Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

PUDERBEIGE

Jag sprang in på H&M en snabbis igår innan det var dags att mötas upp för BBQ. Jag ville se om den söta lilla blommiga klänningen från ett av inläggen igår fanns i butik, men icke! Därför passade jag på att springa in på några andra butiker också, när jag ändå var där. Och guess what, inne på New Yorker hittade jag den här superfina puderbeige "mocka" kjolen som jag direkt föll för. Jag är sällan inne på New Yorker men insåg igår att det faktiskt finns en massa fint. (Har alltid varit lite skeptisk till kvaliteten, men nu återstår det att se hur kjolen "klarar sig".

Jag är i vilket fall nöjd över mitt budget-köp och vem vet? Det kanske får bli den här sötnosen på midsommar?! Så, vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer

LÖRDAG OCH SNAP LATELY

På väg till vin-outlet

Min karl är bäst

Alltså wow vilken dag det har varit, 27 grader varmt och strålande sol. Kan verkligen inte klaga på väderleken i alla fall. Då jag tyvärr inte varit så aktiv med systemkameran de sista dagarna (pga plugg plugg plugg) så bjussar jag på några snapchat-lately. Ikväll blir det BBQ och fotboll hos en vän, älskar verkligen mysiga BBQ-kvällar. Och för er som vill, lindsey8907 heter jag på snap!

Nu ska jag göra mig iordning, vi hörs senare! Ha en trevlig kväll!

Jeanskjol a la 90s

Mimosa

Förra årets midsommarklänning

Jag är en programmerings-nörd

Gillar

Kommentarer

MATERIELL LYCKA

Materiella ting, att någonting som lite shopping kan få mig att le är kanske helt galet för vissa. Men jag tror att många av er därute också blir extremt lyckliga av materiella ting, right? Nu har jag X-antal plagg i min kundvagn hos H&M som jag mer än gärna skulle klicka hem, bland annat dessa fyra godingar som jag visar upp här.. Men som en fattig student får man välja ut nått och inte allt, det fick därför bli en byxdress och en bomberjacka från Ginatricot istället, hm. Jag vill ha allt, måste nog ta och skaffa mig ett jobb om jag ska kunna köpa allt som faller fru Johansson i smak.

Nej men nu är det dags för kodning igen, jag har ju inte gått upp 07.00 en lördag för att internetshoppa, so long!

Gillar

Kommentarer