Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

WELTENBURG KLOSTER

Godmorgon readers, som jag skrev igår så tog vi en sväng till Kelheim (ca 40 min hemifrån) för att spana in den gulliga lilla stan, åka båt på Donau och besöka Weltenburg Kloster. Vi hade tur med vädret, sol och 15 plus. Det blev en hel del god öl och tysk mat.

Jag älskar att besöka nya spännande platser och jag hoppas att vi eventuellt tar oss en cykeltur hit i sommar. Man kan cykla längs Donau hela vägen hemifrån, perfekt!

Lillebror och mamma på båten

Nyanser av vitt

En Russ innan båtturen

Fina mamma

Det äldsta ölbryggeri- klostret i världen!

Min snygga karl

Kelheim

Ett litet kloster på vägen till det stoooora kloster

The doctor say that the beer is healthy

Tysk mat - mumsfillibabba

Gillar

Kommentarer

KELHEIM

God kväll mina fina, idag fick det bli en liten turist-sväng till Kelheim. Vi åkte en liten båt på Donau till Weltenburg kloster. Det är faktiskt det äldsta ölbryggeri klostret i hela världen! Vädret var återigen fantastiskt, jag tror att våren är tillbaka. Bjussar på några bilder ifrån Kelheim innan ni får se några bilder från båtfärden och klostret. Det är otroligt vackert här hemma i Tyskland.

Befreiungshalle

Visst är blå himmel helt amazing!

Donau river

Gillar

Kommentarer

ABENSBERG II

Efter vårat besök i bryggeriet i förrgår så tog vi chansen att promenera runt lite i den fina lilla staden Abensberg. Det är en liten stad med lite drygt 20.000 invånare eller så. Jag passade på att ta några bilder i min fina nya blus från Ginatricots exclusive collection som ni hittar - HÄR. Blusen är så otroligt fin och jag ska försöka att ta fler bilder i solen så fort vädret tillåter.

Det finns otroligt många fina "små" städer här i Tyskland

Vi hann precis sätta oss i bilen innan mörka moln och regn kom, tur!

Ett fint litet torg utan människor.

Till sen lunch/tidig middag fick det bli snitzel, mums!

Gillar

Kommentarer