HERE

Den perfekta sommarklänningen från H&M.

Jag har under en längre tid suktat efter en klänning som Nelly hade på webbshoppen förra sommaren, i ungefär samma stuk som klänningen ovan. Dock slutsåld såklart, men trots att det under året varit slutsåld så har jag helt enkelt inte kunnat släppa taget om klänningen. Och vilken lyckans ost man är när en liknande klänning kom in i H&M:s sortiment idag och guess what - jag förtjänade faktiskt en klänning. Så vi ses inom några dagar fina du!

Gillar

Kommentarer